Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، «معصومه حسنی خونسار» در بازدید از کتابخانه تخصصی درمانگاه فوق تخصصی چشم بیستون افزود: اداره کل کتابخانه های عمومی کرمانشاه با دارا بودن ۸۹ باب کتابخانه عمومی نهادی در سطح استان و نیروهای کتابدار متخصص در حال ارایه خدمات کتابخوانی و فرهنگی ترویجی به تمام اقشار مردم است.

او کمک به ترویج و تقویت فرهنگ مطالعه را یکی از اهداف و اولویت های اداره کل کتابخانه های عمومی استان دانست و گفت: هرچه میزان دسترسی مردم به کتاب بیشتر باشد سرانه مطالعه و گرایش افراد به سمت مطالعه نیز افزایش می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حجم بالای مراجعات به بیمارستان ها و مراکز درمانی در استان کرمانشاه، گفت: اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه آمادگی در اختیار قرار دادن قفسه های ویژه کتاب در مراکز درمانی و تامین بخش یاز کتاب ها به منظور دسترسی مردم و افزایش سطح مطالعه را دارد و تاکنون نیز در تعدادی از بیمارستان ها و مراکز استان این اقدام انجام شده است.

او با قدردانی از راه اندازی کتابخانه تخصصی چشم در درمانگاه فوق تخصصی چشم بیمارستان بیستون، گفت: کتاب های مرجع ارزشمندی در این کتابخانه موجود است که می تواند برای متخصصان، دانشجویان، پژوهشگران و علاقمندان به این رشته بسیار مفید باشد.

او آمادگی مجموعه کتابخانه ها برای کمک به ارتقای این کتابخانه را نیز اعلام کرد و افزود: در مراکز بخش های غیردولتی استان نیز کتابخانه های خوبی وجود دارد که برای ارتقای این کتابخانه نیز آمادگی داریم.

در ادامه دکتر «شهرام شجاعی» رییس بیمارستان بیستون نیز گفت: باتوجه به زیربنایی بودن و اهمیت وافر موضوع مطالعه، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی از وظایف مسوولین استان است و ما در همین راستا در زمینه تخصصی، خدمات بیمارستان و لازمه به روز بودن علم پزشکی و مطالعه عمومی منابعی را تهیه و در اختیار علاقه مندان قرار دادیم که امیدواریم با کمک اداره کل کتابخانه های عمومی در ترویج و گسترش این منابع به جامعه هدف بهتر عمل کنیم. 
رییس مرکز تخصصی چشم پزشکی بیمارستان بیستون هم گفت: کتاب هایی که برای این مرکز تهیه شده از منابع ارزشمند و به روز دنیا است و ما برای غنی تر کردن این منابع همچنان پیگیر هستیم و مخاطبان تخصصی می توانند از این منابع بهره‌مند شوند.

دکتر «حمید آریایی تبار»، افزود: اکنون در این کتابخانه بیش از ۳۵۰ جلد کتاب مرجع تخصصی به زبان انگلیسی حوزه چشم پزشکی وجود دارد که در غرب کشور مشابه این کتابخانه وجود ندارد و سرمایه ارزشمندی برای بخش علمی استان محسوب می‌شود.

او کمک به افزایش سطح علمی دانشجویان، پژوهشگران و دسترسی آسان آنان به کتاب های مرجع را از اهداف راه اندازی این کتابخانه دانست و تصریح کرد: این کتاب ها به زبان انگلیسی و مرجع است و آمادگی داریم آن را به علاقمندان این حوزه به صورت امانت قرار دهیم.

وی با بیان اینکه چنین کتابخانه تخصصی و مرجعی در غرب کشور هم وجود ندارد، گفت: برای ارتقای کتابخانه و استفاده علاقمندان از سایر استان های کشور نیاز به همکاری اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه داریم.

برچسب‌ها کتابخانه ایرنا اداره کل کتابخانه‌ های عمومی کرمانشاه نهاد كتابخانه های عمومی کشور کرمانشاه کتاب کتابخوانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کتابخانه ایرنا اداره کل کتابخانه های عمومی کرمانشاه نهاد كتابخانه های عمومی کشور کتابخانه ایرنا اداره کل کتابخانه های عمومی کرمانشاه نهاد كتابخانه های عمومی کشور کرمانشاه کتاب کتابخوانی اداره کل کتابخانه های عمومی تخصصی چشم کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۹۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رسمی همکاری‌های مشترک آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی کرمانشاه

به گزارش خبرنگار مهر، مسلم حدیدی عصر یکشنبه در مراسم آغاز طرح بزرگ راهیان پیشرفت که با هدف تقویت روحیه خودباوری در دانش آموزان و تبیین الگوی پیشرفت و دستاوردهای فناوران و دانش بنیان‌ها در برج فناوری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به نقش و اهداف جهاد دانشگاهی برای پیشبرد اهداف خود در راستای حل مشکلاتی از کشور به گونه‌ای مأموریت گرا عمل می‌کند.

وی افزود: همچنین با توجه به نقش و اهمیت جایگاه آموزش و پرورش در رقم زدن اتفاقات خوب در کشور باید برای وقت بیشتری آن گذاشته شود و با برنامه‌های ویژه گام‌های مهمی برای پیشرفت تمام جامعه برداشت.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه تصریح کرد: بر اساس اهداف ۲ نهاد آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی دی ماه سال گذشته تفاهم نامه همکاری بین این ۲ نهاد منعقد شد که این تفاهم‌نامه بر اساس ساحت‌های شش‌ گانه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده که با شروع فعالیت دبیرخانه مشترک همکاری‌های این ۲ نهاد رسماً فعالیت‌های آن آغاز شد.

حدیدی به نام گذاری این طرح همکاری ۲ جانب و مزین کردن آن به نام «شهید نوروز نژاد» اشاره کرد و گفت: در این تفاهم‌نامه ۹ بند کاری تعریف شده که هشت بند آن مربوط به اعت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است و تاکنون جلسات تخصصی متعددیم بین این دو نهاد برگزار شده است.

وی بیان کرد: طرح اردوی راهیان پیشرفت با هدف نشان دادن دستاوردهای استان کرمانشاه یکی از ویژه‌های این تفاهمنامه بوده و بر اساس قابلیت‌هایی که در مجموعه پارک علم و فناوری وجود دارد استان کرمانشاه هم اکنون با ۳۳۰ واحد فناور ۲۰ محصول منحصر به فرد در برج فناوری تولید کرده و به نیاز کشور پاسخ داده است.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با بیان اینکه دانش آموزان نیازمند آشنایی با محورهای حوزه فناوری قابلیت‌های خود در این حوزه‌ها هستند، اضافه کرد: یکی دیگر از محورهای این تفاهم‌نامه رویداد نیشتمان است که د ر این رویداد دانش‌آموزان نسبت به کار و فناوری شناخت بیشتری به دست آورده و با فرهنگ کار و واحدهای فناور آشنایی بیشتری پیدا می‌کنند و در همین راستا در تابستان پیش رو سه کارگاه تخصصی در این حوزه برای دانش آموزان فناور برگزار خواهد شد.

حدیدی ادامه داد: دانش آموزان فناوری که در این کارگاه‌های تخصصی حضور پیدا می‌کنند با شروع مدارس در مهر ماه به عنوان راهبران فناوری در مدارس و تمامی مناطق و روستاها در این حوزه فعالیت‌های فناور محور فعالیت خواهند کرد و دیگر دانش‌آموزان را در این مسیر تشویق می‌کنند.

وی همچنین به برگزاری مناظره دانش آموزی اشاره و عنوان کرد: در این رویکرد تاکنون عملکرد موفقی مشاهده شده که از طریق تعامل با آموزش و پرورش از مهرماه قرار است به صورت تخصصی در بستر آموزشی اقدام شود.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه گفت: یکدیگر از محورهای تفاهم‌نامه مرکز شتابدهی شغلی است که در این محور از واحدهای فناور و موفق در کسب و کار قرار گرفته خواهد شد و با حاضر شدن در کنار تیم‌های متخصص جهاد دانشگاهی و آموزش و پرورش دانش آموزان را راهنمایی خواهند کرد.

حدیدی تاکید کرد: یکی دیگر از برنامه‌های مشترک در این تفاهم‌نامه «سفیران علمی» است که در این برنامه پیگیر تقویت ارتباط آموزش و پرورش با زیست بوم فناوری و انتخاب جهاد یاران هرصه کار و فناوری خواهیم بود.

وی افزود: «اندیشکده امید و آینده کرمانشاه» هم به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های این تفاهم‌نامه است که به شناسایی هرچه بهتر مسائل، دغدغه‌ها و چالش‌های حوزه دانش آموزی می‌پردازد.

حدیدی در پایان انتخاب استان کرمانشاه به عنوان استان پایلوت در کشور برای راحی کارویژه‌های این حوزه را از اهداف مهم خود دانست و گفت: بر همین اساس به منظور تداوم همکاری و اقدامات مؤثر بین دو نهاد آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی به زودی دفتر همکاری این دو نهاد در برج فناوری اه‌اندازی خواهد شد.

کد خبر 6084770

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان منعقد شد
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • ترویج فرهنگ مطالعه رسالت همگانی است
  • فرهنگ کتابخوانی را بین پیشکسوتان جهاد و مقاومت ترویج دهیم
  • لزوم اجرای برنامه های فرهنگی با محوریت کتاب و کتابخوانی
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است
  • کتابخانه‌های عمومی با برگزاری برنامه‌های فرهنگی مردم را به کتابخوانی ترغیب کنند
  • آغاز همکاری‌های مشترک سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل آموزش و پرورش
  • آغاز رسمی همکاری‌های مشترک آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی کرمانشاه