Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: باتوجه به رشته تحصیلی مرتبط آقای علی عسگری و فهمش از مسائل فنی و مدیریت توسعه محوری، او می تواند مدیر موفقی در هلدینگ خلیج فارس باشد.

مصطفی نخعی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، در خصوص انتصاب مدیر عامل جدید هلدینگ خلیج فارس اظهار کرد: باتوجه به خوراک و سوخت ارزان و در دسترسی که در کشور موجود است، صنعت پتروشیمی به عنوان یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اقتصاد کشور به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه با بیش از ۹۰ میلیون تن تولید و طرح‌های متعدد در حال ساخت علاوه بر تامین مواد اولیه برخی از صنایع داخل، به عنوان یکی از مهم‌ترین منابع ارزآوری کشور مطرح است. به خصوص در طی سالیان اخیر کمک بزرگی به خنثی سازی تحریم‌ها ناعادلانه آمریکا کرد.

وی افزود: با توجه به این وضعیت مدیریت این صنعت عظیم از اهمیت بالایی برخوردار است. مشکلات ساختاری زیادی در این صنعت وجود دارد. بخش خصوصی کم‌ترین نقش را در مالکیت این صنعت مهم داشته و بسیاری از پتروشیمی‌های کشور در تملک وزارتخانه‌ها و سازمان‌هایی است که هیچ سنخیتی با ماموریت سازمانی آنها ندارند. از طرف دیگر اساسنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران همچنان بلاتکلیف است که خود این باعث عدم امکان نظارت جدی و مناسب و نقش ریگولاتوری شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران شده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هلدینگ خلیج فارس به عنوان یکی از بزرگ‌ترین سهامداران صنعت پتروشیمی، بخش زیادی از تولیدات صنعت پتروشیمی متعلق به این هلدینگ است. حدود ۳۶ درصد از تولیدات صنعت پتروشیمی کشور متعلق به پتروشیمی‌های هلدینگ خلیج فارس است پس طبیعتاً از جایگاه خاصی در این صنعت برخوردار است. آنچه که در این هلدینگ بیش از هر چیز دیگر اهمیت دارد، مدیریت استراتژیک و داشتن تفکر توسعه‌ای مبتنی بر ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها موجود در داخل کشور است.

نخعی تاکید کرد: بر این اساس معتقدم آقای علی‌عسگری که به عنوان مدیر عامل این هلدینگ منصوب شد، یکی از مدیران با تجربه کشور است که اقدامات توسعه محوری او تقریباً در تمامی مناسب قبلی از جمله اقدامات در حوزه فنی در صدا و سیما کاملاً مشهود است. ایشان با داشتن رشته تحصیلی فنی متناسب با مسئولیت جدیدش برای این سمت از شایستگی برخوردار هستند.

وی ادامه داد: آقای علی عسگری در رشته مهندسی برق و صنایع تحصیل کرده و با مدیر عاملی این هلدینگ تناسب دارد. مشروط بر اینکه ایشان از مشاورین توانمند و مثال زدنی حوزه پتروشیمی کشور استفاده کند. او با تعامل با سایر ارکان تصمیم گیر و تصمیم ساز کشور به خصوص کمیسیون انرژی مجلس که بنای همکاری و کمک به توسعه این صنعت را دارد می‌تواند ضمن مدیریتی شایسته زمینه رشد و توسعه بیش از پیش و توجه به صنایع پایین دستی و ایجاد ارزش افزوده بیشتر در این هلدینگ را رقم بزند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: کمیسیون انرژی در فرصت مناسب برنامه‌ها و اهداف تیم جدید صنعت پتروشیمی کشور را بررسی خواهد کرد. حتماً ما نظارت لازم را برای اطمینان از سیر مناسب برنامه‌ها و اهداف پیش بینی شده در این صنعت را خواهیم داشت. بنده معتقدم باتوجه به رشته تحصیلی آقای علی‌عسگری و فهمی او از مسائل فنی و مدیریت توسعه محوری که دنبال می‌کنند می‌تواند مدیر موفقی در این حوزه منوط به استفاده از افراد توانمند باشد.

وی توضیح داد: باتوجه به خوراک و سوخت ارزان و در دسترسی که در کشور موجود است، صنعت پتروشیمی به عنوان یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اقتصاد کشور به شمار می‌رود. امروزه با بیش از ۹۰ میلیون تن تولید و طرح‌های متعدد در حال ساخت علاوه بر تامین مواد اولیه برخی از صنایع داخل، به عنوان یکی از مهم‌ترین منابع ارزآوری کشور مطرح است. به خصوص در طی سالیان اخیر کمک بزرگی به خنثی سازی تحریم‌ها ناعادلانه آمریکا کرد.

نخعی در ادامه اظهار کرد: با توجه به این وضعیت مدیریت این صنعت عظیم از اهمیت بالایی برخوردار است. مشکلات ساختاری زیادی در این صنعت وجود دارد. بخش خصوصی کم‌ترین نقش را در مالکیت این صنعت مهم داشته و بسیاری از پتروشیمی‌های کشور در تملک وزارتخانه‌ها و سازمان‌هایی است که هیچ سنخیتی با ماموریت سازمانی آنها ندارند. از طرف دیگر اساسنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران همچنان بلاتکلیف است که خود این باعث عدم امکان نظارت جدی و مناسب و نقش ریگولاتوری شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران شده است.

وی تصریح کرد: هلدینگ خلیج فارس به عنوان یکی از بزرگ‌ترین سهامداران صنعت پتروشیمی، بخش زیادی از تولیدات صنعت پتروشیمی متعلق به این هلدینگ است. حدود ۳۶ درصد از تولیدات صنعت پتروشیمی کشور متعلق به پتروشیمی‌های هلدینگ خلیج فارس است پس طبیعتاً از جایگاه خاصی در این صنعت برخوردار است. آنچه که در این هلدینگ بیش از هر چیز دیگر اهمیت دارد، مدیریت استراتژیک و داشتن تفکر توسعه‌ای مبتنی بر ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها موجود در داخل کشور است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بر این اساس معتقدم آقای علی‌عسگری که به عنوان مدیر عامل این هلدینگ منصوب شد، یکی از مدیران با تجربه کشور است که اقدامات توسعه محوری او تقریباً در تمامی مناسب قبلی از جمله اقدامات در حوزه فنی در صدا و سیما کاملاً مشهود است. ایشان با داشتن رشته تحصیلی فنی متناسب با مسئولیت جدیدش برای این سمت از شایستگی برخوردار هستند.

وی ادامه داد: آقای علی عسگری در رشته مهندسی برق و صنایع تحصیل کرده و با مدیر عاملی این هلدینگ تناسب دارد. مشروط بر اینکه ایشان از مشاورین توانمند و مثال زدنی حوزه پتروشیمی کشور استفاده کند. او با تعامل با سایر ارکان تصمیم گیر و تصمیم ساز کشور به خصوص کمیسیون انرژی مجلس که بنای همکاری و کمک به توسعه این صنعت را دارد می‌تواند ضمن مدیریتی شایسته زمینه رشد و توسعه بیش از پیش و توجه به صنایع پایین دستی و ایجاد ارزش افزوده بیشتر در این هلدینگ را رقم بزند.

نخعی افزود: کمیسیون انرژی در فرصت مناسب برنامه‌ها و اهداف تیم جدید صنعت پتروشیمی کشور را بررسی خواهد کرد. حتماً ما نظارت لازم را برای اطمینان از سیر مناسب برنامه‌ها و اهداف پیش بینی شده در این صنعت را خواهیم داشت. بنده معتقدم باتوجه به رشته تحصیلی آقای علی‌عسگری و فهمی او از مسائل فنی و مدیریت توسعه محوری که دنبال می‌کنند می‌تواند مدیر موفقی در این حوزه منوط به استفاده از افراد توانمند باشد.

کد خبر 548821

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مصطفی نخعی پتروشیمی صنعت پتروشیمی محصولات پتروشیمی صنایع پتروشیمی ظرفیت تولید پتروشیمی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران تولیدات صنعت پتروشیمی عنوان یکی از مهم ترین مناسب برنامه ها و اهداف صنعت پتروشیمی کشور هلدینگ خلیج فارس آقای علی عسگری توسعه محوری رشته تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰۰ همت برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در اقتصاد کشور نیاز است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ۴ هزار همت برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در اقتصاد کشور برای سال ۱۴۰۳ نیاز داریم که به همکاری همه در این حوزه نیاز است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدرضا پورابراهیمی صبح امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمان که با حضور استاندار کرمان در سالن شهید مرتضوی استانداری کرمان برگزار شد، با بیان اینکه امیدواریم در سال جدید توسعه اقتصادی کشور و استان کرمان را داشته باشیم، اظهار داشت: هفته گذشته جلسه‌ای با سازمان مدیریت برنامه‌ریزی کشور، وزارت اقتصاد و دارایی و وزارت صمت در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی داشتیم که برنامه‌های کلان اقتصادی کشور در راستای شعار سال 1403 و تحقق فرمان مقام معظم رهبری بررسی و پیگیری شود.

وی با بیان اینکه اعتقاد داریم که شعار سال در حقیقت فرمان مقام معظم رهبری است و همه باید تلاش کنیم که به نتیجه برسد، گفت: سازمان مدیریت برنامه‌ریزی کشور یک برنامه جامع در این ارتباط ارائه کرده که حدود 6 وزارتخانه در تحقق شعار سال نقش اصلی دارند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه سال گذشته نرخ رشد اقتصادی در بخش کشاورزی منفی 2.3 درصد، در بخش صنعت 7.8 درصد و در بخش خدمات 6.1 بوده است، افزود: برنامه ما برای امسال کشور نرخ رشد 8 درصدی است که برای تحقق آن نیاز به همکاری همه داریم.

وی با بیان اینکه بخشی از تحقق نرخ رشد 8 درصدی در بهره‌وری، در اقتصاد کشور است که هم در برنامه هفتم توسعه آمده و هم در برنامه ششم توسعه است، ادامه داد: پیشنهاد ما این است که نرخ رشد کشاورزی از منفی به 2 درصد در سال 1403 برسد و در هدف‌گذاری نرخ رشد صنعت 11 درصد و بخش خدمات حدود 8 درصد دیده شده است.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه اگر بخواهیم جهش تولید مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی با رویکرد مشارکت مردم اتفاق بیفتد، نیاز به منابع داریم، گفت: برش استانی منابع باید با رویکرد نرخ رشد 4 درصدی استان از تولید ناخالص داخلی کشور تهیه و در جلسه آینده شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمان ارائه شود.

وی با بیان اینکه ما به 4 هزار همت منابع برای تحقق نرخ رشد 8 درصدی در کشور برای سال 1403 نیاز داریم، افزود: به تفکیک حدود 220 همت در بخش کشاورزی، 1600 همت در بخش صنعت و معدن و 2180 همت در بخش خدمات نیاز است که خدمات شامل همه می‌شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امسال تلاش می‌کنیم که تامین مالی استان از محل حقوق دولتی معادن افزایش پیدا کند و همه ابزارهای مالی را به‌عنوان بودجه عمومی کشور باید به کار گرفت، بیان کرد: سال گذشته استان کرمان رتبه اول سرمایه‌گذاری خارجی در سطح کشور را کسب کرد و امسال نیز باید تداوم داشته باشد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر سرمایه‌گذاری حدود 150 هزار میلیارد تومان پروژه در مرکز استان از سال قبل انجام شده که هر کدام پیشرفت فیزیکی دارند و باید موانع تکمیل آنها برداشته شود، گفت: جای تأسف دارد که با کارشکنی عده‌ای در اجرای این پروژه‌ها روبه‌رو هستیم.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه وزارتخانه‌های اصلی در بحث تحقق فرمان رهبری در تحقق شعار سال وظیفه سنگینی به عهده دارند، افزود: فکر می‌کنم هفته آینده مصوبه هیئت وزیران در مورد تکالیف دستگاه‌ها و استان‌ها براساس تحقق شعار سال و جهش تولید را داشته باشیم و این مصوبه رسماً ابلاغ شود.

وی با بیان اینکه وزارت نفت و وزارت نیرو در تحقق شعار سال نقش مهمی دارند و باید زیرساخت‌ها توسعه پیدا کند، ادامه داد: وزارت صمت و وزارت راه و شهرسازی نیز در تحقق این موضوع اهمیت زیادی دارند و بر اساس آماری که داریم واگذاری 400 هزار قطعه زمین در دستور کار دولت در سال جاری است که باید نسبت استانی آن مدنظر باشد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه بخش مهم فرمان رهبری مشارکت مردم است که باید در این زمینه در استان کرمان تلاش کنیم که ظرفیت تعاونی‌ها را پای کار بیاوریم، بیان کرد: پیشنهاد داریم وضعیت سرمایه‌گذاری تعاونی‌های استان کرمان تعیین تکلیف و از این ظرفیت استفاده شود.

وی با بیان اینکه یک ظرفیت در این حوزه سهام عدالت است، گفت: در حال پیگیری هستیم که اختیارات مجموعه تعاونی سهام عدالت استان‌ها به استان‌ها داده شود، البته نه اینکه این اختیارات به دولت در استان‌ها داده شود و با این مخالف هستیم اما مدیریت استان نظارت و پیگیری داشته باشد.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار اهمیت دارد و باید مشارکت آنها را پای کار بیاوریم و از همه ظرفیت‌ها در این زمینه استفاده کنیم، افزود: برش استانی برنامه هفتم توسعه باید آماده شود و دستگاه‌های اداری استان کرمان برای برش استانی برنامه داشته باشند.

وی با بیان اینکه برش استانی بودجه سال 1403 نیز مهم است و همه دستگاه‌های اجرایی استان باید برش استانی داشته باشند، ادامه داد: امسال اولین سالی است که بودجه دو مرحله‌ای شده است و دستگاه‌ها باید نسبت به توزیع بودجه آگاهی کامل داشته باشند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان تشکیل شد
  • مشارکت راهبردی ایران و روسیه در صنعت نفت و گاز
  • هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان
  • ظرفیت تولید پتروشیمی ایران به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • افزایش بیش‌از ۱۰۰ میلیون تنی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی
  • ۴۰۰۰ همت برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در اقتصاد کشور نیاز است
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • صنعت نساجی استان زنجان جزو صنایع برتر کشور است
  • ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور
  • برنامه های هند برای توسعه تعاونی ها