Web Analytics Made Easy - Statcounter

شایان پاداش در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با بیان اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی در نیمسال اول تحصیلی بی‌برنامه بودند اظهار کرد: این بی‌برنامگی استرس زیادی را به دانشجویان وارد کرد، این استرس برای دانشجویان دانشگاه‌های کوچک‌تر و محروم‌تر بیشتر بود. حتی دانشگاه‌های علوم پزشکی در کلانشهرهایی مثل اصفهان و تهران با بی‌برنامگی در ترم اول تحصیلی مواجه بودند، این موضوع از بی‌برنامگی‌ وزارت بهداشت نشأت می‌گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به عنوان مثال ابلاغیه وزارت بهداشت در زمینه امکان مجازی شدن امتحانات ورودی ۱۴۰۰ سیزدهم دی ماه منتشر شد، اما این نامه در این تاریخ به کارتابل دانشگاه‌ها انتقال پیدا نکرده بود.

دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: امتحانات‌ برخی از دانشگاه علوم پزشکی از جمله دانشگاه علوم پزشکی کردستان از ۱۸ دی‌ماه آغاز شده است. از طرفی کلمه «بخشی» در عبارت‌ مجازی برگزار شدن «بخشی از امتحانات‌ ورودی‌های ۱۴۰۰» نیز مشکل ساز شده بود، این در حالی است که امکان برگزاری‌ تمامی امتحانات ورودی‌های این سال وجود داشت. فلسفه مجازی شدن امتحانات ورودی‌های ۱۴۰۰، کاهش تراکم دانشجویان در خوابگاه‌ها بود و برگزاری بخشی از امتحانات در کاهش حضور دانشجویان تاثیر چندانی نداشت.

وی افزود: وزارت بهداشت بر حضوری شدن کلاس‌های آموزشی در ترم آینده تاکید دارد، اما امکان حضوری شدن کلاس‌های بسیاری از دانشگاه‌های علوم پزشکی با توجه به کمبود خوابگاه وجود ندارد. دانشگاه علوم پزشکی کردستان در حال حاضر از حداکثر ظرفیت خوابگاهی خود استفاده می‌کند تا بتواند دانشجویان را برای امتحانات در خوابگاه اسکان دهد، این در حالی است که دانشجویان برای شرکت در آزمون‌های پایان ترم به ۲ گروه تقسیم شده‌اند.

پاداش بیان کرد: اصرار وزارت بهداشت در زمینه برگزاری امتحانات حضوری عجیب بود بسیاری از فعالان صنفی تصور می‌کنند وزارت بهداشت می‌خواست حضوری‌شدن را از امتحانات آغاز کند. فعالان صنفی مخالف برگزاری کلاس‌های حضوری هستند، زیرا با توجه شیوع ویروس امیکرون احتمال قرمز شدن وضعیت و لغو امتحانات باقی مانده دانشجویان وجود دارد.

وی اضافه کرد: شنیده‌ها حاکی از آن بود که وزارت بهداشت پیش از شیوع کرونا در نظر داشت تا ۴۰ درصد دروس تئوری را به صورت مجازی برگزار کند اما امتحانات به صورت حضوری باشد. دانشگاه مجازی نیز با این هدف راه اندازی شده است. طبیعتا هزینه‌های دانشجویان مجازی کمتر از دانشجویانی است که به صورت حضوری تحصیل می‌کنند.

به گفته این فعال صنفی دانشجویی، تصمیم گیری‌های وزارت بهداشت ذهن بسیاری دانشجویان را مشوش کرد و منجر به ایجاد  مشکلات و بی برنامگی برای مسئولان دانشگاه‌ها، شورای صنفی و دانشجویان شد.

دبیرکل شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: اکثر آموزش های نیمسال اول تحصیلی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به صورت مجازی و فاقد کیفیت لازم بوده است؛ به طوری که در دانشگاه ما کمتر کلاسی به صورت آنلاین در بستر ادوب کانکت یا هر بستر دیگری برگزار شده است.‌ از طرفی یک کلاس رفع اشکال نیز در دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار نشده؛ اما وزارت بهداشت با استناد به آموزش‌های حضوری و کلاس‌های رفع اشکال امتحانات را حضوری کرده است.

انتهای پیام/

نیوشا یعقوبی کد خبر: 1125727 برچسب‌ها خوابگاه دانشجویی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: خوابگاه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت دانشگاه ها بی برنامگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۱۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ ­اسماعیل عجم افزود: انجمن‌های علمی و کمیته تحقیقات دانشجویی همواره می‌بایست در تعامل با یکدیگر و دوشادوش هم در مسیر گسترش فعالیت‌های علمی و پژوهشی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی حرکت کنند. وی گفت: در راستای نقش آفرینی علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم و ضرورت جهش علمی و تحقیقاتی کشور و ظرفیت توسعه انجمن‌های علمی دانشجویی در تامین این هدف با توجه به تقویت اعتبارات کمیته‌های تحقیقات دانشجویی در دولت مردمی، طی تفاهمنامه‌ای میان معاونت تحقیقات و فناوری و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت مقرر شد از این پس از اعتبارات کمیته‌های تحقیقات در حمایت مالی برنامه‌ها و فعالیت‌های انجمن‌های علمی استفاده حداکثری شود. این مقام مسوول افزود: از آنجایی که جهش تولید از طریق توسعه تولیدات علمی امکانپذیر خواهد بود، از معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی خواسته شده شورای مرکزی انجمن‌های علمی را در زمینه نگارش مقالات علمی و پژوهشی راهبری کنند. مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت اظهار کرد: از عرصه‌های پنجگانه فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی می‌توان به فعالیت‌های علمی و پژوهشی از یک سو و فعالیت‌های نوآورانه از سوی دیگر اشاره کرد لذا دانشجویان علاقه مند می‌توانند از این فرصت بی سابقه نهایت حسن بهره برداری را در جهت ارتقای علمی خود و دیگر عزیزان داشته باشند. ضمنا در این طرح مشترک اولویت استفاده از دانشجویان به عنوان همکار پژوهشی، بر اساس یکی از مشخصات ذیل است: دانشجویان نخبه، دانشجویان مقطع دکتری و دانشجویان متاهل عجم ابراز امیدواری کرد، با عنایت خداوند متعال، مشارکت وسیع دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و اهتمام همکاران دو معاونت در دانشگاهها، اتفاقات مثمر و بی سابقه‌ای را در ارتقای دانش و پژوهش جامعه شاهد باشیم.

دیگر خبرها

  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • احداث اولین خوابگاه متاهلی در دانشگاه شاهد/ در شاخص‌های فرهنگی رتبه برتر را کسب کردیم
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • افزایش ظرفیت پزشکی یکی از ضروریات کشور است
  • ارتباط ۳۵ ساله نهاد نمایندگی رهبری با دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • افتتاح سرای دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۲۵۰ دانشجو
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی
  • طرح سلامت شهری در استان اصفهان اجرایی می‌شود
  • راهیابی ۱۵ دانشجومعلم به جشنواره ملی دانشجوی نمونه کشوری