Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهریار، نوراله طاهری فرماندار شهرستان شهریار در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه که ظهر امروز در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد اظهار کرد: برای خدمت رسانی به مردم باید از فرمایشات مقام معظم رهبری تبعیت داشت و با نگاه فراجناحی اقدام کرد.

وی گفت: طرح ساخت بیمارستان ۳۱۳ تختخوابی شهریار از ۳۳ درصد به ۹۰ درصد رسیده و ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای ادامه آن تخصیص داده شده و پیمانکار نیز مشخص شده اما ابلاغ آن مانده که از سوی دانشگاه مسائل دیگری وارد شده است که در خصوص مشکلات روند این طرح جلسه ای با حضور مسوولین بازرسی دانشگاه علوم پزشکی ایران، استاندار، نماینده مجلس برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار شهریار در ادامه افزود: کلینیک بیمارستان آماده بهره‌برداری است اما مشکلات اقتصادی برای تجهیز وجود دارد و قرار است بخشی از بیمارستان امام سجاد به کلینیک منتقل شود و استخدام نیروها توسط دانشگاه علوم پزشکی در حال پیگیری است.

طاهری با اشاره به اینکه اتصال آب شرب شهریار به منابع سطحی در دستور کار قرار گرفته و حدود ۶ سال دیگر این پروژه به اتمام می رسد، در ارتباط با شهرک صنعتی شهید سلیمانی بیان کرد: بحث برق، آب و گاز این شهرک نهایی شده اما به میزان این تعداد واحدهای صنعتی پاسخگو نیست.

وی ادامه داد: برق شهرک صنعتی شهید سلیمانی به طور کامل از با راه اندازی نیروگاه صفادشت تامین خواهد شد و جهت تامین آب تخصیص پساب یوسف آباد قوام گرفته شده و برای گاز مشکل چندانی وجود ندارد و چند واحد در ماه های آینده افتتاح و چند واحد دیگر در حال تکمیل است.

فرماندار شهریار با بیان اینکه در پیگیری های جلسات شورای اموزش و پرورش، نزدیک به ۵۰ مدرسه طی ۴ سال گذشته ساخته و تحویل داده شده، افزود: برنامه ریزی ها بر اینست که سالانه بیش از ۱۰ مدرسه آماده شود و۱۲ مدرسه سال آینده افتتاح خواهد شد اما نیاز است تعداد مدارس بیشتر ساخته شود و از همه ظرفیت ها از جمله درآمدهای شهرداری در حوزه آموزش استفاده شده است و خیرین نقش مهمی در این امر داشته اند.

طاهری در ارتباط با ورودی شهر تصریح کرد: از ارزش افزوده شهرستان در تهران صرف شده تا این پروژه انجام شود اما لازم است اعتبار مورد نیاز از سوی شهرداری تهران تزریق شود و پیگیری های متعددی در این خصوص انجام شده است.

وی با بیان اینکه ورودی زیرگذر تمام و مرحله خاکبرداری از سمت تهران تقریبا انجام شده و با تامین اعتبار دیواره ها و ورودی سعیدآباد کار خواهد شد، افزود: شهرداری منطقه ۲۲ از شهرداری تهران مطالبه ای حدود ۱۲ میلیارد تومان داشته که قرار است از درآمدهای حریم تامین شود که با رفع آن این پروژه مهم شهرستان انجام خواهد شد.

فرماندار شهریار خاطرنشان کرد: شهریار با جمعیت حدود یک میلیون نفر دارای مشکلات زیرساختی فراوان است و تعداد نیروهای انسانی ادارات و امکانات پاسخگو نیست اما در کنار مشکلات مختلف مانند سیل، سقوط هواپیما، اغتشاشات و شیوع کرونا به زخم‌های ‌کهنه، نقطه های هدف و مشکلات توجه شد و طرح های عمرانی با توجه به ارزش افزوده اولویت بندی شد تا آحاد مختلفی از مردم از امکانات استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز فرماندار شهریار بیمارستان شهریار تقاطع غیرهمسطح شهریار خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۶۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است

ایسنا/گیلان شهردار پره سر با بیان اینکه اخیرا با یک شرکت فناور برای تبدیل زباله‌های تر به کود آلی قرارداد منعقد کردیم، گفت: از اداره منابع طبیعی شهرستان درخواست تخصیص زمین در حریم شهر کردیم که با توجه به جنگلی بودن اراضی منطقه، این مهم تاکنون محقق نشده است.

پژمان اکبری امروز، ۵ اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، استان گیلان را دارای عرصه‌های ارزشمند منابع طبیعی و زمین های حاصلخیز کشاورزی دانست و اظهار کرد: شهرداری‌های استان گیلان با ابرچالش زباله و پسماند خانگی مواجه هستند.

وی با اشاره به سرانه تولید زباله در گیلان بین ۸۰۰ تا ۱۱۰۰ گرم در روز، افزود: طبق این سرانه هر روز در پره سر حدود هفت تا هشت تن زباله تولید می شود؛ این در حالی است که با ورود گردشگران به این منطقه در ایام تعطیلات شاهد افزایش تولید زباله تا ۴۰ تن هستیم؛ البته این معضل در همه شهرداری های گیلان وجود دارد، زیرا استان گیلان گردشگرپذیر است.

شهردار پره سر با اشاره به اهمیت تفکیک زباله از مبدا، تصریح کرد: برای ترویج فرهنگ تفکیک زباله از مبدا اقدام به توزیع تراکت و بروشورهای اطلاع رسانی و برگزاری دوره های آموزشی کردیم؛ همچنین کارشناسان حوزه بهداشت و محیط زیست به درب منازل مراجعه می کنند و آموزش های لازم درباره تفکیک صحیح زباله را به شهروندان ارائه می دهند.

اکبری با بیان اینکه بخشی از شهروندان با شهرداری همکاری می کنند و تفکیک زباله از مبدا را انجام می دهند، گفت: یک خودرو برای جمع آوری زباله های خشک تفکیک شده قابل بازیافت تعبیه شده که در روزهای خاصی از هفته به درب منازل مراجعه می کند و زباله های تفکیک شده را تحویل می‌گیرد.

وی با اشاره به تفکیک زباله توسط برخی از مردم و تحویل زباله های خشک به زباله گردها یا مراکز بازیافت، تاکید کرد: شهرداری مشکلی با این موضوع ندارد و هدف ما تفکیک زباله و کاهش حجم تولید زباله است.

شهردار پره سر با بیان اینکه برخی از شهروندان توجهی به تفکیک زباله ندارند، عنوان کرد: این پسماندها به صورت مخلوطی از زباله های تر و خشک و ریجکتی به جایگاه دفن می‌رود.

اکبری یکی دیگر از چالش های تفکیک زباله در شهر پره سر را مربوط به مسافران دانست و اضافه کرد: مسافران اصولا زباله ها را تفکیک نمی کنند؛ این در حالی است که با توجه به نوع مصرف مواد غذایی، از بسته های پت و شیشه های نوشابه و ظروف یکبار مصرف استفاده می کنند و عدم تفکیک این پسماندها، شهرداری را دچار مشکل کرده است.

وی آموزش را تنها راهکار مدیریت پسماند دانست و خاطرنشان کرد: زباله های شهر پره سر به دفنگاه هفت دغنان برده می شود و سه دستگاه ماشین مکانیزه حمل زباله داریم؛ یک دستگاه جدید نیز خریداری شده و به زودی مورد استفاده قرار می گیرد.

شهردار پره سر با بیان اینکه اخیرا با یک شرکت فناور برای تبدیل زباله های تر به کود آلی قرارداد منعقد کردیم، گفت: طبق بررسی ها بین ۵۰ تا ۶۰ درصد زباله های تولیدی شهر پره سر، زباله تر است، یعنی قابلیت تبدیل به کود آلی را دارد؛ شرکت مذکور با جمع آوری زباله های تر از درب منازل و حمل آن به یک جایگاه ویژه، تولید کود را آغاز می کند.

وی یکی از مشکلات این طرح را عدم تخصیص جایگاه مناسب جهت تولید کود آلی دانست و اضافه کرد: از اداره منابع طبیعی شهرستان رضوانشهر درخواست تخصیص زمین به مساحت حدود ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ مترمربع را در حریم شهر کردیم که با توجه به جنگلی بودن اراضی منطقه، این مهم تاکنون محقق نشده است.

اکبری ضمن قدردانی از پیگیری فرماندار و همکاری اداره منابع طبیعی شهرستان با شهرداری پره سر، یادآور شد: جمع آوری زباله های تر و تبدیل آن به کود آلی در کنار تفکیک زباله از مبدا می تواند تا ۷۰ درصد از حجم تولید زباله این شهر بکاهد، یعنی زباله هشت تنی به حدود سه تن در روز کاهش می یابد که عمده آن ریجکتی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • میز تحریریه| توضیحات معاون شهرداری قم درباره ترافیک تقاطع میدان سپاه
  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی
  • ۳ پروژه سفر دولت به لرستان در حوزه آب نیازمند اعتبار هستند
  • پل مدرس ترافیک شهر همدان را حل می کند؟
  • ️جابجایی درختان طرح تقاطع غیرهمسطح دفاع مقدس - نسیم شمال - اقبالیه
  • اختصاص ۵۰ میلیارد تومان به پسماند گیلان
  • متروی بهارستان نیازمند ۴هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • اردوگاه‌های دانش آموزی نیازمند اعتبار و بودجه
  • رفع معضلات تالاب انزلی نیازمند راهکارهای مناسب و کارشناسی است