Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از پل‌دختر، حجت‌الاسلام سید محسن موسوی در خطبه‌های نماز جمعه اظهار کرد: بعضی مناطق شهرستان پل‌دختر با گذشت سه سال از سیل فروردین ماه ۱۳۹۸ آسیب‌هایی که پیرامون زمین‌های کشاورزی رخ داده هنوز اصلاح و جبرانی در این مناطق صورت نگرفته و به مشکلات عدیده‌ای برای کشاورزان تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۵۰۰ هکتار زمین مرغوب کشاورزی در مناطقی از جمله ولاب، چم قلعه و بن جوادی اطراف شهر پل‌دختر در جریان سیل تخریب شدند اما هنوز اصلاح و رفع آسیب از آنها صورت نگرفته است.

 امام جمعه پل‌دختر گفت: کشاورزان شهرستان در این راستا بارها با مراجعه‌های مکرر به نهاد امامت جمعه این موضوع را مطرح کردند و با توجه به پیگیری‌های انجام شده و بازدیدهای به عمل آمده از سوی جهادکشاورزی و راه‌داری اما هم‌چنان مشکل به قوت خویش باقی است.

 وی افزود‌ آسیب‌های موجود در جاده بین مزارع، راه دسترسی و دیگر مشکلات این اراضی مرغوب هنوز برطرف نشده و اقدام عملی صورت نگرفته است.

موسوی یادآور شد: انتظار می‌رود مسئولان در اسرع وقت نسبت به این امر مهم یعنی اصلاح مشکلات اراضی کشاورزی تخریب شده از سیل اقدام و مژده آن را به کشاورزان اعلام کند.

وی افزود‌: امیکرون جهش بالایی دارد و با توجه به این‌که حدود ۱۳ نفر از لرستان نیز تاکنون درگیر این بیماری شده‌اند خطر بیخ گوش و مردم شهرستان پل‌دختر است، انتظار می‌رود مردم در زمینه تزریق دوز دوم و سوم واکسن به مراکز بهداشت مراجعه کنند.

امام جمعه پل‌دختر گفت: چنانچه پروتکل‌های به بهداشتی رعایت نشود و نسبت به تزریق واکسن اقدام صورت نگیرد مطمئن باشید امیکرون، ما را ضربه فنی خواهد کرد، بنابراین مردم با مراجعه برای تزریق واکسن زحمات کادر بهداشت که به طور مستمر آماده خدمات‌دهی و واکسینه کردن مردم هستند، ارج نهند.

وی به شایعه حذف ارز ترجیحی که در برخی محافل منتشر شده اشاره کرد و افزود: احتمالاً ارز ترجیحی برای کالاهای اساسی حذف گردد که حذف آن نیاز مند مدیریت قوی و توانمند است برای این‌که جای‌گزین آن باید قوی باشد تا دود حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به چشم قشر ضعیف و محروم جامعه نرود.

 موسوی یادآور شد: به نظر کارشناسان اگر این اتفاق رخ دهد منافع آن برای یک‌عده خاص است و کالاهای اساسی از جای دیگر سر در می‌آورند.

وی افزود:چنانچه بنا شد این اتفاق به وقوع بپیوندد دولت انقلابی باید بداند مردم در زیر بار فشارهای معیشتی کمرشان خم شده است.

امام جمعه پل‌دختر گفت: اگر بنا باشد تاثیر حذف ارز ترجیحی یک‌مرتبه باشد کمر مردم شکسته خواهد شد و باید در این زمینه به طور حتم تدابیر مناسبی اندیشیده شود.

موسوی به گرانی نان در استان لرستان اشاره کرد و افزود: استان لرستان هفدهمین استان است که قیمت نان در آن افزایش یافته اما همین امر موجب تاثیر روی افزایش قیمت برخی اقلام در بازار و به تبع آن برخی اقلام خوراکی نیز گران شده که باید این‌گونه سیاست‌ها با تدابیر مناسب همراه باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز پل دختر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۷۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تولید امسال تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا در اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۱۰۰ میلیون قطعه تخم چشم زده با هدف اصلاح و بهبود نژاد در استان اصفهان تولید شود.
محمدرضا عباسی با اشاره به اینکه تخم چشم‌زده ماهی قزل‌آلا به‌عنوان یک محصولاستراتژیک و راهبردی در تامین گوشت سفید است، افزود: سال گذشته حدود ۹۰ میلیون تخم چشم زده در استان اصفهان تولید شده است.
وی با بیان اینکه تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا از جمله محصولاتی است که کشور‌های زیادی خریدار آن هستند، گفت: سال گذشته برای نخستین بار ۹۰۰ هزار قطعه از این محصول به تاجیکستان و افغانستان صادر شد.
عباسی ادامه داد: تولید انواع ماهیان خوراکی در استان اصفهان در یک سال اخیر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از آن پنج درصد افزایش یافت و به بیش از ۱۰ هزار تُن رسید.
بر اساس سند امنیت غذایی در افق سال ۱۴۱۱ وزارت جهاد کشاورزی، تولید ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تُنی آبزیان در کشور برنامه‌ریزی و سهم هریک از استان‌ها نیز ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  
  • طرح ملی زراعت چوب در لالی اجرا شد
  • برداشت نوبرانه گوجه سبز در سرپل ذهاب
  • ارجاع گزارش تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات به قوه قضاییه
  • پخت نان کامل به صورت نمونه در تعدادی از نانوایی‌ها
  • آغاز تولید امسال تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا در اصفهان
  • ذخیره کالا‌های اساسی مردم گیلان