نیاز وزارت بهداشت به بودجه ۷۰ هزار میلیاردی برای کنترل قیمت دارو در سال آینده
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۸۶۷۰
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خانه ملت، بهرام عیناللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به سیاست دولت برای حذف ارز 4200 تومانی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در سال آینده گفت: هدف از اصلاح روند تخصیص ارز ترجیحی به کالاهای اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی رساندن منابع مالی حاصل از آن به دست مصرفکننده واقعی و مردم به صورت مستقیم است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
وی ادامه داد: منظور از مردم، افرادی هستند که با استفاده از بیمهها کارهای درمانی خود را انجام میدهند و یارانهها در سال آینده با استفاده از بیمهها در اختیار مردم قرار خواهد گرفت و بیمهها باید ساز و کار تخصیص یارانه را طراحی کنند.
عیناللهی تاکید کرد: پرداخت ارز ترجیحی حوزه صادرات و خرید مواد اولیه را دچار مشکل کرده است زیرا این ارز در زمان و موعد مقرر تخصیص داده نمیشود و نمیتوان برنامهریزی لازم را برای آن انجام داد، در صورت آزادسازی نرخ ارز میتوان به راحتی برنامهریزیهای لازم را برای تامین دارو انجام داد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا این وزارتخانه ساز و کار و سیاست لازم را برای کنترل قیمت دارو بعد از حذف ارز 4200 تومانی انجام داده است، اظهار کرد: ما عنوان حذف ارز را به کار نمیبریم، بلکه اعلام میکنیم ارز ترجیحی از ما جدا شود و به شکل یارانه به دست مصرف کننده واقعی برسد و در این میان نیز بیمه ها باید تعهد دهند که ساز و کار لازم را طراحی کرده تا نحوه تخصیص یارانه نسبت به دارو مشخص شود.
وی با اشاره به بودجه 40 هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت و درمان برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی در لایحه بودجه سال آینده گفت: این مبلغ بسیار کم است و حداقل به 70 هزار میلیارد تومان برای حمایت از بخش دارو و تجهیزات پزشکی نیاز داریم و این بودجه مدنظر بیمهها نیز قرار دارد.
انتهای پیام/
منبع: فارس
کلیدواژه: بهرام عین اللهی وزیر بهداشت دارو قیمت دارو دارو و تجهیزات پزشکی سال آینده بیمه ها
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۸۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
دانشگاهها در استانها باید در حوزه تولید دارور و تجهیزات پزشکی فعال شوند
ایسنا/اصفهان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دانشگاه ها و ظرفیت علمی آن در استانها باید در حوزه تولید دارو و تجهیزات پزشکی فعال شوند تا دیگر وارد کننده دارو و تجهیزات نبوده و صادرکننده در این بخش باشیم.
بهرام عین اللهی، امروز(پنجشنبه، ۹ آذر) در پایان سفر به منطقه کاشان، اظهار کرد: اکنون با بهرهگیری از ظرفیت پارکهای علم و فناوری ۴۰ درصد از تجهیزات مورد نیاز بخش درمان کشور در داخل تولید میشود.
وی تصریح کرد: پیشرفت در حوزه پژوهشی، باعث شده که طی دو سال اخیر چهار هزار محصول دانش بنیان تولید شده که این محصولات میتواند زمینه خودکفایی کشور را فراهم کند.
وزیر بهداشت، تاکید کرد: دانشگاههای علوم پزشکی کشور دارای ۸۶۰ مرکز تحقیقاتی است که همه باید در حوزه دانش بنیان کمک کنند تا هم نیاز خود و هم نیاز دیگر کشورها را رفع کنیم.
به گزارش ایسنا، عین اللهی با اشاره به دیدار از مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی شهید بهشتی کاشان که دومین بیمارستان بزرگ استان اصفهان است به علت قدمت چهل ساله با مشکلاتی روبرو است که بنا داریم مشکل تاسیسات و اورژانس آن را رفع کنیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شرایط فعلی اورژانس بیمارستان شهید بهشتی کاشان وضعیت مطلوبی ندارد و حضور همه بیماران اورژانس در یک محوطه قابل قبول نیست بنابراین پیشنهاد ما گسترش فضای اورژانس است تا در تراز یک اورژانس استاندارد باشد.
وی اظهار کرد: بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) در آران و بیدگل با ۱۱۲ تختخواب در حال تکمیل است و تنها نیازمند تجهیزات است و امیدواریم تا دهه فجر به بهرهبرداری برسد که میتواند بخشی از مشکلات را رفع کند.
عین اللهی گفت: بیمارستان ۹۶ تختخوابی ثامن الائمه(ع) آران و بیدگل نیز به بهره برداری رسیده و مشکل مهم آن کمبود نیروی متخصص انسانی است و قرار شد دانشگاه علوم پزشکی کاشان نسبت به تامین نیروی انسانی مورد نیاز بیمارستان اقدام کند.
عین الهی تاکید کرد: منطقه کاشان به لحاظ نیروی تخصصی و فوق تخصصی وضعیت مطلوبی دارد و دانشگاه علوم پزشکی کاشان قادر است نیروی متخصص برای کشور تربیت کند.
بهرام عین اللهی وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه ۹ آذر در سفر خود به کاشان از مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان بازدید و مشکلات آنها را بررسی کرد.
انتهای پیام