Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: بی شک توسعه، آن هم از نوع پایدار، همه جانبه، متوازن، فراگیر و معطوف به عدالت محوری، فرآیندی تحول گراست که به وجود انسان‌های آگاه، متعهد و متخصص نیاز دارد تا بتواند به خوبی پاسخگوی نیازهای ضروری امروز و فردای جامعه باشد و بدون تردید این نیروی انسانی خلاق، جز در محیط مدرسه تربیت و پرورش نمی‌یابد، لذا اهتمام در تقویت آموزش و پرورش، وظیفه ای سنگین و به عهده کل افراد جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، پیام جواد قناعت، استاندار خراسان جنوبی به مناسبت "هفته گرامیداشت شوراهای آموزش و پرورش" بدین شرح است:

به نام ربِّ لطیف

آموزش و پرورش، سنگ بنای آینده‌ کشور است. حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی)

آموزش و پرورش به عنوان اصلی‌ترین نهاد اجتماعی، کانون مهم تعلیمِ دانایی،‌ توانایی و خلاقیت است که می تواند با تربیت افراد آگاه و توانمند و نیز پرورش نیروهای ماهر و مستعد، در توسعه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جامعه نقشی بسزا ایفا نماید.

بی شک توسعه، آن هم از نوع پایدار، همه جانبه،متوازن، فراگیر و معطوف به عدالت محوری، فرآیندی تحول گراست که به وجود انسان‌های آگاه، متعهد و متخصص نیاز دارد تا بتواند به خوبی پاسخگوی نیازهای ضروری امروز و فردای جامعه باشد و بدون تردید این نیروی انسانی خلاق، جز در محیط مدرسه تربیت و پرورش نمی‌یابد، لذا اهتمام در تقویت آموزش و پرورش، وظیفه ای سنگین و به عهده کل افراد جامعه است.

مشارکت اجتماعی برای تحکیم بنیان های آموزش و پرورش با شکل گیری شوراهای آموزش و پرورش که مورد تأکید مقام معظم رهبری(حفظه الله) نیز می‌باشند، نمودی عینی پیدا کرده تا با بکارگیری توان مردم و دستگاه های اجرایی در پیشبرد اهداف متعالی نظام تعلیم و تربیت همت گمارد.

نظر به اهمیت این موضوع و نقش شوراهای آموزش و پرورش در تعالی نظام تعلیم و تربیت، شورای آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی با تأکید بر استمرار و نظم بخشی بر روند تشکیل جلسات خود و استفاده از ظرفیت دستگاه های اجرایی، سرمایه گذاران بخش خصوصی و خیرین، توانسته در رفع مسایل و مشکلات این حوزه گام‌های مؤثری بردارد.

نصب و راه اندازی سیستم های سرمایشی و گرمایشی استاندارد در صددرصد کلاس ها، حذف کامل مدارس کانکسی، پیشتازی در احداث مدارس خیرساز، تأمین تبلت و گوشی هوشمند برای رفع نیاز دانش آموزان کم بضاعت در مناطق محروم و مرزی، استفاده از ظرفیت روحانیون در محیط مدرسه به عنوان استان پیشرو در تحقق طرح تربیتی امین با بهره گیری از ظرفیت مسئولیت اجتماعی بخش خصوصی، اجرای طرح پژوهشی بررسی آسیب های پساکرونایی با شناسایی فرصت ها و تهدیدهای این بیماری، اجرای طرح آشتی با آموزش(آبا) و کمک به برگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش و ... تنها بخش هایی از نتایج و پیامدهای جلسات شورای آموزش و پرورش استان می باشد که در فضای همدلی و تعامل مدیران حوزه های مختلف، به طور مستمر و بی وقفه تاکنون ادامه یافته است.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش و تبریک این ایام به تمامی هموطنان به ویژه هم استانی های فرهنگ دوست خراسان جنوبی، از تشریک مساعی دستگاه های اجرایی، خیرین، سرمایه گذاران بخش خصوصی و انجمن های اولیا و مربیان مدارس در رفع نیازهای آموزشی استان تشکر نموده، همراهی و همیاری این بزرگواران را در ادامه راه خطیر تقویت بنیان های نظام تعلیم و تربیت در خراسان جنوبی مسئلت دارم.

بدون تردید ثمرات این مساعدت ها، ایجاد محیطی امن و راحت برای تحصیل فرزندان این بوم و بر و تربیت نسلی مترقی خواهد بود. ان شاء الله.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی تربیت نیروی انسانی آموزش و پرورش تحول علوم انساني توسعه شوراهای آموزش و پرورش آموزش و پرورش خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۲۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها

استاندار خراسان شمالی با تاکید بر لزوم تقویت هنرستان‌ها بر اساس زیست بوم استان، گفت: دانشگاه‌ها نیرو‌های متخصص مورد نیاز استان را تربیت کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، محمد رضا حسین نژاد استاندار خراسان شمالی امروز در آیین افتتاح نمایشگاه معرفی مشاغل اظهار کرد: تقویت هنرستان‌ها متناسب با زیست بوم استان ضروری است تا علم و مهارت جوانان در مسیر توسعه استان قرار گیرد.

وی وجود ۹۲ هنرستان در خراسان شمالی با ۱۴ هزار دانش آموز را مورد توجه قرار داد و افزود: تولید با دستان توانمند کسانی امکان پذیر خواهد بود که دانش لازم را داشته باشند و دولت هم در بخش تجهیزات به افراد دارای مهارت کمک خواهد کرد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به اینکه استان در بخش‌های تولید فرش و پرورش اسب پتانسیل‌های قابل توجهی دارد، گفت: تربیت و پرورش نیرو‌های غنی و اثرگذار در تولید توسط هنرستان‌ها و هنرجویان اجرایی شود.

حسین نژاد با تاکید بر اینکه متناسب با نیاز استان باید هنرجو تربیت شود، خاطرنشان کرد: هنرستان‌ها و دانشگاه‌ها باید متناسب با نیازها، نیروی انسانی را تربیت کنند.

وی اظهار داشت: با تاکید در جلسات شورای آموزش و پرورش استان و سفر رئیس جمهور و تصویب ایجاد ۸ هنرستان، در مسیر عملیاتی شدن جهش تولید گام‌های موثری را خواهیم برداشت.

دیگر خبرها

  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • آموزش و پرورش پله اول حفظ حجاب
  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • دوره توانمندسازی مربیان کودکستان‌ها در ۸ استان برگزار شد