Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر «محمود کریمی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، افزود: امروز از بیماران بستری در مراکز درمانی شهرستان بازدید داشتیم و مشاهدات نشان می‌دهد که اغلب مبتلایان و بستری شدگان از جمله افرادی هستند که هیچ واکسنی را تزریق نکرده‌اند.

وی ادامه داد: در یکی از بیمارستان‌های ساوه ۲ بیمار بدحال از یک خانواده وجود دارد که واکسن نزده بودند در حالی که در پدر آنها با سن بالای ۷۰ سال که هر ۲ نوبت واکسن را تزریق کرده بود، فقط به صورت سرپایی درمان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه یادآور شد: در ساوه و زرندیه ۱۸ درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال (معادل ۵۶ هزار نفر) نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت نکرده‌اند و این مساله در کنار کاهش استفاده از ماسک و رعایت موازین بهداشتی به کمتر از ۴۰ درصد در میان شهروندان خطر بزرگی محسوب می شود که ممکن است به حالت فراگیر و انفجاری امیکرون منجر شود.

به گفته او، درصد موارد مثبت آزمایش‌ها در ساوه و زرندیه طی روزهای اخیر به طرز نگران کننده‌ای افزایش یافته است و مردم باید هوشیار باشند و حتی در صورت داشتن هرگونه علائم خفیف سرماخوردگی از حضور در تجمع‌ها و اماکن عمومی به خصوص افراد دارای بیماری های زمینه‌ای و سالمندان به طور جدی پرهیز کنند.

دکتر کریمی همچنین استقبال ضعیف مردم ساوه و زرندیه از دریافت دُز سوم واکسن کرونا را خطری جدی بیان کرد و گفت: تا امروز تنها ۱۹ درصد از جمعیت مشمول نسبت به دریافت نوبت سوم واکسن اقدام کرده اند؛ از این رو لازم است تمام افراد بالای ۱۸ سال که سه ماه از تزریق نوبت دوم آنها سپری شده است به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

وی ادامه داد: حتی افراد زیر ۱۲ سال هم می‌توانند از ناقلین کرونا باشند و هرگونه علائم سرماخوردگی و مشکلات گوارشی هم می تواند نشانه‌ای از این ویروس تلقی شود؛ بنابراین سطح جامعه را به عنوان خاکریزهای مقابل کرونا در نظر بگیریم و مهمترین سلاح کابردی در این زمینه هم ماسک و پرهیز از دورهمی‌ها است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: حالا که واکسن کرونا می‌تواند افراد را ایمن نگه دارد، روا نیست که به خاطر بی توجهی، بیمارستان‌ها با ازدحام بیماران مواجه شوند.

وی گفت: در یکی از بخش های بیمارستانی ساوه ۶ نفر از کارکنان یکی از شرکت‌های تولیدی ساوه بستری هستند که حال یک نفر از آنها به دلیل اینکه واکسن نزده، وخیم است اما پنج نفر دیگر از کارکنان چون نوبت‌های قبلی واکسن را تزریق کرده اند، مشکل چندان حادی ندارند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه همچنین از برخی کارخانه‌های این شهرستان گلایه داشت و افزود: با اینکه ما در سه شیفت صبح، عصر و شب نسبت به استقرار نیروهای واکسیناتور و تامین واکسن اقدام کردیم، اما صنایعی وجود دارند که با داشتن بیش از ۶۰۰ کارگر، تنها ۳۵ نفر از آنها اقدام به دریافت واکسن کرده‌اند و در موردی دیگر از یک شرکت که ۲۰۰ کارگر دارد تنها هشت نفر واکسن خود را دریافت کردند بنابراین از برخی صاحبان صنایع هم انتظار رفتاری مسئولانه داریم زیرا جان باختن جوانان زیر ۳۰ سال به دلیل واکسن نزدن هرگز قابل پذیرش نیست.

بر اساس اعلام دانشکده علوم پزشکی تا پایان روز ۲۲ دی، ۵۶۹ هزار و ۹۰۱ دُز واکسن در نوبت های اول، دوم و سوم به شهروندان ساوه و زرندیه تزریق شده است.

 درصد جمعیت بالای ۱۲ سال که یک دُز دریافت کرده اند، بیش از ۹۰ درصد، دریافت کنندگان ۲ دُز حدود ۸۲ و آن دسته از افرادی که نوبت سوم را دریافت کرده‌اند، کمی بیش از ۱۸ درصد است.

برچسب‌ها ساوه ویروس کرونا اومیکرون زرندیه واکسن کرونا پروندهٔ خبری اومیکرون ؛ سویه تازه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه ویروس کرونا اومیکرون ساوه ویروس کرونا اومیکرون زرندیه واکسن کرونا دانشکده علوم پزشکی ساوه ساوه و زرندیه واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۶۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۲۷ هزار نفر کارت نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ را دریافت کردند

دکتر علیرضا کریمیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر افزود: کارت ورود به جلسه نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ از شب گذشته یکشنبه ۲ اردیبهشت ماه در سایت سازمان سنجش منتشر شده است و داوطلبان تا ساعت ۲۴ چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه می توانند با ورود به سامانه جامع آزمون سراسری در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور پرینت کارت را دریافت کنند.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور افزود: داوطلبان باید با ورود به کارپوشه خود از طریق درج کدملی / شناسه یکتا و رمز عبور یک نسخه پرینت از راهنما و کارت شرکت در آزمون تهیه کنند. داوطلبانی که در ۲ گروه آزمایشی شامل یک گروه آزمایشی اصلی (علوم ریاضی، علوم انسانی و علوم تجربی) به همراه یکی از گروه‌های آزمایشی هنر یا زبان‌های خارجی متقاضی شده‌اند دارای ۲ کارت هستند.

مشاور رییس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه داوطلبان باید طبق تاریخ و آدرس تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه کنند، افزود: برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم‌چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار و ارائه آن الزامی است. فرآیند برگزاری آزمون صبح‌ها رأس ساعت ۸ صبح و بعدازظهر ساعت دو و نیم بعدازظهر آغاز می‌شود و دربِ حوزه‌های امتحانی به ترتیب رأس ساعت ۷:۳۰ صبح و دو بعدازظهر بسته خواهد شد.

کریمیان درباره آمار نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، گفت: در این آزمون در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب ثبت نام کرده‌اند که ۶۳ درصد آنها زن و ۳۷ درصد مرد هستند. در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو- معلم نیز ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

وی خاطرنشان کرد: آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه، هنر و زبان‌های خارجی عصر همان روز و گروه آزمایشی علوم تجربی صبح روز جمعه ۷ اردیبهشت ماه در ۴۱۲ شهر، ۶۲۴ حوزه اصلی و ۱۹۹۳ حوزه فرعی برگزار خواهد شد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: تاکنون ۳۲۷ هزار نفر از داوطلبان، کارت ورود به جلسه خود را دریافت کرده اند و توصیه می شود داوطلبان اطلاعیه اعلام زمان برگزاری، نحوه دریافت کارت و محل رفع‌نقص کارت شرکت در نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ را که در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده به دقت مطالعه کنند.

کد خبر 6085289

دیگر خبرها

  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • به زودی، واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس کودکان هرمزگانی
  • ۳۲۷ هزار نفر کارت نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ را دریافت کردند
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری
  • ۱۱ مادر باردار در سیل اخیر بلوچستان نجات یافتند
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم