Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، دقایقی پیش با حضور جمعی از هنرمندان و علاقه‌مندان به سینما در تالار اندیشه حوزه هنری آغاز شد.

این رویداد فرهنگی هنری، از ۱۸ دی کار خود را با نمایش آثار در سینما فلسطین آغاز کرد. در مراسم افتتاحیه از قاسم صرافان شاعر آیینی تجلیل و مراسم بزرگداشت محمدسرور رجایی شاعر افغانستانی هم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اختتامیه این رویداد فرهنگی با بزرگداشت مسعود جعفری جوزانی (کارگردان) و معرفی برگزیدگان در بخش فیلم های مستند و داستانی به کار خود پایان می دهد.

بخش مستند نهضت جهانی مستضعفین: لوح افتخار برای مستند «داستان‌های فوتبال: رقصنده با گرگ ها» به کارگردانی مهدی افضل‌زاده.

بخش مستند مدافعان حرم: اعطای جایزه فانوس به اثر «محاصره ۳۶۰ درجه» به کارگردانی حامد هادیان/ لوح افتخار این بخش به آثار «آقای اصغر اکبر من» و «ژنرال» تعلق گرفت.

بخش مستند حافظه ملی: فانوس این بخش به «پسر طلایی» به کارگردانی عباس وهاج رسید/ لوح افتخار هم به آثار «نائب الامام» و «جستجوگر».

 

 

ادامه دارد/ 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشنواره عمار سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۸۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاف عجیب در قسمت آخر «گناه فرشته»

به گزارش قدس آنلاین، سریال جنجالی و پرحاشیه حامد عنقا که از ستاره هایی چون شهاب حسینی و امیر آقایی بهره برده بود، در قصه پردازی و سیر منطقی اتفاقات ناکام ماند به طوریکه مخاطبان در قسمت پایانی همچنان پرسشهای بی پاسخ زیادی درباره اتفاقات قصه داشتند.

با وجود اینکه این سریال در قسمتهای اولیه ماجرایی جذاب و پرکشش داشت اما هرچه پیش رفت، مخاطبانش را دلسرد کرد به طوریکه از میانه قصه، ریزش تماشاگران آن بیشتر شد.

حامد عنقا که پیش از این، مجموعه نمایش خانگی «آقازاده» را نوشته و به کارگردانی بهرنگ توفیقی ساخته بود، در اثر جدیدش تصمیم گرفت که علاوه بر فیلمنامه نویسی و تهیه کنندگی، بار سنگین کارگردانی را هم به دوش بکشد که متاسفانه در اولین تحربه کارگردانی، موفق نبود.

با وجود باگ های زیادی که در خط اصلی درام و قصه وجود داشت اما برخی از گاف دادن ها در این سریال، عجیب به نظر می رسید که نشان از شتابزدگی در ساخت و بی دقتی کارگردان در جزئیات داشت.

در قسمت پایانی سریال زمانی که حامد (شهاب حسینی) بر سر مزار مادرش می رود، تاریخ تولد پروانه روی سنگ قبر، مهر سال 55 و وفاتش شهریور 88 حک شده است یعنی مادر حامد در زمان مرگ، 33 سال داشته درحالیکه در قسمت چهاردهم که شناسنامه های حامد و فرشته در سکانسی برای مراسم عقدشان نشان داده می شود تاریخ تولد حامد آذر 57 ثبت شده یعنی تفاوت سنی او با مادرش، 2 سال است!

نمایی از قسمت پایانی سریال «گناه فرشته»

نمایی از قسمت چهاردهم سریال «گناه فرشته»

این بی دقتی آشکار در قسمت آخر باعث شد که آب سردی از شتابزدگی و بی دقتی در ساخت روی سر مخاطب ریخته شود، مخاطبی که انتظار پایانی شگفت انگیز را با داستانهایی فریب دهنده در «گناه فرشته» داشت، در نهایت خود را قربانی زمان و مال از دست رفته اش یافت.

زهره کهندل

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی از ایده تا بازار
  • پذیرفته شدگان پانزدهمین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد معرفی شدند
  • افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • داوران بخش فیلمنامه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند
  • ارائه الگوی صحیحِ مستندهای موفق رادیویی
  • برگزاری مراسم پایانی سومین جشنواره شکرستان
  • یک اردیبهشت بی‌بدیل
  • گاف عجیب در قسمت آخر «گناه فرشته»