Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامران رهی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:هم‌اکنون نیمی از کلاس‌های درس چهارمحال و بختیاری از سیستم گرمایشی استاندارد از جمله بخاری گازی استاندارد و یا موتورخانه استفاده می‌کنند.

به گفته وی، هم‌اکنون برای ۱۰۰ کلاس درس در مناطقی که گازکشی نشده است و از وسایل نفتی و بخاری تابشی استفاده می‌کنند و بخاری‌های نفتی چکه‌ای و قدیمی جمع‌آوری شده و از وسایل نفت‌سوز استاندارد استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اجرای ۴۰ طرح استانداردسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی در ۱۶۰ کلاس درس استان اشاره کرد و گفت: برای اجرای این طرح‌‍‌ها ۱۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

رهی افزود: در سال گذشته نیز اجرای ۴۰ طرح استانداردسازی وسایل گرمایی در استان اجرا شد که همه این طرح‌ها تا پایان سالجاری به اتمام خواهد رسید.

به گزارش ایرنا، ۱۳ دانش‌آموز و معلم مدرسه ابتدایی سفیلان خانمیرزا ساعت ۹:۳۵ صبح پنجشنبه ۲۴ دی‌ماه سال ۱۳۸۳ به دلیل استفاده از بخاری نفتی غیراستاندارد در آتش سوختند.

روستای سفیلان با حدود ۳۰۰ نفر جمعیت در شهرستان خانمیرزا و در فاصله ۱۵۰ کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.

برچسب‌ها سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور سیستم گرمایشی چهارمحال وبختیاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور سیستم گرمایشی چهارمحال وبختیاری سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور سیستم گرمایشی چهارمحال وبختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۴۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۰۰۰ هکتار از اراضی استان چهارمحال و بختیاری به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شدند

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، حسین برزگر رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از تجهیز بیش از ۲ هزار هکتار از اراضی استان به سامانه‌های نوین آبیاری در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

وی افزود: با توجه به اهمیت آب در بخش کشاورزی و وضعیت بارش‌ها در سال جاری، مدیریت مصرف آب در مزارع و باغات ضروری است.

حسین برزگر گفت: اجرای سامانه‌های نوین آبیاری، یکی از روش‌های اصلی و کاربردی مدیریت آب در مزارع است که منجر به افزایش راندمان و بهره‌وری مصرف آب در مزرعه و پایداری تولیدات محصولات کشاورزی می‌گردد.

ایشان با تاکید بر اجرای سامانه‌های نوین آبیاری با راندمان بالاتر و مصرف آب کمتر گفت: یکی از موارد مهم و ضروری ارتقاء سامانه‌های نوین آبیاری و توسعه فناوری‌های نوین در این بخش است و استان ما، یکی از استان‌های پایلوت در خصوص آبیاری هوشمند در سطح کشور است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه در سالیان اخیر استفاده کشاورزان از این سامانه‌ها به شدت افزایش یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲ هزار هکتار از اراضی استان با کمک اعتبارات دولتی و سرمایه‌گذار بخش خصوصی به سامانه‌های نوین آبیاری، مجهز گردیده است.

برزگر به اعتبارات سفر ریاست محترم جمهور در اجرای پروژه‌های آب و خاک و اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در استان اشاره کرد و افزود: این اعتبارات زمینه‌ساز جهش بزرگی در اجرای این طرح‌ها است.

وی به مشارکت کشاورزان و بهره‌برداران، نیز در اجرای این طرح‌ها اشاره و تاکید کرد که مشارکت بهره‌برداران در پیشبرد این طرح‌ها بسیار مهم است.

این مقام مسئول عنوان کرد: مدل سرمایه‌گذاری مشارکتی که در سال گذشته موجب جذب سرمایه‌گذار در بعضی از طرح‌ها گردید، به‌عنوان مدل کشوری معرفی و در همین راستا، از سوی معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی، استان چهارمحال و بختیاری به عنوان استان برتر معرفی گردید.

حسین برزگر در ادامه افزود: با توجه به درخواست متقاضیان در این بخش، استفاده از سرمایه‌گذار بخش خصوصی نیز کمک شایانی به اجرای این طرح‌ها می‌کند.

وی با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری بر اساس درصد تجهیز سطح مزارع، به سامانه‌های نوین آبیاری، جزو استان‌های پیشرو و برتر در کشور است تشریح کرد: بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی استان، تاکنون به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده‌اند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در پایان گفت: این طرح‌ها خصوصاً در محدوده روستاها در افزایش بهره‌وری و راندمان مصرف آب، افزایش اشتغال و درآمد کشاورزان و مهاجرت معکوس اثرات مطلوبی داشته و اجرای سامانه‌های نوین آبیاری از اولویت های اساسی این سازمان در سال ۱۴۰۳ است.

خبرنگار: لیلا حیدری

انتهای خبر/

کد خبر: 1225407 برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی تغییرات آب وهوایی

دیگر خبرها

  • اجرای طرح جهش تولید در دیم زار‌های چهارمحال و بختیاری
  • مسمومیت ۲۰ نفر با گاز مونوکسید کربن در یک روز در استان مرکزی
  • مسمومیت دسته‌جمعی با گاز مونواکسیدکربن
  • تجهیز بیش از هزار کلاس درس به کتابخانه در مناطق محروم کشور
  • اجرای طرح ضیافت الهی برای بیش از ۲ هزار زائر چهارمحال و بختیاری
  • احداث ۴ هزار طرح آبخیزداری در چهارمحال و بختیاری
  • تمامی محورهای چهارمحال و بختیاری باز است
  • تجهیز بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری
  • بیش از ۲۰۰۰ هکتار از اراضی استان چهارمحال و بختیاری به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شدند
  • استفاده از وسایل گرمایشی در چادر مسافرتی خطر گازگرفتگی را افزایش می‌دهد