Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@12:50:46 GMT

سقوط جنگنده اف ۱۶ تایوان به داخل اقیانوس

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۷۲۹۶

سقوط جنگنده اف ۱۶ تایوان به داخل اقیانوس

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از "گاردین" مقامات تایوانی اعلام کردند این جنگنده که برای یک ماموریت آموزشی از پایگاه چیایی پرواز کرده بود، ۳۰ دقیقه پس از پرواز از رادار محو شد. 
جنگنده‌های اف-۱۶ پیشرفته‌ترین جنگنده‌های ارتش تایوان هستند و پس از سانحه روز سه شنبه، ارتش تایوان اعلام کرد برنامه‌های آموزشی جنگنده‌های اف-۱۶ خود را متوقف می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
به گفته مقامات محلی، نیروهای هوایی تایوان هنوز نتوانسته است لاشه این جنگنده را پس از سقوط به داخل اقیانوس پیدا کند. 
نیروی هوایی تایوان اعلام کرد که شرکت آمریکایی لاکهید مارتین که تولید کننده جنگنده‌های اف-۱۶ است، اخیرا سیستم‌های تسلیحاتی و الکترونیکی این جنگنده را بروز رسانی کرده بود. 
هنوز دلیل سقوط این جنگنده اعلام نشده است. 
سال گذشته نیز یک فروند جنگنده نیروی هوایی تایوان پس از پرواز از پایگاه هوایی هولین سقوط کرد. 
در یک سانحه دیگر، دو فروند جنگنده اف-۵ نیروی هوایی تایوان پس از برخورد با یکدیگر در هوا به داخل اقیانوس سقوط کردند. 
به گزارش ایرنا، آمریکا مدعی شده است تعهداتش در مقابل تایوان به این کشور اجازه می‌دهد تا برای توانمندسازی قابلیت‌های دفاعی تایوان، به آن سلاح نظامی بفروشد. 
اگرچه آمریکا در سال ۱۹۷۹ رسما تحت سه اعلامیه رسمی مشترک واشنگتن با پکن، سیاست چین واحد را به رسمیت شناخت و روابط دیپلماتیک خود با تایوان را قطع کرد، اما همچنان گوشه چشمی به این جزیره دارد و می‌خواهد از آن به عنوان کارتی برای فشار بر چین استفاده کند؛ به ویژه اینکه در دوره ترامپ رییس جمهوری پیشین آمریکا این وضعیت تشدید شد و تنش‌ها میان دو کشور بر سر ارتباط واشنگتن با تایوان افزایش یافت. 
با این حال در روزهای اخیر که تنش‌های چین و تایوان افزایش یافته، واشنگتن از یک سوی می‌گوید به سیاست اصل چین واحد پایبند است اما از سوی دیگر ادعا می‌کند در صورت بروز جنگ میان چین و تایوان از تایوان دفاع خواهد کرد؛ موضوعی که باعث خشم چین شده است.


 

برچسب‌ها چین ایالات متحده آمریکا تایوان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چین ایالات متحده آمریکا تایوان چین ایالات متحده آمریکا تایوان هوایی تایوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۷۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیات بشر در قمر یخی زحل محتمل است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، تیم تحقیقاتی سیاره زحل به تازگی اظهار کرده‌اند، قمر اقیانوسی سیاره  زحل، انسلادوس قادر به پشتیبانی از حیات است.

فابیان کلنر، سیاره‌شناس و اختر زیست‌شناس در دانشگاه واشنگتن می‌گوید، به عنوان یک دانشمند سیاره‌شناسی و اختر زیست‌شناس که بر روی دانه‌های یخ انسلادوس مطالعه می‌کند، باید مشخص شود که روی قمر یخی سیاره زحل یا سایر قمر‌های یخی امکان حیات وجود دارد یا خیر.

تمرکز کلنر بر اکتشاف قمر‌های یخی در منظومه شمسی، به ویژه قمر زحل انسلادوس و قمر مشتری اروپا است.

داده‌ها حکایت از آن دارند که زحل دارای ۱۴۶ قمر تایید شده است؛ بیش از هر سیاره دیگری در منظومه شمسی، اما انسلادوس از همه آنها مهم‌تر و برجسته‌تر است و به نظر می‌رسد که می‌تواند میزبان حیات باشد. تحقیقات نشان داده که در زیر سطح انسلادوس یک اقیانوس آبی عظیم وجود دارد.

گروه تحقیقاتی کلنر در حال کار بر روی تشخیص سلول‌های بیگانه در این قمر و توسعه تکنیک‌هایی برای تشخیص مولکول‌های زنده در آب و ابزار‌هایی برای اکتشاف عمیق‌تر این اقیانوس هستند.

این پژوهش اهمیت بسیاری برای دانشمندان حوزه فضایی دارد. چرا که کشف حیات در خارج از سیاره زمین علاوه‌براینکه می‌تواند اطلاعات بیشتری درباره شرایط موجود در سیارات خارج از جو ارائه دهد، می‌تواند منشا  دوره جدیدی از تحقیقات و ماموریت‌های فضایی باشد.

فضاپیمای کاسینی ماموریت مشترک بین ناسا، آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی ایتالیا است که طی ساله‌های کاوش خود به بررسی زحل، حلقه‌ها و قمر‌های آن پرداخت و  یافته‌های شگفت انگیزی ارائه کرد. براساس اکتشافات صورت گرفته، انسلادوس، تنها ۳۱۳ مایل (۵۰۴ کیلومتر) قطر دارد و زیر پوسته یخی خود یک اقیانوس آب مایع که سراسر قمر را در بر می‌گیرد، جای داده است.

به باور دانشمندان، انسلادوس هم مانند دیگر قمر‌های یخی اطراف غول‌های گازی دارای اقیانوس زیرسطحی مایع با گرمایش کشندی است.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انگلیس ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده در لهستان مستقر می‌کند
  • تقابل هوش مصنوعی و انسان در نبرد هوایی ارتش آمریکا!
  • اولین نبرد هوایی یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد
  • اولین نبرد هوایی بین یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد
  • حملات هوایی گسترده رژیم صهیونیستی به شهر غزه
  • چین F_۲۲ آمریکا را فلج کرد! آیا فناوری جدید در اختیار ایران قرار می‌گیرد؟
  • حیات بشر در قمر یخی زحل محتمل است
  • استراتژی جدید غرب برای تسهیل عملیات F-۱۶ در اوکراین
  • استراتژی جدید غرب برای تسهیل عملیات F-۱۶ در اوکراین/ سامانه پدافندی S-۴۰۰ روسیه در کریمه چگونه منهدم شد؟ +عکس و فیلم
  • نزدیک شدن جنگنده‌های چینی به ۷۰ کیلومتری تایوان