Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین،????بوی نامطبوع تهران دومین روز پیاپی است که بعد از غروب آفتاب حس می‌شود. 

تاکنون اطلاعات دقیقی از منشا این بو توسط مسئولان شهر تهران ارائه نشده است.

شهردار سابق تهران در اظهار نظری گفته بود: معضل بوی نامطبوع در خارج از محدوده شهری تهران است، اما سابق معاون توسعه اداره کل محیط زیست تهران در این رابطه گفته بود: احتمال آلودگی گستره وسیع تهران توسط مجتمع آرادکوه بسیار کم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی دیگر از نتایج حاصل شده، شرایط خاص آب و هوایی در زمان انتشار بو مانند وارونگی دما، رطوبت بالا و آلودگی هواست.

ابهام در معرفی منشا اصلی بوی آزاردهنده این روزهای تهران به یکی از دغدغه‌های جدی شهروندان این شهر تبدیل شده است.

کد خبر 649447 برچسب‌ها آب و هوا - ایران تهران محیط زیست ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آب و هوا ایران تهران محیط زیست ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۶۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالچ‌پاشی نفتی را از دستور کار خارج کرده‌ایم

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلاجقه، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در نشست پاسخگویی برخط مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری که پنجمین حضور وی در این نشست‌های مردمی بود در پاسخ به درخواست شهروندی از یکی از شهرستان‌های غرب استان تهران درباره برنامه‌های دولت برای رفع آلودگی آب، هوا و خاک و درنتیجه غذای مردم که ممکن است به تضعیف سیستم ایمنی مردم منجر شود و همزمان مسؤولیت یک شرکت مشاور سنجش آلایندگی محیط زیست را در اختیار دارد گفت: بحث تصفیه‌خانه آلاینده‌های فاضلاب صنعتی استان‌های تهران و البرز را پیگیری کرده‌ایم تا ساماندهی شود.

وی افزود: ۲۰۰ واحد در شهرک صنعتی اشتهارد هستند که پیش تصفیه فاضلاب خود را اجرایی نمی‌کردند که با پیگیری‌های قضائی ملزم شدند این کار را انجام دهند. در ۲۸ فروردین امسال سی او دی پساب صنعتی این منطقه که به رودخانه شور ورود می‌کند، به زیر هزار کاهش یافته و کاملاً شفاف شده است. همچنین موارد آلاینده شهرک چرم این منطقه و رفع بوی نامطبوع آن هم پیگیری شده است؛ یکی دو واحد که دستورات را اجرا نمی‌کردند، با ورود دادستان البرز به این موضوع، پلمب شدند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره درخواست ارائه طرح تصفیه از سوی یکی از شهروندان گفت: با مدیرکل محیط زیست خوزستان هماهنگ شده تا طرح شما ارائه شود.

معاون رئیس جمهور سپس پاسخگوی بانوی مطالبه‌گر محیط زیست از ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران درباره انتقاد از طرح کاشت میلیارد درخت غیر مثمر بود.

وی ادامه داد: از نظر محیط زیست همه درختان مثمر هستند چون مولد اکسیژن هستند محیط زیست ناظر طرح اجرای کاشت یک میلیارد درخت است و هر فعالیتی برای محیط زیست باید از سوی سازمان کنترل شود از هوش مصنوعی استفاده کردهایم و همه گونه‌ها بررسی می‌شود، با این حال در عرف مطرح شده که آنچه انسان مصرف می‌کند مثمر است اما از نظر ما هر نوع پوشش گیاهی مثمر است.

سلاجقه در ادامه بیان کرد: باغ ملی گیاه‌شناسی سرمایه ملی است از سوی دیگر هم حق شماست که خانه‌دار شوید؛ لذا این پروژه چند سال است که به چالش تبدیل شده است با این حال پرونده حقوقی مذکور به صورت چندوجهی در حال بررسی است؛ باغ ملی گیاه‌شناسی در منطقه استراتژیک غرب تهران از نظر محیط زیستی واقع شده است، ممکن است مجتمع مسکونی نیروهای مسلح با عوض و معوض برطرف شود.

اما از جنبه محیط زیستی، این باغ ملی گیاه‌شناسی یک نمونه اکولوژیک است. ضمن اینکه از ابتدای شروع به ساخت مجتمع مسکونی مورد نظر، هشدارهای محیط زیستی داده شده بود؛ مجموعه باغ ملی گیاه‌شناسی متعلق به منابع طبیعی است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به درخواست یکی از شهروندان درباره حوضه آبریز دریاچه ارومیه و استفاده از آب‌های سطحی و زیرسطحی این حوضه آبریز برای کشاورزی تصریح کرد: امسال برای اولین بار وزارت نیرو پای کار آمد و رهاسازی آب سدها انجام شد و دریاچه ارومیه سرحال شده است. زمان رهاسازی آب سد برای ما مهم است تا اولاً زمانی باشد که کشاورزان از آن استفاده نکنند و ثانیاً سر تالاب به ما تحویل شود.

سلاجقه بیان کرد: فاز نخست احیای دریاچه ارومیه که سخت افزاری بود تقریباً تمام شده و تنها تکمیل تصفیه خانه فاضلاب تبریز باقی مانده است در فاز بعدی که مدیریت نرم افزاری است و بحث الگوی کشت، مدیریت چاه‌های غیر مجاز و … در دست اجراست با ورود وزیر جهاد به این موضوع، امیدواریم روزهای خوبی در انتظار دریاچه باشد.

وی با بیان اینکه نشست‌های ما با سمن‌های محیط زیستی بسیار خوب پیش رفته، خاطر نشان کرد: از ظرفیت‌های مردمی در این خصوص استقبال می‌کنیم سعی می‌کنیم برای دریاچه ارومیه یک نشست با حضور همه سمن‌ها برگزار کنیم تا آمار دقیق از پیشرفت طرح در اختیار مردم قرار داده شود.

سلاجقه در پاسخ به درخواست آخانی استاد محیط زیست دانشگاه تهران که از برخورد یگان حفاظت محیط زیست یکی از استان‌های جنوبی نسبت به پژوهش در پوشش گیاهی یک منطقه حفاظت شده و مالچ‌پاشی نفتی غیر قانونی در آنجا انتقاد داشت گفت: من همان روز این موضوع را شنیدم و از شما که پژوهشگر محیط زیست عذرخواهی می‌کنم من می‌دانم که شما مدرس پوشش‌های گیاهی هستید و استاد تمام محیط زیست دانشگاه تهران هستید و اگر عکس و فیلم از پوشش گیاهی گرفته می‌شود، برای پژوهش در این حوزه است.

وی درباره مالچ‌پاشی گفت: قبلاً دو نوع مالچ دوستدار محیط زیست به سازمان منابع طبیعی معرفی کردیم که ماحصل تولید شرکت‌های دانش بنیان داخلی است، تولید این شرکت‌ها باید اقتصادی هم باشد اما منابع طبیعی اجرا نکرد. لذا به صورت دستوری ورود کردیم و اعلام کردیم باید از مالچ های دوستدار محیط زیست استفاده شود.

سلاجقه سپس در گفت‌وگو با مدیرکل محیط زیست خوزستان درباره مالچ‌پاشی در این استان خواستار توضیح شد که به گفته این مقام مسئول مالچ مطابق محیط زیست را به سازمان منابع طبیعی معرفی کردیم که باید جایگزین مالچ نفتی وکیوم باتوم شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: در قانون بودجه اعتبار برای مالچ دیده شده بود و دستگاه مربوطه مالچ را خریداری کرده بود و می‌خواست استفاده کند. مالچ‌پاشی نفتی برای همیشه از دستور کار خارج کرده‌ایم؛ مالچ‌های نفتی در مناطقی که هیچ‌گونه پوشش گیاهی و جانوری ندارد و با مناطق دارای جمعیت انسانی فاصله بسیار زیادی دارد، پاشیده می‌شود این آخرین مرحله‌ای بود که مالچ نفتی پاشیده شد.

کد خبر 6084469

دیگر خبرها

  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان
  • روزانه ۲۳ تن زباله های پلاستیکی در ایلام تولید می شود
  • بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران
  • اهمیت ویژه آموزش حفظ محیط زیست به کودکان
  • (عکس) زنده‌گیری یک راس بره میش وحشی در پردیس تهران
  • علی سلاجقه: مالچ‌پاشی نفتی را برای همیشه از دستور کار خارج کرده‌ایم
  • مالچ‌پاشی نفتی را از دستور کار خارج کرده‌ایم