Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن ایزانلو روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تسهیل در دریافت سهمیه سوخت یکی از مزایای پلاک گذاری است.

وی به برخی مزایا و اهداف اجرای این طرح اشاره و اضافه کرد: بررسی مکانیزه ترددی این ماشین آلات، ساماندهی نقل و انتقال تراکتورها به منظور دریافت برگ سبز همانند خودروهای سواری، پایش و تسهیل در صدور سهمیه سوخت از جمله مزایا و اهداف اجرای این طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایزانلو افزود: این شهرستان دارای ۲ هزار و ۹۵۴ دستگاه ترارکتور است که تاکنون ۲ هزار و ۷۵ دستگاه پلاک گذاری شده و ۸۷۹ دستگاه فاقد پلاک است که ۲۴۵ پرونده پلاک گذاری تشکیل شده، ۷۵ دستگاه تراکتور توسط پلیس راهور بازدید و ۶۰ دستگاه پلاک شده( در سایت ثبت نشده) صورت گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: پیش از این پلاک‌گذاری تراکتورها فقط با عمر ۱۳ سال در دستور کار بود که هم اینک تا عمر ۲۵ سال ارتقا یافته است که تأمین سوخت تراکتور و نیروی محرکه و واحدهای تولیدی نقش بسزایی در رونق و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی به همراه دارد.

ایزانلو از همه دارندگان ماشین آلات کشاورزی به ویژه تراکتور داران خواست با مراجعه به شعب‌های نظام مهندسی کشاورزی و مراکز جهاد کشاورزی در این زمینه اقدام کنند و در تلاش هستیم به زودی همه تراکتورها پلاک گذاری شوند تا در زمینه دریافت سوخت با مشکل مواجه نشوند.

شهرستان شیروان ۵۵ هزار هکتار کشتزار دارد که برای کشت این سطح از ۲ هزار و ۴۸۵ دستگاه تراکتور استفاده می شود، یعنی به ازای هر ۲۲ هکتار یک تراکتور وجود دارد.

در شهرستان شیروان هم اکنون ۱۵ دستگاه کمباین، حدود ۳ هزار دستگاه تراکتور و بیش از ۱۲ هزار دیگر ادوات کشاوزی وجود دارد.

شیروان افزون بر ۱۰۵ هزار هکتار عرصه کشاورزی و باغی دارد.

برچسب‌ها کشاورزی خراسان شمالی شیروان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی خراسان شمالی شیروان کشاورزی خراسان شمالی شیروان دستگاه تراکتور پلاک گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۸۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش اراضی کشاورزی با فناوری های هوش مصنوعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد خوانساری، معاون وزیر ارتباطات با حضور در نخستین همایش دوسالانه «هوش مصنوعی و علوم داده» در دانشگاه خلیج فارس بوشهر، با اشاره به راه اندازی و فعالیت سامانه پنجره واحد مدیریت زمین بر مبنای هوش مصنوعی، اظهار داشت: در این سامانه علاوه بر ارائه خدمات به مردم، مشکلاتی مانند تداخل وظایف دستگاه‌ها، مراجعات حضوری متقاضیان، بروز تبانی و ارتشا، امکان جعل استعلامات کاغذی، اخذ تصمیم‌های سلیقه‌ای و غیر شفاف رفع شده است.

وی افزود: در امر پایش اراضی نیز، با استقرار در ۳۱ استان، به بهبود ۸۱ درصدی در دقت شناسایی هوشمند تخلفات دست یافته ایم. همچنین، شناسایی ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی، تخریب پوشش گیاهی، زمین زراعی و باغی از جمله مواردی است که هسته پردازشگر هوش مصنوعی در شناسایی آنها موثر بوده است.

خوانساری با اشاره به تعدد دستگاه‌های ذیربط با صدور مجوزها، گفت: در حال حاضر از میان ۴۷ دستگاه اجرایی که هر یک به نوعی نقشی در صدور مجوز‌های زمین محور به عهده دارند، ۲۰ دستگاه به صورت یکپارچه در این سامانه حضور دارند و به یکدیگر متصل شده‌اند.

معاون وزیر ارتباطات، با ارائه اماری وضعیت استفاده مردم بوشهر از پنجره واحد زمین را تشریح کرد: تا کنون ۱۸ هزار و ۳۹۰ درخواست توسط مردم استان بوشهر در سامانه پنجره واحد زمین برای دریافت خدمات و مجوز‌های زمین محور به ثبت رسیده است که از این تعداد بالغ بر ۱۳ هزار درخواست تعیین تکلیف شده و حدود ۵ هزار درخواست نیز در مراحل مختلف بررسی در دستگاه‌ها است.

از مجموع درخواست‌های تکمیل شده، ۱۰ هزار و ۲۹۱ درخواست به خدمت «تعیین حدود اراضی روستایی- استان بوشهر» تعلق دارد که ۷ هزار و ۷۷۰ درخواست تعیین تکلیف شده و ۲ هزار و ۴۹۹ درخواست نیز در حال بررسی است.

البته درخواست برای انجام استعلام «ملی مستثنیات» از دیگر خدمات مورد مطالبه مردم بوشهر از سامانه زمین بوده است. به طوری که تا کنون، ۵ هزار و ۸۹ درخواست برای این استعلام الکترونیکی به ثبت رسیده است که ۴ هزار و ۹۱۶ درخواست، تعیین تکلیف شده‌اند.

درخواست تغییر کاربری اراضی نیز از طریق این سامانه مورد بررسی قرار می‌گیرد. تکمیل استعلامات ملزم به داشتن نقشه‌های فنی از دستگاه‌های مختلف است که دستگاه‌ها باید نسبت به آن اهتمام داشته باشند.

دیگر خبرها

  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • پیگیری ترک فعل دستگاه‌ها در حوزه حدنگاری کرمان
  • رفع تداخل ۱۱هزار و ۱۱۷هکتار از اراضی کشاورزی قزوین
  • رفع تداخل ۵ پلاک از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • پایش اراضی کشاورزی با فناوری های هوش مصنوعی
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • سوخت تخصیصی بخش کشاورزی جهرم رصد می‌شود
  • توپ ورود تاکسی های برقی به پایتخت در زمین کدام دستگاه است؟