Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق گفت: تا شروع پیک بار شبکه در سال آینده، حدود 500 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر به بهره‌برداری می‌رسد که انتظار می‌رود حدود 20 درصد این میزان به استان یزد اختصاص یابد.

به گزارش «انرژی امروز» محمود کمانی در سفر به استان یزد در جلسه‌ای با نمایندگان مردم یزد و اشکذر و میبد و تفت در مجلس شورای اسلامی افزود: بهره‌برداری از ۳۵ هزار مگاوات انرژی در چهار سال آینده از سوی وزارت نیرو برنامه‌ریزی شده که از این میزان، ۱۰ هزار مگاوات به انرژی‌های تجدیدپذیر اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات سوخت و کمبود آب و اهمیت بیش از پیش انرژی‌های تجدیدپذیر، خاطرنشان کرد: با توجه به این عوامل می‌بایست به سمت توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر گام برداریم، چرا که در حال حاضر، قیمت تولید انرژی تجدیدپذیر به نسبت ۱۰ سال گذشته بسیار کاهش یافته و با قیمت انرژی حرارتی قابل رقابت شده است.

وی ادامه داد: ساتبا درحال حاضر با محدودیت منابع بودجه‌ای روبرو است که برای تداوم اقدامات توسعه‌ای در کشور، به همراهی و حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیاز داریم تا بتوانیم منابع مورد نیاز را تامین کرده و توسعه بیشتر انرژی‌های تجدیدپذیر را دنبال کنیم.

کمانی افزود: مطابق برنامه‌ریزی این سازمان، تا زمان پیک بار شبکه سال آینده حدود 500 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر به بهره‌برداری خواهد رسید که با توجه به ظرفیت استان یزد، انتظار می‌رود حدود  20 درصد این میزان به این استان اختصاص یابد.

معاون وزیر نیرو در خصوص تفاهم‌نامه منعقد شده بین استانداری یزد و سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق کشور گفت: با امضای این تفاهم‌نامه‌ها، ضمن کاهش موانع سرمایه‌گذاری انرژی‌های تجدیدپذیر، شرایط اتصال به شبکه تسهیل و اقدامات مورد نیاز جهت کسب حداکثر میزان بازدهی اجرا خواهد شد.

محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد و اشکذر نیز با اشاره به اینکه استان یزد، ظرفیت مناسبی در زمینه توسعه انرژی‌های خورشیدی دارد، تصریح کرد: در صورتی که حمایت لازم توسط دولت صورت بگیرد، می‌توان از پتانسیل مناسب نهایت استفاده را برد که در سفر رئیس جمهور به یزد نیز تبدیل استان یزد به قطب انرژی مورد تاکید قرار گرفته است.

به گزارش وزارت نیرو، در ادامه‌ این دیدار سیدجلیل میرمحمدی نماینده مردم میبد و تفت ضمن استقبال از برنامه‌های توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در استان یزد و کشور، خواستار اعلام برنامه‌های سازمان ساتبا در زمینه توسعه این نیروگاه‌ها در استان یزد شد.

وی با بیان اینکه فرایند صدور مجوزهای لازم برای احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور نیاز به بهبود دارد، اظهار کرد: رفع مشکلات و تسهیل فرایندهای مربوطه باعث ترغیب سرمایه‌گذاران خواهد بود.

برچسب هاانرژی های تجدیدپذیر سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) محمود کمانی وزارت نیرو یزد (استان یزد)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی های تجدیدپذیر سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق ساتبا وزارت نیرو یزد استان یزد آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو انرژی های تجدیدپذیر استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۳۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین فقط شش ماه وقت دارد

تابستان گذشته انتظار زیادی وجود داشت که ضد حمله «بزرگ» اوکراین که علیه نیرو‌های روسی آغاز شده بود، باعث به عقب رانده شدن نیرو‌های روسی شود و کی‌یف پیروز شود، اما این اتفاق نیفتاد.

به گزارش ایسنا، روزنامه دیلی‌تلگراف در گزارشی می‌نویسد: ضد حمله اوکراین نه تنها موفقیت‌آمیز نبود بلکه با شکست روبرو شد و دستاورد‌های کمی برای کی‌یف در پی داشت. این شکست را می‌توان تا حدی به گردن امتناع غربی‌ها برای تامین کمک‌های نظامی مناسب برای اوکراین انداخت.

نتیجه این اقدام واکنش مسکوت در سیاستگذاری‌های داخلی اروپایی‌ها و آمریکا بود که بی‌شک به شکست و ناکامی جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده در تصویب به موقع بسته کمک بیشتر در کنگره و همچنین بی‌میلی کشور‌های اروپایی در تشدید کمک‌های خود به اوکراین منجر شد.

ترکیبی از تلفات و کمبود مهمات در اوکراین به نیرو‌های روسی اجازه داده تا به نبرد برگردند و مناطقی استراتژیک را تحت کنترل خود دربیاورند. نیرو‌های روسی در پیشرفت‌های خود دستاورد‌های خوبی در خط مقدم داشته‌اند. به طوریکه اوکراین مجبور شد تا یکسری از مناطق را رها کند و همچنین خسارات جدی به زیرساخت‌های این کشور در نتیجه حملات هوایی نیرو‌های روسی وارد آمد.

اکنون انگلیس و آمریکا بسته کمکی اضافی شامل سیستم‌های دفاع هوایی، موشک‌های دوربرد و مهمات را به اوکراین اعلام کرده است. اگر لندن و واشنگتن ارسال تسلیحات و مهمات را به کی‌یف تسریع بخشند، اوکراین قادر خواهد بود تا در خط مقدم ثبات داشته باشد و از زیرساخت‌هایش نیز حفاظت کند. این ممکن است در مواجهه با حمله بزرگ روسیه در تابستان حیاتی باشد.

با اینکه بسته کمکی جدید برای اوکراین شاید باعث موفقیت نسبی این کشور شود، اما کی‌یف را قادر نمی‌سازد تا به پیشرفت قابل ملاحظه‌ای دست پیدا کند و به صحنه برگردد. یکی از دلایل برتری هوایی روسیه در بسیاری از موارد و دفاع هوایی مستقر در زمین ناکافی اوکراین است. یکی دیگر از دلایل نداشتن نیروی کافی در ارتش اوکراین است و پس از بیش از دو سال نبرد سخت، به نظر می‌رسد که اوکراین نتوانسته یک بسیج بزرگ نیرو‌ها که به آن نیاز دارد را اجرایی کند.

همچنین چالش‌های مورد نظر برطرف نشدنی هستند. روسیه یک رشد اقتصادی فزاینده‌ای را در این دوره جنگ داشته و اکنون نیز در حال ایجاد سطوح عظیم نیرو است که خودشان را برای محقق شدن اهداف ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه قربانی می‌کنند.

اگر مسکو بتواند به موفقیتی شگرف در تابستان دست پیدا کند که شاید شامل خارکیف، دومین شهر اوکراین شود، دیگر میل و رغبتی برای غرب نماند که هزینه بیشتری برای اوکراین در زمستان پیش رو صرف کنند.

این چشم‌انداز تیره و تار با عدم اطمینان بیشتر در مورد انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا و انتخابات پارلمانی در انگلیس بدتر هم می‌شود. به نظر می‌رسد به دلیل سطحی از عزم و اراده که در میان متحدان غربی اوکراین دیده نمی‌شود، این جنگ پایانی خوش برای روسیه داشته باشد.

دیگر خبرها

  • اوکراین فقط شش ماه وقت دارد
  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶
  • نیروگاه برقِ ری آماده خدمات رسانی در فصل تابستان
  • با سفر رئیس‌جمهور به سریلانکا طرح چندمنظوره سد و نیروگاهی افتتاح می‌شود
  • قیمت برق استرالیا در آینده رکوردی تاریخی خواهد زد
  • اسلامی:‌ تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یا‌بد
  • آغاز ساخت ۳۵۰۰ مسکن سازمان انرژی اتمی در بوشهر +تصویر
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»
  • سفر رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به بوشهر
  • تأمین پنج درصد برق اداره‌های فارس با تجدیدپذیر‌ها