Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - تمام خوراکی‌ها چه در دسته طبیعی‌ها باشند و چه فرآوری شده، همگی برای جلوگیری از فاسد شدن باید در دما و رطوبت خاصی نگه داری شوند و این موضوع برای نگه داری از خوراکی‌ها بسیار حائز اهمیت است.

یک باور نادرست در مورد نگه داری خوراکی‌ها در دمای پایین به خصوص یخچال وجود دارد که باعث شده است تا بسیاری از خوراکی‌ها را برای جلوگیری از فاسد شدن درل یخچال و فریزر نگه داری کنیم، اما بسیاری از خوراکی‌ها از این باور تبعیت نمی‌کنند و در دمای پایین از بین می‌روند یا حداقل خاصیت‌های خود را از دست می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱. گوجه 

گوجه جزو آن دسته از سبزیجاتی است که نباید فاصله زیادی از زمان چیدن تا مصرف کردن را تجربه کند، همیشه سعی کنید که به اندازه مصرف روزانه گوجه بخرید تا مجبور نشوید آن را در یخچال نگه داری کنید.

۲. موز

موز نباید در یخچال نگه داری شود چراکه تمام خاصیت‌های خود را از دست می‌دهد و خوردن آن هیچ فایده‌ای برای بدن ندارد. پس از این میوه مقوی در فضای خنک اتاق نگه داری کنید.

۳. مرکبات

تمای مرکبات نمونه‌های عالی از میوه‌هایی هستند که نیازی به نگهداری در یخچال ندارند و بهترین روش نگه داری این است که در یک سبد میوه و در کمد خنک نگه داری شوند همچنین در کمتر از ۴ روز مصرف شوند.

۴. کره

کره به نظر می‌رسد تنها خوراکی است که همه آن را در فریزر نگه داری می‌کنند چراکه این باور وجود دارد که کره یک خوراکی لبنی است و در بیرون از یخچال از بین می‌رود، اما این طور نیست و کره در بیرون از یخچال فقط آب می‌شود که آن هم قابل استفاده است.

نگه داری کره در داخل یخچال هیچ مانعی برای افرادی که کره سفت دوست دارند، ندارد، اما ممکن است برخی خاصیت‌های خود را در این صورت از دست بدهد.

۵. کیک

کیک جزو آن دسته از خوراکی‌هایی است که یک بار در دمای بسیار زیاد پخته و آماده خوردن شده است، پس نگه داری آن در دمای کم به خصوص به دلیل تخم مرغ و لبنیاتی که در پخت آن استفاده شده، به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

۶. نان

نگه داری نان در دمای هوا کم عادت اشتباهی است که  تکرار می‌شود. برای نگه داری از نان دو راه پیشنهاد می‌شود اول اینکه نان خود را در یک ضزف پلاستیکی در بسته و در اتق خشک و خنک نگه دارید، اما اگر می‌خواهید برای مدت طولانی نگه داشته شود، بهترین راه فریزر کردن آن است.

۷. سیب زمینی

نه تنها سیب زمینی بلکه تمام خوراکی‌هایی که نشاسته دارند، نگه داری آن‌ها در یخچال باعث تبدیل نشاسته به نوع مضری از قند می‌شود و همانطور که می‌دانیم مصرف این نوع از قند‌ها باعث بروز بیماری‌هایی می‌شود که درمان آن‌ها بسیار سخت و هزینه بر است.

۸. میوه‌های کال

به هیچ وجه میوه‌های کال و نارسیده را در یخچال قرار ندهید، دمای اتاق برای آن‌ها بهترین وضعیت است. اجازه دهید که این میوه‌ها دو تا سه روز در دمای اتاق قرار بگیرند و پس از رسیدن و نرم شدن آن‌ها را در یخچال قرار دهید.

۹. قهوه

قهوه یا هر چیز دیگری که دمی هستند نباید در یخچال و یا هوای سرد نگه داری شوند چراکه طعم و عطر و خاصیت خود را از دست می‌دهند، این خوراکی‌ها را در یک ظرف در بسته و جای خشک نگه دارید.

۱۰. خیارشور

خیار شور و دیگر ترشی‌هایی که در آب نمک نگه داری می‌شوند، هیچ دلیل موجهی برای قرار دادن آن‌ها در یخچال وجود ندارد چراکه همان آب درون آن‌ها سرشار از سدیم است و باعث فاسدن شدن در کوتاه مدت نمی‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقلام خوراکی غذای فاسد خوراکی ها نگه داری میوه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۹۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۳۵۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، علی دیانتی افزود: بیشترین قارچ خوراکی استان در شهرستان ارومیه و به مقدار ۹۰۰ تن تولید می شود و عمده قارچ خوراکی تولیدی در استان از نوع دکمه ای است.

وی اضافه کرد: ۶۸ واحد تولیدی قارچ در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود یک تا ۱.۵ کیلوگرم برآورد می شود.

دیانتی اضافه کرد: در سال جاری یک واحد تولیدی قارچ دکمه ای به ظرفیت ۵۰۰ تن در سال در شهرستان ارومیه در دست احداث است که پیش بینی می شود تا پایان شهریور ماه به بهره برداری برسد.

وی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول اغلب در سالنهای سرپوشیده است، اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها جهت توسعه و تداوم تولید حمایت می کند.

دیانتی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحد های دانش بنیان تولید، آماده سازی و در اختیار پرورش دهندگان قرار داده می شود.

قارچ سرشار از پروتئین است و مصرف آن باعث تنظیم کلسترول خون، افزایش فعالیت مغز، تقویت معده در هضم غذا و تسهیل در جذب مواد غذایی در بدن می شود.

 

 

دیگر خبرها

  • سالانه ۳ هزار و ۵۰۰ تن قارچ‌خوراکی در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود
  • تولید سالانه سه هزار و 500 تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • خطر نابودی گیاهان دارویی و خوراکی با برداشت بی رویه
  • تولید سالانه ۳۵۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • مسمومیت ۵ نفر به علت خوردن قارچ سمی در کرمانشاه
  • غذا‌های مناسب برای پرکاری تیروئید
  • مرکز تعمیرات لوازم خانگی آاگ در تبریز
  • کـارنامه خوراکی‌ها؛ رشد ۲۰۰ درصدی قیمت خوراکی‌ها در دو سال
  • گیاهان خوراکی، سوغات بهار در لرستان
  • چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟