Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان – اخبار منتشره از وضعیت تیم فوتبال تراکتور اینطور تداعی می‌کند که باید این باشگاه را واگذار شده بدانیم و از این پس زیر پوشش صنایع مس فعالیت خواهد کرد، اما این طرح در این بین، مخالفانی دارد و هر چند می‌دانند مس سونگون معادن مربوط به خود در استان آذربایجان شرقی را دارد، اما به این صنعت انحصاری نگاه کرده و مدعی هستند از آنجا که رفسنجان، سرچشمه مس ایران است تیمی از تبریز نمی‌تواند و نباید تحت پوشش صنایع مس قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین موضوع باعث شده مسئولان مربوط و نمایندگان استان آذربایجان شرقی و در رأس آن‌ها اله‌وردی دهقانی در همان جلسات ابتدایی به منظور واگذاری، تشکیل شرکت مس آذربایجان شرقی را مطرح کند. به این ترتیب در صورت واگذاری باشگاه تراکتور به مس سونگون ورزقان دیگر تداخلی بین باشگاه‌های مس استان کرمان با این باشگاه به وجود نخواهد آمد.

در جلسه واگذاری که با حضور نیکزاد معاون مجلس، جلال‌زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی، فروردین رئیس فراکسیون ورزش مجلس، متفکر آزاد عضو هیئت رئیسه مجلس و نمایندگان تبریز، بستان آباد، کلیبر، اردبیل ورزقان به همراه فاطمی امین وزیر صمت، صدرمحمدی مدیرعامل مس، سردار خرم استاندار آذربایجان شرقی سه‌شنبه هفته قبل برگزار شد همه جوانب امر برای این واگذاری مورد ارزیابی قرار گرفت.

*استقلال مس آذربایجان، اولین گام در واگذاری تراکتور

به این ترتیب برای جلوگیری از هر گونه تداخل و شک و شبهه‌ای در این واگذاری مقرر شد صنایع مس آذربایجان که ۳۰ درصد کل مس کشور را تأمین می‌کند مستقل شده و به عنوان صنایع مس آذربایجان به رسمیت شناخته شود به این ترتیب این صنایع می‌تواند در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود به ورزش استان و باشگاه تراکتور کمک مالی کند یا به نوعی باشگاه تراکتور زیر مجموعه صنایع مس آذربایجان شرقی برود.

به این ترتیب هزینه کردن صنایع مس آذربایجان از نظر ساختاری ارتباطی به استان کرمان پیدا نمی‌کند و خللی در کار این دو استان و ورزش آن به وجود نخواهد آورد. مشابه همین اتفاق در کرمان نیز رخ می‌دهد و صنایع مس کرمان برای تیم‌های این استان بودجه در نظر می‌گیرد.

از این رو اینطور به نظر می‌رسد برخی مخالفان در جریان روند این واگذاری و تصمیمات اتخاذ شده نیستند چرا که با این طرح مشخص می‌شود ساختار و سازماندهی صنایع مس فقط در استان کرمان فعال نیست و به جز استان کرمان در دیگر استان‌ها نیز فعالیت داشته و معدن دارد و کار انجام می‌دهد.

*بیعانه پرداخت شد، واگذاری قطعی است

نمونه این نوع فعالیت در دیگر وزارتخانه‌ها نیز وجود داشته و دارد. همانطور که وزارت نفت هم زمان در آبادان، مسجدسلیمان، جم، تهران و دیگر شهر‌ها نفت و گاز استخراج می‌کند و تیم داشته، سال‌هاست با چنین روشی باشگاه‌های خود را حفظ کرده و در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود در شهر‌های مختلف از ورزش حمایت می‌کند. به این ترتیب وقتی از معدن سونگون برای این وزارتخانه برداشت می‌شود این استان نیز در این صنعت نقش داشته و می‌تواند در همین راستا در ورزش و سایر مسئولیت‌های اجتماعی‌اش فعالیت کند.

با وجود مخالفت‌ها این واگذاری روند معمول خود را طی کرده و در حال انجام است. اخیرا جلسات متعددی از این واگذاری برگزار شده و موارد بسیاری در این خصوص مورد بررسی قرار گرفته است. برخلاف شنیده‌ها نمایندگان باشگاه تراکتور و شخص زنوزی از این جلسات دور نبوده و اتفاقا به خوبی در جریان پرونده قرار دارند که اگر غیر از این بود تا کنون بار‌ها مصاحبه کرده و از این که آن‌ها را در جلسات راه نمی‌دهند صحبت می‌کردند. کاملاً مشخص است که زنوزی به شرایط موجود اعتراضی ندارد و اتفاقاً آن را به نفع خود می‌داند که از عوامل باشگاهش خواسته در این مورد گفت و گویی تا پایان کار انجام ندهند.

ظاهراً در همین خصوص روز چهارشنبه هفته قبل جلسه‌ای با حضور نمایندگان ورزش و جوانان استان و امور مالی باشگاه برگزار شد و بدهی‌های تراکتور تعیین و برای آن چاره سازی صورت گرفت.

پس از آن جلسه دیگری با حضور استاندار و مدیرعامل مس و میرمعصوم سهرابی نماینده باشگاه تراکتور در شرکت ملی مس برگزار شد و تصمیم گرفتند طی مدت ۱۰ روز همچنان تیم با مدیریت فعلی به کارش ادامه دهند و پس از آن بعد از نظرات کارشناسی باشگاه به طور کامل به صنایع مس واگذار شود. اینطور به نظر می‌رسد بدهی باشگاه فعلا به عنوان بیعانه خرید پرداخت شود تا نظرات کارشناسی دو طرف برای باشگاه تراکتور قیمت گذاری کند.

*تغییر نام حلقه گم شده واگذاری

موافقان و مخالفان این طرح با نظرات متفاوت خود جو را شلوغ کرده‌اند و موضوع مهم نام باشگاه در بین این نظرات گم شده است. نام باشگاه تراکتور به دلیل قدمت زیاد و یکی از تنها امید مردم این شهر به نامی مهم، مقدس و پرشور برای هواداران این تیم تبدیل شده است. تا اینجا بحثی نیست هر چند در اینخصوص هم باید کارشناسی صورت گیرد، اما نکته مهم‌تر این است که چرا تیم تحت پوشش صنایع مس قرار است تبلیغ برند کارخانه‌ تراکتورسازی که گویی رو به ورزشکستگی است را بکند.

این که نمایندگان در این راستا تاکید می‌کنند و با افتخار اطمینان می‌دهند نام تیم تغییر نمی‌کند، آیا تا کنون به این موضوع از نگاه حرفه‌ای نگریسته‌اند؟ چرا باید هزینه‌ها را صنایع مس بدهد، اما نام برند تراکتور تبلیغ شود؟ این باشگاه به قولی پرطرفدار که قابلیت مطرح شدن در آسیا را بیش از این‌ها دارد چرا نمی‌تواند یا نباید برای اسپانسر خود تبلیغ کند و با نام این برند در مسابقات شرکت کند؟

این سوال بسیار مهم قطعاً جواب کارشناسی شده می‌خواهد تا بتواند همان نمایندگانی که برای واگذاری این باشگاه تلاش می‌کنند را راضی کند تا نگاه خود را تغییر داده و کمی به این ورزش صنعتی و پولساز از نگاه حرفه‌ای بنگرند. بیشتر بخوانید: جزییات تازه از واگذاری تراکتور/ زنوزی بی‌خبر نیست؛ تکلیف سولدو چه می‌شود؟

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: مس سونگون ورزقان تراکتور صنایع مس آذربایجان باشگاه تراکتور آذربایجان شرقی استان کرمان برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۹۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

EXEED در راس هرم نوآوری چری

طبق آخرین تاریخ انجمن خودروسازان ژاپن، حجم صادرات سالانه خودرو ژاپن در سال 2023 تقریباً 4.3 میلیون دستگاه است. بر همین اساس در سال 2023، حجم صادرات خودرو چین از ژاپن پیشی گرفت و به بزرگترین صادرکننده خودرو در جهان تبدیل شد.

در این میان، صادرات چری نیمی از حجم صادرات خودرو در چین را به خود اختصاص داده و برای 21 سال متوالی رتبه اول را در صادرات خودروهای سواری کسب کرده است. محصولات برند چری به بیش از 20 کشور در آسیای مرکزی، آمریکای جنوبی و اروپای شرقی صادر شده و دارای بیش از 150 فروشگاه در خارج از کشور است.

برند EXEED نیز به منظور تولید محصولات با کیفیت جهانی به منابع استراتژیک خود تکیه کرده است. این برند خودروساز با بیش از 27 سال سابقه تحقیق و توسعه فناوری‌های پیشرو در گروه چری و تاسیس هشت مرکز جهانی تحقیق و توسعه، توسعه صادرات‌محور محصولات را دنبال می‌کند. ورود EXEED به بازار ایران نیز در راستای سیاست‌های گسترش سهم بازار این شرکت در منطقه و اهمیت روزافزون اقتصادی و فرهنگی ایران، بوده است. تولید این خودرو همچنین گزینه های حمل و نقل با کیفیت و تنوع عرضه اتومبیل های لوکس در کشور را افزایش خواهد داد.

بر اساس این گزارش، EXEED آخرین برند لوکس تمام الکتریکی خود EXLANTiX را در نمایشگاه خودروی پکن، رونمایی می‌کند. این برند همچنین آخرین مدل‌های ES و ET خود را عرضه می‌کند و در مورد دیدگاه زیست‌محیطی EXEED بحث می‌کند. به گفته «یین تونگیو»، رئیس هیئت مدیره چری « EXEED» می‌خواهد با توسعه انرژی‌های جدید در رأس هرم برند چری باشد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899279

دیگر خبرها

  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • جشن دستاوردهای آژانس پلاتین در سال 1402
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تسریع شود
  • EXEED در راس هرم نوآوری چری
  • 5 دلیل برای خرید میان رده های شیائومی
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • 2 ستاره دیگر WWE اخراج شدند
  • فریاد شیران: واگذاری استقلال و پرسپولیس یک موفقیت برای دولت است
  • از رنجی که می‌برند...