Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: در کشورمان چیزی تغییر نکرده است که مبنای محاسبه خط فقر بخواهد تغییری کند و از درآمد ۷ میلیون تومانی خانوار به ۴ میلیون تومان برسد. این تعاریف جدید از خط فقر را نه تنها کارشناسان بلکه شهروند معمولی هم نمی‌پذیرد.

غلامرضا مرحبا در گفتگو با ایلنا درباره تغییر مبنای محاسبات خط فقر در وزارت راه از درآمد ۷ میلیون تومان به کمتر از ۴ میلیون تومان اظهار داشت: این تغییر مبنای محاسبات منطقی نیست و این اقدام یک جریان تبلیغاتی است تا نمایش واقعیت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پیش از این هم شاهد این اقدامات بودیم و برخی از دولت‌ها برای اینکه نشان دهند تورم در طول دوره مدیریتی خود کاهش یافته، تورم نقطه به نقطه را اختراع کردند.

گفت: هیچ کارشناس بی‌طرفی این مبنا و این تقسیم بندی‌ها را قبول ندارد. در کشورمان چیزی تغییر نکرده است که مبنای محاسبه خط فقر بخواهد تغییری کند و از درآمد ۷ میلیون تومانی خانوار به ۴ میلیون تومان برسد. این تعاریف جدید از خط فقر را نه تنها کارشناسان بلکه شهروند معمولی هم نمی‌پذیرد.

وی با بیان اینکه ما مجلس تغییر مبنای محاسبات جمعیت زیر خط فقر را فاقد مبنای کارشناسی می‌دانیم، ادامه داد: وزارت رفاه که مبنای محاسبه جمعیت زیر خط فرق را تغییر داده همین مبنا را در معرض نظرسنجی مردمی بگذارد و ببیند چند درصد از مردم با این مبنا و تعریف جدید موافق هستند؟

مرحبا تاکید کرد: وقتی مبنای ثابتی برای بخش داده‌ها و آمار اقتصادی تعریف نکردیم، داده‌های اولیه را به نحوی وارد فرمول‌ها می‌کنیم که خروجی دلخواه به دست بیاید.

باید یک مبنایی در نظر گرفته شود و تنها بر اساس همان مبنا محاسبات انجام شود و غیر قابل تغییر باشد که انحرافی از آمار واقعی ایجاد نشود و انحراف آماری نداشته باشیم.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی گفت: باید توجه داشته‌ایم این تولیدات و این گونه تقسیم بندی‌ها رسمی نیست و در هیچ جا ثبت نمی‌شود که بخواهد مبنای برنامه‌‍ریزی‌های اقتصادی قرار بگیرد و به طور قطع هیچ تاثیرگذاری در بخشی نخواهد داشت.

این موضوعات را در حد یک اظهارنظر می‌بینیم و قطعا این محاسبات غیرکارشناسی نظر رسمی دولت هم نخواهد بود.

وی ادامه داد: تهیه این آمار در سطح چند همکاری است که در وزارت رفاه مشغول به کار هستند و از این داده‌ها و فرضیات هم جمعیت زیر خط فقر را حساب کرده‌اند تا وضعیت خانوار را بهتر نشان دهند. ما این را در حد نظر شخصی می‌بینیم.

مرحبا با بیان اینکه به طور قطع این آمار را براساس تعریف و تغییر داده‌ها مورد قضاوت قرار می‌دهیم، اما مبنای برنامه‌ریزی دولت نخواهند بود.

اظهار داشت: باید توجه داشت که این آمار مبنای برنامه ریزی‌های یارانه‌ای دولت نخواهد بود و دهک‌های مشمول طرح‌های یارانه‌ای از طریق سازو کار دیگری مشخص و معین می‌شوند و اساسا پیش از این شده‌اند. اساسا سیاست‌های یارانه‌ای ارتباطی با این نظرسازی‌ها ندارد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: خط فقر میلیون تومان خط فقر ۴ میلیون داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۲۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری گفت: ضروری است مردم نیز از اقدامات انجام شده مطلع شوند و در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، آیت الله مرتضی مقتدایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در دیدار با استاندار اصفهان گفت: خدمات انجام شده در استان اصفهان مشهود است و امیدواریم این اقدامات مورد عنایت حضرت ولیعصر (عج) نیز قرار بگیرد.

وی ادامه داد: ضروری است مردم نیز از اقدامات انجام شده مطلع شوند و در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در خصوص تأمین آب استان اصفهان گفت: این مورد بارها توسط مردم مطالبه می‌شود و انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی مشخص و کاربردی این مسئله اساسی استان اصفهان به بهترین نحو به ثمر برسد.

وی همچنین از دیدارهای بدون واسطه استاندار اصفهان و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان اصفهان با آحاد مردم در جریان سفرهای شهرستانی و تلاش جهت رفع مسائل مردم تقدیر و قدردانی کرد.

تأمین آب نخستین مطالبه مردم و مسئولان و علما

 استاندار اصفهان نیز در این دیدار گفت: در دیدار با علما و بزرگان استان اصفهان، همه بزرگواران پروژه‌های تأمین آب را مطالبه می‌کنند و ما نیز بر این باور هستیم که تأمین آب استان اصفهان اولویت نخست است.

سیدرضا مرتضوی بیان کرد: البته سایر مشکلات استان اصفهان را زمین نگذاشته‌ایم و در تلاش هستیم با نگاهی جامع زمینه‌های رفع چالش ها و توسعه همه‌جانبه استان اصفهان را رقم بزنیم.

برگزاری مستمر قرارگاه آب اصفهان

وی با اشاره به تشکیل قرارگاه آب در استان اصفهان، بیان کرد: به صورت هفتگی دو روز در هفته جلسات مستمر قرارگاه آب استان را تشکیل می‌دهیم و تأمین آب استان را در سطح ملی نیز بارها پیگیری کرده‌ایم.

استاندار اصفهان گفت: سالها است که آب‌هایی از استان اصفهان خارج می‌شود اما آبی جایگزین آن نشده است، از این رو تقویت آبخوان و حوضه آبریز را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی اجرایی شدن پروژه‌های بلاتکلیف استان اصفهان در حوزه تأمین آب را قدم بعدی مدیریت استان در تأمین آب دانست و خاطرنشان کرد: در این بخش هم اینک اغلب پروژه های متوقف شده، فعال شده است.

مرتضوی با اشاره به خروج بیش از یک میلیارد مترمکعب آب از جنوب استان و لزوم بهره‌مندی از این آب به عنوان یک منبع درون استانی، گفت: مطالعات گسترده‌ای در این خصوص انجام شد و با تأیید ریاست جمهوری پروژه ای را برای بهره گیری از منابع درون استان شروع کردیم و در تلاش هستیم که تا پایان سال به نتیجه برسانیم.

وی با اشاره به تأمین آب استان از دریای جنوب، تصریح کرد: قریب به دو دهه، بحث انتقال آب از دریای جنوب به استان اصفهان مطرح بود، از اواخر مرداد 1401 مراحل اجرایی پروژه شروع شد و در سال نخست از فاصله یک هزار کیلومتری موفق شدیم 500 کیلومتر از مسیر را اجرا کنیم.

مرتضوی گفت: در نظر داریم در سال جاری و سال آینده اجرای خط را به اتمام برسانیم و در مجموع طبق برنامه‌ریزی‌ها اجرای این پروژه در سه سال آینده به سرانجام خواهد رسید. این پروژه با بالاترین سرعت در حال اجراست و در روند اجرا در کشور بی‌نظیر است.

وی با اشاره به مشکل آلودگی هوا به عنوان دومین چالش کلان استان اصفهان، بیان کرد: انجام فیلتراسیون، استانداردسازی و جابه‌جایی برخی واحدهای صنعتی، گسترش حمل‌ونقل عمومی و استانداردسازی سوخت مصرفی خودروها از جمله اقداماتی است که در حوزه آلودگی هوا در حال انجام است.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • بی‌سابقه، تحقیرکننده و تغییر دهنده محاسبات
  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند
  • عملیات وعده صادق؛ بی‌سابقه، تحقیرکننده و تغییر‌دهنده محاسبات
  • تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان فراهم شد
  • فراهم شدن تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان
  • حسینی، نماینده مجلس: به جای تغییر در تیم اقتصادی دولت باید به دنبال بهبود سیاست‌ها بود/ اتفاقات بین‌المللی در قیمت ارز به شدت تاثیرگذار است
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳/ حباب سکه امامی هفت میلیونی شد
  • نماینده پارلمان عراق: ترکیه ۵۰۰۰ بار حاکمیت عراق را نقض کرده است
  • قرعه‌کشی تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس برگزار شد/ تماشای مناظره و برنامه‌های تبلیغاتی از شبکه تهران