Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروهی از محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روش هورمون تراپی را به منظور افزایش گله‌های دام سبک عرضه کرده است که به گفته آنها این محصول مشتریانی از کشورهای حوزه دریای خزر دارد.

مهدی حمصیان، مدیر این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، هوشمندسازی مزارع دامپروری را یکی از زمینه‌های تحقیقاتی این شرکت نام برد و اظهار کرد: در حوزه دامپروری یکی از ۱۰ شرکت مورد تایید مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی کشور هستیم؛ چرا که در این زمینه موفق به تولید پلاک‌های هویت گذاری دام کشور را با کیفیت بالا و بر اساس استانداردها تولید کردیم که قابلیت رقابت با محصولات خارجی را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما در این شرکت اسفنج‌هایی را طراحی کردیم که آغشته به هورمون‌هایی است و جهت مدیریت همزمان سازی فحلی و افزایش چند قلوزایی در دام‌های سبک چون گوسفند و بز استفاده می‌شود.

حمصیان با بیان اینکه این اسفنج از پلیمری خاص است که با روش مهندسی معکوس به تولید رسید، یادآور شد: مکانیزم عملکردی این اسفنج به این صورت است که این اسفنج آغشته به هورمون در داخل واژن دام قرار گرفته می‌شود و به مرور هومورن در بدن دام آزاد می‌شود.

مدیر عامل این شرکت خاطر نشان کرد: درخواست‌های زیادی از کشورهای حوزه دریای خزر برای صادرات پلاک‌ها داشتیم و بازار خوبی برای صادرات پیدا کردیم.

هوشمندسازی مزارع شیلات و پرورش ماهیان قزل آلای کشور

حمصیان با اشاره به عرضه سامانه هوشمندسازی مزارع شیلات و پرورش ماهیان قزل آلا گفت: ما موفق شدیم در بزرگترین پرورش ماهی قزل آلای کشور که مزرعه شیلات نمونه کشور است، کار هوشمندسازی را انجام دهیم. در این زمینه دستگاهی را طراحی کردیم که قادر به پایش لحظه‌ای آب است و داده‌های جمع آوری شده درباره حوضچه‌های پرورش ماهی را در اختیار اپراتور و مدیران قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه با استفاده از این سامانه مدیران مجموعه‌ها می‌توانند از کیفیت آب خروجی و ورودی به حوضچه‌ها مطلع شوند، اظهار کرد: در صورتی که کوچکترین خللی در کیفیت آب حوضچه‌ها رخ دهد، امکان مدیریت ورودی و خروجی آب به صورت آنلاین وجود دارد.

حمصیان با تاکید بر اینکه این سیستم به صورت کاملا اتوماتیک، عمل و مدیر مزرعه را با ارائه آلارم‌هایی، از شرایط استخرها مطلع می‌کند، ادامه داد: در این مجموعه دستگاه ازون‌سازی نیز به این سیستم هوشمند متصل می‌شود تا کار ازون‌دهی به آب را اجرایی کند و علاوه بر آن قادر به پایش میزان اکسیژن رسانی به آب و عوامل مؤثر در پرورش ماهی است.

مدیرعامل این شرکت عضو سندیکای شرکت‌های شناسایی و مکان‌یابی رادیویی، پایش آلودگی‌های آب را از دیگر قابلیت‌های این سیستم هوشمند نام برد و اضافه کرد: این سامانه به گونه‌ای طراحی شده است که ضمن پایش عناصر مغذی برای ماهیان، میزان آلودگی‌های محیطی چون آلودگی‌های اسیدی و قلیایی و یا گل آلود بودن آب را نیز رصد می‌کند و سریعا آلارم می‌دهد. در این شرایط درهای ورودی استخرها به صورت اتوماتیک بسته و درهای خروجی باز می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان هوشمندسازی حوضچه پرورش ماهی ماهیان قزل آلا پرورش ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۹۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون اوقاف و امور خیریه استان به خبرگزاری صدا و سیما گفت: با سرمایه گذاری سازمان اوقاف و امور خیریه استان طرح مزرعه پرورش ماهی در قفس در سواحل بندر چارک خلیج فارس اجرایی شده و در مرحله اول این طرح سال گذشته ۱۰ قفس با ظرفیت هزار تن افتتاح شد.

حمزه‌ای با اشاره به اینکه امسال هم ۱۰ قفس دیگر با ظرفیت هزار تن افتتاح خواهد شد افزود: پرورش سالانه پنج هزار تن ماهی هدف گذاری شده و در افق چشم انداز ۱۰ ساله تمام زنجیره تولید، پرورش، فرآوری، توزیع و خوراک آبزیان در کنار ایجاد فرصت‌های گردشگری دریایی در دستور کار است.

او ادامه داد: در این طرح ماهی دریایی سی بس پرورش داده می‌شود که در دوره رشد یک ساله این ماهی‌ها به وزن حدود یک کیلوگرم می‌رسند.

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!
  • رادان: : با توسعه هوشمندسازی طرح‌های پلیس قطعاً میزان امنیت افزایش خواهد یافت
  • ضرورت تأمین بودجه هوشمندسازی ماموریت های پلیس