Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموعه تلویزیونی «از سرنوشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان و تهیه‌کنندگی علی اکبر تحویلیان از جمله سریال‌هایی است که در این سال‌ها توانسته مخاطبان بسیاری را با خود همراه کند و قرار است فصل چهارم آن روی آنتن برود.

به گزارش قدس آنلاین، یکی از سریال هایی که در چند سال اخیر مورد استقبال بسیاری از مخاطبان تلویزیونی قرار گرفت، سریال «از سرنوشت» بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریالی که تا کنون در سه فصل تولید و به پخش رسیده است و این روزها گروه تولید در حال تصویربرداری فصل چهار آن هستند.

حالا و در آستانه پخش فصل چهار این سریال مروری خواهیم داشت بر کلیت آن در سه فصل گذشته.

 دو قهرمان اصلی و قصه‌ای که جذابیت دارد

به طور معمول سریال هایی که مضمونی درباره سرگذشت شخصیت های اصلی شان روایت می کنند از پر طرفدارترین ژانرهای سریال سازی در دنیا هستند. چراکه مخاطب را از ابتدا با شخصیت اصلی پرورش می دهند و تا پایان نیز او را با خود همراه می کنند.

«از سرنوشت» هم یکی از همین سریال ها است که با گذشت سه فصل از آن هنوز هم طرفداران بسیاری دارد آنهم به خاطر دو قهرمان اصلی اش و سرگذشت این دو که از کودکی در پرورشگاه بزرگ شدند.

 ورود به زندگی کودکان بی سرپرست

زندگی کودکان بی سرپرست به خودی خود می تواند چالش هایی در بخش فیلم نامه و داستان برای سازندگان و مخاطبان ایجاد کند و نویسنده و کارگردان نیز روی همین موضوع دست گذاشته اند تا موفقیتی را برای سریال خود رقم بزنند.

هاشم و سهراب و چالش‌هایی که از سر می‌گذرانند

هاشم و سهراب دو پسربچه ۸ ساله هستند که هر دو در پرورشگاهی زندگی می کنند. یکی با علم به اینکه می داند پدر و مادر دارد به دنبال خانواده اش می گردد و دیگری مطمئن است که پدر و مادرش از دنیا رفته اند.

آنها از کودکی از چالش های بسیاری عبور می کنند و هر کدام از این چالش ها به نوعی می تواند در زندگی آنها تاثیر به سزایی داشته باشد.

اما بعد از چند سال آنها به سن قانونی رسیده و در ۱۸ سالگی از پرورشگاه جدا می شوند و تصمیم می گیرند با همت خود کسب و کاری راه بیندازند.

در همین فاصله هر کدام وارد رابطه عاطفی می شوند و در کنار آن کار خود را نیز پیش می برند.

چهره های جدیدی که معروف شدند

در این سریال دارا حیایی نقش «هاشم» و کیسان دیباج در نقش «سهراب» بازی می‌کند. چهره‌هایی که آن زمان شناخته شده نبودند اما با گذشت دو فصل از این سریال حالا به چهره های معروفی تبدیل شدند.

سریالی با دو کارگردان و نویسنده های ثابت

این سریال با اینکه در سه فصل ساخته شده است اما دو کارگردان داشته و علاوه بر این نویسنده و تهیه‌کننده آن همان افراد ثابت فصل های قبلی بودند. محمدرضا خردمندان کارگردانی فصل یک، دو سه چهار و علیرضا بذرافشان کارگردانی فصل دو را به عهده داشتند. محمد محمود سلطانی، روح‌الله صدیقی، ‌ مسعود کرمی، سارا خسرو آبادی و ... نیز نویسندگی این سریال را در فصل های مختلفی به عهده داشتند.

 تحویلیان و سابقه تهیه کنندگی در سیما

علی اکبر تحویلیان نیز یکی از تهیه‌کننده‌های قدیمی و با سابقه تلویزیون است و یکی از سریال های شاخص او «شاید برای شما هم اتفاق بیفتد» است. سریالی که به صورت اپیزودیک (چندقسمتی) ساخته و در فاصله زمانی چند سال از شبکه پنج پخش شده است. از دیگر سریال های او می توان به از یادها رفته، دیوار شیشه ای و ... اشاره کرد.

و اما فصل چهارم «از سرنوشت»

فصل چهار داستان با آزاد شدن هاشم از زندان آغاز می شود و در ادامه یک اتفاقی می افتد که زندگی هاشم و سهراب را تحت تاثیر قرار می دهد و همین باعث جذابیت قصه برای مخاطبی می شود که ۴ فصل با این سریال همراه است. همچنین محوریت این فصل درباره تولید ملی، حمایت و مانع زدایی‌ها، دغدغه جوان ها و انگیزه دادن به جوان ها، آسیب شناسی ازدواج، خودباوری، تعامل و ‌اعتماد به جوان ها است.

فصل چهار این مجموعه تلویزیونی که در قالب ۵۰ قسمت تهیه شده است، با اینکه قبلا اعلام شده بود در زمستان پخش می شود، با تقارن نوروز و ماه رمضان، یکی از گزینه های پیشنهادی شبکه دو برای جدول نوروزی و رمضانی است و بنا شده تا پایان ماه رمضان نیز ادامه پیدا کند. اما احتمال دیگری هم وجود دارد و آنهم اینکه این سریال در اسفند ماه مهمان خانه های مردم باشد. همچنین شبکه دو برای نوروز گزینه احتمالی دیگری هم دارد که به تازگی مقابل دوربین رفته است.

محوریت سریال «از سرنوشت ۴» به کارگردانی محمدرضا خردمندان و تهیه کنندگی اکبر تحویلیان درباره تولید ملی، حمایت و مانع زدایی‌ها، دغدغه جوان ها و انگیزه دادن به آنها، آسیب شناسی ازدواج، خودباوری، تعامل و ‌اعتماد به جوان ها است.

در هر فصل از این سریال در کنار بازیگران اصلی عده ای نیز به عنوان بازیگر جدید به کار اضافه می شوند. در این فصل هم سولماز غنی، رضا داودنژاد، ساناز سعیدی و نگین صدق گویا از بازیگرانی هستند که به سریال اضافه شدند.

مخاطبان تلویزیونی داودنژاد را بیشتر با سریال «پشت کنکوری ها» به خاطر می آورند. آخرین سریال او برای تلویزیون زندگی شگفت انگگیز است در سال ۹۸ پخش شد. او چند سالی است که در تلویزیون بازی نکرده است و از سرنوشت ۴ به نوعی بازگشت او به قاب تصویر به شمار می رود.

همچنین چند چهره جدید در بازیگری با این فصل به مخاطب معرفی می شود. بازیگرانی که نقش حشمت و شاهین را بازی می کنند از جمله این افراد هستند. از سویی مهدی صبائی و فریبا نادری نیز از بازیگرانی هستند که در فصل چهار حضور ندارند.

گروه نویسندگان سریال تغییر کردند؟

این سریال به نویسندگی محمد محمود سلطانی، روح ا... صدیقی به نگارش درآمده است  و مسعود کرمی و سارا خسروآبادی نیز در فصل های یک تا سه گروه نویسندگان را همراهی کردند.

  «از سرنوشت» تا فصل چند ادامه دارد؟

این سریال نیز حالا به یکی از سریال های دنباله دار سیما تبدیل شده است و شخصیت هایش دیگر عضوی از خانواده های ایرانی شده اند. با این حال صحبت هایی درباره تولید فصل ۵ و حتی ۶ آن وجود دارد اما به طور مشخص هنوز صحبتی درباره آن نیست.

 زمان پخش «از سرنوشت۴» چه زمانی است؟

صحبت هایی درباره زمان پخش این سریال شده است اما این احتمال می رود که فصل جدید از پاییز ۱۴۰۰ بروی آنتن برود.

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سریال از سرنوشت سریال از سرنوشت 4 فصل چهار سریال ها جوان ها چالش ها چند سال سه فصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۱۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید

دو مقاله در مجله انجمن پزشکی کانادا، مروری مختصر از این بیماری بسیار عفونی ارائه می‌دهد.

در حالی که افزایش موارد ابتلا به سرخک در کانادا نیز به تازگی گزارش شده است، بسیاری از پزشکانِ کانادایی ممکن است تجربه مستقیم با تشخیص و درمان سرخک نداشته باشند زیرا این کشور در سال ۱۹۹۸ میلادی به وضعیت حذف سرخک دست یافت.

پزشکان تاکید دارند افزایش فعالیت ویروس سرخک در جهان و در کانادا یادآور اهمیت ایمن سازی افراد علیه این بیماری است. از این رو روال منظمِ واکسیناسیون‌های معمول دوران کودکی از جمله سرخک که در طول همه گیری کووید-۱۹ نادیده گرفته شد باید فورا مورد بررسی قرار گیرند.

دکتر «سارا ویلسون»، یک پزشک در انتاریو، می‌گوید: پزشکان باید هنگام ارزیابی بیماران به ویژه آن هایی که سابقه سفر داشته‌اند یا کسانی که احتمالا در معرض شیوع محلی این بیماری قرار گرفته اند، هشیار باشند.

سرخک یکی از مسری ترین بیماری های عفونی تنفسی است. افراد مبتلا به سرخک دچار تب، سرفه، آبریزش بینی و ورم ملتحمه می شوند. همچنین بثوراتی که از روی صورت شروع و در سراسر بدن پخش می شود، حدود چهار روز بعد از ابتلا ممکن است ایجاد شود.

عوارض عفونت سرخک در ۳۰ درصد موارد گزارش شده است. اینها می توانند شامل عفونت گوش، ذات الریه، عوارض بارداری و عوارض عصبی از جمله آنسفالیت باشند. سرخک همچنین می تواند موجب نقص ایمنی ثانویه موقت شود. بیشتر موارد سرخک در کانادا در افراد واکسینه نشده به ویژه کودکان رخ می دهد.

با توجه به عفونی بودن سرخک، ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی باید در صورت ارجاع موارد مشکوک برای ارزیابی یا آزمایش، با رعایت اقدامات پیشگیرانه با مراکز مراقبت بهداشتی تماس بگیرند تا اطمینان حاصل شود که از اقدامات مناسب پیشگیری و کنترل عفونت برای جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران، استفاده می شود.

با وجود برنامه‌های موثر واکسیناسیون، شیوع سرخک در کشورهای مختلف در حال افزایش است که بر نیاز به افزایش تلاش‌های واکسیناسیون تاکید می‌کند. راهنمای واکسیناسیون کانادا تجویز واکسن‌های سرخک، اوریون و سرخجه (MMR) را برای همه افراد در کانادا با برنامه‌های دز مشخص توصیه می‌کند.

برای مسافرت کردن یا زمان شیوع این بیماری، واکسیناسیون MMR می‌تواند فراتر از برنامه‌های استاندارد انجام شود؛ با دستورالعمل‌هایی که برای تسریع واکسیناسیون و پیشگیری پس از مواجهه ارائه شده است. بزرگسالان فاقد ایمنی سرخک یا سوابق واکسیناسیون نیز می توانند یک تا دو دز واکسن MMR را بسته به سن، سابقه سفر و عوامل خطر دریافت کنند. واکسن MMR ایمن و موثر است. با این حال، افراد مبتلا به نقص ایمنی یا زنان باردار نیاز به بررسی دقیق دارند. از این رو ایمنی جمعی از طریق واکسیناسیون انبوه بسیار مهم است.

درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟

واکسن سرخک مؤثر و بی خطر است. با این حال افرادی که دچار نقص ایمنی هستند یا زنان باردار، قادر به دریافت آن نیستند و بنابراین ایمنی جمعی از طریق واکسیناسیون انبوه، بسیار مهم است.

پزشکان می‌گویند به افرادی که دو دُز واکسن سرخک دریافت نکرده‌اند، توصیه می‌شود مراقب باشند به این بیماری مبتلا نشوند.

متخصصان تاکید دارند اگر نمی‌دانید که آیا ایمنی کافی در برابر سرخک دارید یا خیر، به شما توصیه می‌شود که آزمایش آنتی‌بادی را در مراکز پزشکی انجام دهید و تأیید کنید که آیا واکسیناسیون ضروری است یا خیر.

علاوه به این، هنگامی که به کشورهای خارجی و مناطقی سفر می‌کنید که موارد بیشتری از ابتلا به سرخک در آن ها گزارش شده است به شما توصیه می‌شود پس از بازگشت به کشور خود، وضعیت جسمانی‌تان را به دقت بررسی کنید.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، این مقاله مشخص می‌کند چه کسانی باید واکسن را خارج از برنامه توصیه شده معمولی دریافت کنند، به ویژه کودکانی که در برابر عوارض سرخک آسیب پذیر هستند.

این مطلب همچنین راهنمایی‌هایی را برای بزرگسالان ارائه می دهد تا یک دز یا بیشتر از این واکسن را بسته به سال تولدشان دریافت کنند.

درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟

سرخک درمان خاصی ندارد اما برای کاهش تب بیمار از استامینوفن و ایبوپروفن استفاده می‌شود. برخی تحقیقات هم تأثیر خفیف ویتامین آ در کاهش علائم و کاهش مرگ و میر مبتلایان به سرخک را نشان داده‌ است.

برخی افراد هم ممکن است به سینه‌پهلو و بیماری‌های عفونی مبتلا شوند که در آن صورت داروهای آن بیماری‌ها برایشان تجویز خواهد شد.

به گفته متخصصان، دوره نهفتگی به‌ طور میانگین ۱۴ روز است و چهار روز پس از بروز راش‌ها قابلیت سرایت دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هرآنچه باید از مشخصات و امکانات قطار میلاد بدانید
  • هر آنچه قرار است از دربی مرسی ساید بدانید
  • راهنمای خرید چرخ خیاطی (8 نکته‌ای که باید بدانید)
  • فواید شگفت‌انگیز کرفس برای سلامتی: هر آنچه باید بدانید
  • خواص دارویی گیاه "چوچاق" و عوارض آن
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب | مضرات خوردن قهوه در شب را بدانید
  • چرا در پروژه ها از سینی کابل گالوانیزه برق استفاده می کنند؟
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • نکاتی که باید در مورد کلسترول بدانید/ اینفوگرافیک