Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی در خطبه‌های نماز عبادی و سیاسی جمعه اراک با تاکید بر نقش دولت در شکوفایی اقتصادی، عنوان کرد: در روزهای گذشته ۳۰۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی از ایران به روسیه صادر شد اما برای هر کدام از آن محصولات ایراداتی وارد کردند و صادرات این حوزه را به چالش کشیدند، بنابراین باید با استفاده از تکنولوژی و فناوری روز دنیا، صادرات محصولات نهایی و فرآوری شده در دستور کار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بخشی از مشکلات اقتصادی کشور و به خصوص صادرات محصولات ایرانی به دلیل دشمنی‌ها و مسائل سیاسی است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با تاکید بر اینکه نظام پرداختی کشور باید بر اساس معیارهای کارشناسی، فنی، تأثیرگذاری افراد در اقتصاد، بهره‌وری و در نهایت عدالت استوار باشد، عنوان کرد: عزم و اراده و ایمان به خدا رمز موفقیت ملت ایران در صحنه‌های مختلف بوده است.

خطیب نماز جمعه اراک با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در ۱۹ دی‌ماه سال جاری، تصریح کرد: ایشان در این سخنرانی نسبت به غیرت دینی و اراده ملت تاکید ویژه داشتند.

دری نجف آبادی گفت: رژیم بعثی عراق در جنگ تحمیلی از حمایت کشورهای مختلف جهان برخوردار بود و با مدرن‌ترین تجهیزات نظامی با ما وارد جنگ شد در صورتی که رزمندگان اسلام از کمترین امکانات رزمی نیز برخوردار نبودند اما با عزم و اراده و ایمان به خدا توانستند دشمن را از خاک میهن بیرون کنند.

وی ادامه داد: برخورداری از نیروهای مسلح قدرتمند را از مؤلفه‌های مهم اقتدار هر کشور است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: اسرائیلی‌ها هر روز با حمایت‌های آمریکا برای جمهوری اسلامی خط و نشان و می‌کشند اما بنابر اظهارات بسیاری از صاحب‌نظران در برابر ملت ایران حرفی برای گفتن ندارند، چرا که حامی و پشتیبان ملت ایران آرمان‌های والای اسلامی و انقلابی و جبهه ما عزت و شرف است‌.

خطیب نماز جمعه اراک در ادامه با اشاره به نقش نیروهای مسلح در امنیت و اقتدار کشور، بیان کرد: نیروهای مسلح، انتظامی و امنیتی جمهوری اسلامی با وجود این دشمنان خونخوار باید هر روز قدرت دفاعی خود را تقویت کرده و هر لحظه برای دفاع از کیان ایران، اسلام و انقلاب اسلامی آمادگی کامل داشته باشند.

وی قدرت اقتصادی را از دیگر مؤلفه‌های اقتدار و عزت هر کشور دانست و در ادامه گفت: اقتصاد متکی به نفت و وجود برخی عناصر ناصالح مهمترین مشکلات اقتصاد کشورمان است که از دولت سیزدهم انتظار می‌رود برای مدیریت و حل این مشکلات برنامه‌ریزی‌های کاربردی تدوین کند.

دری نجف آبادی در پایان بیان کرد: اقتصاد متکی به فروش نفت از سال‌های گذشته کشور را با چالش مواجه کرده و همواره برای فروش آن دچار مشکلات و چالش‌هایی هستیم در صورتی که اگر به جای فروش نفت خام برای فروش محصولات نهایی و فرآوری شده برنامه‌ریزی می‌شد اکنون نه تنها مشکلات اقتصادی در کشور وجود نداشت بلکه اقتصاد ایران یکی از قدرت‌های دنیا محسوب می‌شد.

کد خبر 5399512

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری اراک آیت الله دری نجف آبادی اقتصاد دولت سیزدهم خطبه های نماز جمعه ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه گرگان عکس استانها آلودگی هوا استانداری کرمانشاه مراسم تودیع و معارفه ایلام سیستان و بلوچستان سیدابراهیم رئیسی مشکلات اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۷۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی با مدل جدید چه مزیتی برای اقتصاد ایران دارد؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ رشد اقتصادی کشور‌ها معمولاً بر اثر به اجرا گذاشتن سیاست‌های صحیح و تلاش به دست می‌آید. کشور ما نیز از این قاعده استثنا نیست.

صندوق بین المللی پول در آخرین گزارش خود از رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشورمان در سال گذشته میلادی خبر داد. از آمار‌های این سازمان این طور برمی آید که رشد اقتصادی کشور در دولت سیزدهم ۲.۵ برابر نسبت به دولت قبل رشد کرده است. صندوق بین‌المللی پول متوسط رشد سالانه اقتصادی ایران در ۳ سال دولت سیزدهم را ۳.۸ درصد برآورد کرده است.

رشد اقتصادی کشورمان در سال گذشته میلادی و در دولت سیزدهم در حالی به دست آمده است که طی این سال‌ها با تحریم‌های شدید در حوزه فروش نفت و گاز مواجه بودیم. از سوی دیگر، ایران نسبت به کشور‌های در حال توسعه که به طور متوسط رشد ۴.۱ درصدی در سال گذشته میلادی داشتند، رشد بیشتری را تجربه کرده است.  

رشد اقتصادی کشورمان بیشتر بر اثر بهبود وضعیت صنعت نفت و گاز کشور به دست آمد. این در حالی است که در بخش‌های کشاورزی، خدمات، صنعت و ساختمان شرایط خوبی نداریم. کارشناسان معتقدند باید سیاست‌هایی در راستای سرایت دادن رشد اقتصادی صنایع نفت و گاز کشور به این بخش‌ها در پیش بگیریم.

نظرات آرش نجفی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی و سیاست‌هایی که طی سال‌های اخیر به اجرا گذاشته ایم، می‌خوانید.

نجفی در گفتگو با تابناک اقتصادی با اشاره به این موضوع که قطعاً فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی مزیت محسوب می‌شود، تصریح کرد: طی سال گذشته میلادی دیپلماسی‌ای به اجرا گذاشتیم که توانستیم صادرات فرآورده‌ها را تحقق ببخشیم و مسائل مالی آن‌ها را مدیریت کنیم. به طور کلی، فروش منابع نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی یک موفقیت به حساب می‌آید.

وی ادامه داد: نظر دادن در مورد اینکه ما در چه بده بستان سیاسی و اقتصادی توانستیم نفت و گاز خود را به فروش برسانیم، نیازمند در اختیار داشتن جزئیاتی است که فکر می‌کنم در شرایط فعلی انتشار آن‌ها به مصلحت کشور نیست. اما همین که توانستیم نفت‌هایی را که در نفتکش‌ها روی آب باقی مانده بودند، بفروشیم و کسب درآمد کنیم، گام رو به جلویی است.

وی در خصوص سیاست سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: این سیاست درستی است که در دولت فعلی پیگیری شد. این سیاست از قبل وجود داشت و متأسفانه در یک برهه زمانی شروع به فروش سهام خود در پالایشگاه‌های فراسرزمینی کردیم که اقدام درستی نبود. سهامدار شدن در پالایشگاه‌های فراسرزمینی به ویژه در کشور‌های مختلف دنیا به صلاح کشور است و باید با مدل جدید پیگیری شده در دولت سیزدهم، سیاست سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی به جدیت دنبال شود.

سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی در نهایت باعث می‌شود که کشور هدف تبدیل به شریک تجاری ما شود و در عین حال بازاری تضمینی برای نفت خام ایران فراهم کرده است که درآمد ارزی برای ما به همراه خواهد داشت و این امر مثبتی است و برایمان نفع دارد.

وی در خصوص استفاده از ظرفیت‌های داخلی و دانش بنیانی کشور در صنایع نفت و گاز خاطرنشان کرد: بهره بردن از توانایی‌های داخلی اقدام درستی است و برایمان منفعت دارد. اما یک موضوع مهم را باید مدنظر داشته باشیم. هرگز نباید اجازه دهیم این امر به انحصارگری منجر شود. باید شرایط برای حضور رقابتی تمامی بخش‌ها اعم از خارجی و داخلی در عرصه اقتصادی کشور فراهم باشد.

نجفی تأکید کرد: نیاز است حمایت از تولید داخلی را در کنار رقابت داشته باشیم. در این صورت است که نتایج مطلوبی به دست می‌آید و از انحصارگری جلوگیری می‌کنیم.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد: در عین حال که اقدام دولت را در فروش نفت و گاز کشور تحسین می‌کنیم و از این امر خوش حال هستیم، انتظار داریم دولت سیاست‌هایی اتخاذ کند که نتیجه این امر به صورت ملموس در زندگی مردم احساس شود و شاهد بهبود اقتصادی وضعیت مردم باشیم.

دیگر خبرها

  • وحدت نظر در تدوین سازوکارهای مشارکت مردم در عرصه اقتصاد ضروری است
  • منظور: اقتصاد ایران در اوج تحریم‌ها رشد ۶ درصدی را تجربه کرد
  • ۲۲۲۴ میلیارد اعتبار سفر رئیس جمهور به اردبیل تخصیص یافت
  • استفاده از ظرفیت های صلح و سازش برای کاهش پرونده های ورودی
  • برنامه‌های ۲۰‌گانه دستگاه‌های اجرایی استان کرمان چیست؟
  • پیش‌شرط‌های مردمی‌سازی اقتصاد ایران
  • سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی با مدل جدید چه مزیتی برای اقتصاد ایران دارد؟
  • با برنامه ریزی دنبال کار جدیدی در دانشگاه خواهم بود
  • افزایش تعاونی‌ها به حل مشکلات استان‌ها کمک می‌کند
  • نظارت هوشمند بر زنجیره تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی