Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در ایالات متحده در پاسخ به سوالات رسانه‌ها گفت که درخواست کنگره آمریکا برای تحریم‌های جدید علیه روسیه از جمله محدودیت برای مقامات ارشد این کشور، مسکو را مرعوب نمی‌کند.

بر اساس بیانیه‌ای که در صفحه فیس‌بوک سفارت روسیه منتشر شده، وی گفت: معتقدیم که درخواست‌ها در کاپیتول هیل (ساختمان کنگره آمریکا) برای اعلام محدودیت‌های "فلج‌کننده" ضد روسیه، و همچنین تحریم‌های شخصی علیه رهبری عالی فدراسیون روسیه، تحریک‌آمیز و ناامیدکننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما از محدودیت‌ها نمی‌ترسیم. 

این مقام روس ادامه داد: پشت درخواست قانونگذاران (آمریکایی) برای مجازات دردناک‌تر کشورمان، تلاشی برای تأثیرگذاری بر روسیه در زمینه مذاکرات جاری در مورد امنیت اروپا نهفته است. ما چنین فشارهایی را ناتوانی ایالات متحده در دفاع از دیدگاه خود در میز مذاکره می‌بینیم. 

به گفته این دیپلمات روس، اظهارات مربوط به طرح ادعایی روسیه برای حمله به اوکراین، «زاییده تخیل بیمار محافل روسوفوبیک محلی است». وی با تاکید بر این که این نتیجه اختلال روانی آن‌‌هاست، افزود «پاسخ روشن است: ما هیچ گونه مقاصد تهاجمی نسبت به اوکراین نداریم. به نظر می‌رسد که سیاستمداران آمریکایی افسانه تهاجم قریب‌الوقوع روسیه به اوکراین را در رسانه‌ها مطرح کرده‌اند و اکنون با فوبیای خود مواجه هستند».

سفیر روسیه تاکید کرد: در این شرایط به قانون‌گذاران آمریکایی توصیه می‌کنیم در ایجاد یک اجماع دو حزبی برای خروج آمریکا از عمیق‌ترین بحران اقتصادی و سیاسی مشارکت کنند. ما مخالف رویارویی هستیم. انتخاب ما ایجاد روابط عملگرایانه برابر بین روسیه و ایالات متحده است. زمان آن رسیده که سیاستمداران در واشنگتن تهدیدات را کنار بگذارند. چنین راهبردی هیچ سودی برای مردم ایالات متحده نخواهد داشت. امنیت بین‌المللی که نیاز به اقدامات عاقلانه و بافکر دارد، بازنده خواهد بود. ما ابتکارات خود را برای خروج از بحران ارائه کرده‌ایم. (این ابتکارات) ۱۰ ژانویه در ژنو و ۱۲ ژانویه در چارچوب شورای روسیه و ناتو در بروکسل توضیح داده شد.

آنتونوف در پایان گفت: ما منتظر پاسخ مناسب هستیم - نه در قالب اظهارات پوپولیستی، بلکه پیشنهادهای کتبی مستدل.

رونمایی طرح دموکرات‌ها در مجلس سنای آمریکا برای تحریم احتمالی مقام‌های ارشد روسیه شامل رئیس‌جمهور این کشور، همچنین واکنش تند کرملین را در پی داشت.

دموکرات‌های مجلس سنای آمریکا شامگاه چهارشنبه (دیشب) از طرحی برای اعمال تحریم‌های گسترده علیه مقامات ارشد دولتی و نظامی روسیه، از جمله ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور رونمایی کردند.

طرح پیشنهادی که توسط کاخ سفید نیز حمایت می‌شود، شامل مقرراتی برای کمک به تقویت امنیت اوکراین است و آمریکا را تشویق می‌کند تا «تمام اقدامات موجود و مناسب را در نظر بگیرد» تا از عملیاتی نشدن خط لوله انتقال گاز روسیه به آلمان موسوم به «نورد استریم ۲»، اطمینان حاصل کند.

سخنگوی کرملین روز پنجشنبه ضمن ارائه ارزیابی تاریکی از مذاکرات امنیتی جداگانه روسیه با ایالات متحده و پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، این مذاکرات را «ناموفق» خواند و گفت که میان دو طرف، بر سر مسائل اساسی اختلاف نظر وجود دارد.

به گفته سخنگوی کاخ کرملین، اعمال تحریم علیه ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه به معنای قطع روابط بین مسکو و واشنگتن خواهد بود.

منبع: الف

کلیدواژه: ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۲۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد

به گزارش همشهری آنلاین، پایگاه تحلیلی فارن پالسی نوشت: ‌در صورتی که جو بایدن، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، تحریم‌های نفتی جدیدی علیه ایران، ‌ونزوئلا و روسیه اعمال کند، ‌بخش بزرگی از نفت از بازاری که در حال حاضر کاملاً متعادل است، حذف خواهد شد.

این گزارش با زیر سوال بردن فشار نمایندگان مجلس آمریکا بر رییس جمهور این کشور برای اعمال تحریم‌های نفتی تاکید کرد: چنین تصمیمی برای دولت آمریکا چندان ساده و بی هزینه نخواهد بود.

فارن پالسی نوشت: لایحه تحریم‌های نفتی تنها چند روز پس از آن صادر شد که دولت بایدن، تحت فشار فراحزبی کنگره، لغو تحریم‌ها را از ونزوئلا به ادعای عدم پایبندی تعهدات کاراکاس مبنی بر اجازه برگزاری انتخابات آزاد، پس گرفت. این موضوع می تواند در آینده برای تهیه درجه‌های سنگین‌تر نفتی مورد نیاز پالایشگاه‌های نفتی آمریکا از ونزوئلا دردسرهایی ایجاد کند. این در حالی است که در تمام این مدت، برخلاف میل واشنگتن، کی‌یف به استفاده از پهپادهای دوربرد برای هدف قرار دادن بخش‌هایی از صنعت نفت روسیه ادامه داده و به توانایی این کشور برای صادرات فرآورده‌های نفتی آسیب زده است.

این گزارش با تاکید بر این که بازار نفت در حال حاضر کسری زیادی ندارد، افزود: از نظر عرضه جهانی، در حالی که سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و شرکای آن (به جز عراق و ایران) همچنان در حال کاهش تولید هستند، ایالات متحده، کانادا، برزیل و گویان کمبودها را جبران می کنند. ایالات متحده بیشتر از هر کشور دیگری، (حدود ۱۳ میلیون و صد هزار بشکه در روز) به تولید نفت می پردازد، اما بعید است که امسال رشد بیشتری را شاهد باشد. کانادا نیز، ‌می‌تواند امسال نیم میلیون بشکه در روز به تولیدات خود اضافه کند. کشور گویان، هم حدود ۲۵۰ هزار بشکه در روز نسبت به تولیدات سال گذشته خود اضافه کرده است. همه اینها در کنار هم برای جبران هرگونه کاهش تولید از سوی اوپک (در صورت تحریم ایران، ‌روسیه و ونزوئلا) کافی است، ‌مگر این‌که تقاضای جهانی برای نفت بسیار بیشتر از حد انتظار باشد.

روری جانستون، بنیانگذار کامیونیتی کانتکست( Commodity Context)، یک شرکت مشاوره تحقیقاتی بازار نفت، با اشاره به این که هدف عربستان سعودی و اوپک، ‌حفظ قیمت نفت در محدوده ۶۰ تا ۷۵ دلار در هر بشکه است، افزود: با این حال آن‌ها حداقل و حداکثر بسیار بالاتری را در نظر می گیرند تا بتوانند با نوسان‌های بازار جهانی مقابله کنند. به همین دلیل است که هرگونه کاهش میزان نفت در اثر تحریم‌های جدید می‌تواند مشکلی برای عرضه و تقاضای جهانی، قیمت نفت و از نظر سیاسی به ضرر دولت و کمپین انتخاباتی بایدن باشد.

این گزارش با اشاره به این که ایالات متحده به لطف تولید نفت شیل در این کشور، به یک تولیدکننده بزرگ و سپس صادرکننده نفتی مهم و تاثیرگذار در عرصه جهانی تبدیل شده، نوشت: چنین دستاوردی این کشور را قادر ساخته تا تحریم‌های زیادی را علیه کشورهای بیشتری اعمال کند و به همین دلیل واشنگتن شیفته تحریم‌های انرژی شده است. اما این نکته به این معنا نیست که می‌تواند پویایی بازار جهانی نفت را نادیده بگیرد. واقعیتی که قیمت‌ها را در همه جا، حتی در شهرهای کوچک ایالات متحده، تنها چند ماه مانده به انتخابات مهم ریاست جمهوری در این کشور تحت تاثیر قرار خواهد داد.

کد خبر 847011 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و آمریکا خبر ویژه تحریم جوزف بایدن

دیگر خبرها

  • واکنش سفیر روسیه در آمریکا به کمک‌های جدید به اوکراین
  • سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد
  • بانک‌های چینی به دردسر افتادند؛ پای تحریم آمریکا در میان است
  • تحولات اوکراین| کاخ سفید: روند اوضاع به نفع کی‌یف نیست
  • پولی که آمریکا برای اوکراین اختصاص داده ممکن است به کی‌یف نرسد
  • آمریکا 4 فرد و 2 شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد
  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد
  • آمریکا آشکارا دارایی‌های روسیه را سرقت می‌کند
  • هشدار مسکو درباره شکست تحقیرآمیز آمریکا در اوکراین
  • تحولات اوکراین| کودکان در مدارس برای جنگیدن آماده می‌شوند