Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان قم -دکتر باقر محمودی،رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم گفت: در طرح واکسیناسیون کارمندان قم گروه‌های واکسیناسیون مرکز بهداشت استان با توجه به درخواست ادارات، دستگاه‌ها و سازمان ها به محل کار کارمندان اعزام می‌شوند و با توجه به بازه زمانی مشخص شده برای هر واکسن نسبت به واکسیناسیون کارکنان اقدام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به این که تمرکز این طرح بیشتر بر تزریق دز سوم کارکنان دستگاه‌های اجرایی و ادارات استان است،می گوید: براساس آمار اعلام شده بیش از ۹۰ درصد کارمندان استان حداقل یک دز واکسن را دریافت کرده اند، این در حالی است که آمار واکسیناسیون در همه گروه‌های هدف استان ۷۳ درصد است.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم شمار افرادی که دز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند را ۱۰ درصد جمعیت هدف اعلام کرد.

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسیناسیون کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۹۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال با ۵۸۴ هزار دز

رئیس گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نزدیک به ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال خوراکی و تزریقی در راستای برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال در خراسان رضوی تزریق و خورانده شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، زهرا نهبندانی در جمع خبرنگارانگفت: واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال‏ در ماه های اردیبهشت (نوبت اول2 لغایت 4 اردیبهشت 1403 ) و ( نوبت دوم 30 اردیبهشت لغایت 1 خرداد 1403 ) در خراسان رضوی در حال اجراست.

وی افزود: هرچند تلاش‌ ها برای‌ تحقق‌ اهداف‌ برنامه‌ ریشه کنی فلج اطفال در دو کشور همسایه و بومی‌ فلج‌ اطفال‌ (افغانستان و پاکستان‌) تداوم‌ دارد، اما‌ افزایش‌ تردد به‌ داخل‌ کشور به‌ دنبال‌ تحولات‌ سیاسی‌ کشورهای‌ همسایه‌ و همچنین‌ پوشش‌ پایین‌ واکسیناسیون‌ جاری‌ و تکمیلی‌ در برخی‌ مناطق‌ این‌ دو کشور، نشان‌ دهنده‌ خطر بالای‌ ورود ویروس‌ به‌ کشورمان‌ است لذا برای به‌ حداقل‌ رساندن‌ خطر ورود و چرخش‌ مجدد ویروس‌ فلج‌ اطفال‌ لازم‌ است‌ عملیات‌ ایمن‌ سازی‌ تکمیلی‌ سالانه‌ انجام‌ شود.

نهبندانی خاطرنشان کرد: در این برنامه تمام مهاجرین‌ خارجی‌ که‌ در اردوگاه‌ ها و یا خارج‌ از اردوگاه ها اقامت‌ دارند، تمامه خانوارهای‌ ساکن‌ در کلنی ها و محل‌ تجمع‌ عمده‌ مهاجرین‌ خارجی‌، تمام مناطق‌ تحت‌ پوشش‌ تیم‌ های‌ سیار، تمام کودکان‌ زیر 5 سالی‌ که‌ احتمالاً همراه‌ مادران‌ خود در زندان ها اقامت‌ دارند و همه نقاطی که‌ به‌ تشخیص‌ معاونین‌ بهداشت‌ پوشش‌ نوبت سوم فلج اطفال آنها کمتر از 95 درصد است تحت پوشش واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال قرار گرفتند.

 مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نزدیک به 584هزار دز واکسن فلج اطفال خوراکی و تزریقی در راستای برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال و حفظ دستاوردهای آن به جمعیت ایرانی و غیر ایرانی زیر پوشش دانشگاه خراسان رضوی خورانده و تزریق شده که بیش از 521 هزار دز واکسن فلج اطفال از این تعداد برای جمعیت ایرانی و مابقی برای جمعیت اتباع غیر ایرانی انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: واکسیناسیون فلج اطفال برای کلیه نوزادان در بدو تولد،2ماهگی، 4ماهگی، 6ماهگی،18ماهگی و6 سالگی انجام می‌شود و  خوشبختانه سال گذشته هیچ مورد مثبت بیماری فلج اطفال در خراسان رضوی ثبت و گزارش نشد اما از ابتدای امسال تاکنون 2 مورد مشکوک به فلج اطفال شناسایی شده که هنوز نتیجه قطعی آن اعلام نشده است.

نهبندانی عنوان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 15هزار و 163دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی ارائه شده که از این تعداد 13هزار و 479 دز برای جمعیت ایرانی و مابقی برای اتباع غیرایرانی خورانده و تزریق شده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • اجرای نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال با ۵۸۴ هزار دز
  • واکسیناسیون ۳۰۰ هزار راس دام در استان همدان
  • واکسیناسیون پنوموکوک در آبادان آغاز شد