Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس بسیج جامعه پزشکی خوزستان با تاکید بر لزوم توجه فرمانداران به میزان مراجعه‌کنندگان به مراکز بهداشتی و درمانی و موارد مثبت کرونا، گفت: تعداد مراجعه‌کنندگان با علائم سرماخوردگی و موارد مثبت در حال افزایش است.

دکتر عبدالرضا جانگران‌نژاد در نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (۲۵ دی‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در استان خوزستان ۵ هزار نفر در قالب یک هزار و ۷۰۷ تیم عملیاتی در طرح شهید سلیمانی در حال فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دلیل تعداد کم موارد مثبت و مشکل در تامین خودرو یک هزار نفر نیرو نیز کاهش داشته‌ایم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: برای اجرای طرح شهید سلیمانی در خوزستان به ۲۵۰ خودرو نیاز نیاز اما اکنون حدود ۱۵۰ خودرو در اختیار داریم.

رئیس بسیج جامعه پزشکی خوزستان با اشاره به مصوبه راه‌اندازی مرکز مشاوره تلفنی کرونا در اهواز گفت: در حال حاضر کارشناسان مخابرات در حال بازدید از مراکز بهداشت غرب و شرق اهواز به منظور راه‌اندازی مراکز مشاوره تلفنی هستند. جمع‌آوری اطللاعات برای ارسال پیامک به ساکنان مناطق با پوشش کم واکسیناسیون نیز در حال انجام است.

وی با تاکید بر حضور فرمانداران در جلسات مدیریت کرونا بیان کرد: در جلساتی که فرمانداران حضور نداشته یا حضور کمرنگی داشته‌اند، مشکل داریم.

جانگران‌نژاد افزود: فرمانداران باید آمارهایی که به آن‌ها ارائه می‌شود را بررسی کنند و آمارهای واقعی را مد نظر قرار دهند. فرمانداران به موارد بستری و فوت توجه نکنند بلکه در این شرایط باید به مراجعه‌کنندگان به مراکز بهداشتی و درمانی و موارد مثبت کرونا توجه شود و بر این اساس، وضعیت شهرستان‌ها را بررسی کنند زیرا تعداد مراجعه‌کنندگان با علائم سرماخوردگی و موارد مثبت در حال افزایش است.

رئیس بسیج جامعه پزشکی خوزستان گفت: با افزایش پوشش واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک می‌توانیم از پیک بیماری جلوگیری کنیم در غیر این صورت و با رعایت ۵۰ درصدی پروتکل‌ها، قطعا با مشکلات جدی روبه‌رو می‌شویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس کرونا در ایران مراجعه کنندگان موارد مثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۶۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی گروه روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی در افراد می‌تواند نشانه‌هایی از ابتلا به پوکی استخوان باشد و در چنین شرایطی انجام سنجش تراکم استخوان جهت بررسی دقیق‌تر وضعیت بیمار، امری ضروری خواهد بود.

سیده زهرا میرفیضی ضمن بیان این مقدمه که علم روماتولوژی دانشی جدید و مربوط به طبقه‌بندی بیماری‌های روماتیسمی است افزود: این بیماری، با امراض مربوط به تخصص ارتوپد، متفاوت است.

وی ادامه داد: بیماری پوکی استخوان یا استتوپروز که از آن به عنوان بیماری خاموش یاد می‌شود معمولاً در خانم‌ها و بعد از سنین یائسگی شایع می‌شود و از آنجا که علائم بالینی واضحی نداشته، بیمار با عوارض پوکی استخوان که به شکل شکستگی ستون فقرات کمری و یا شکستگی گردن و استخوان ران است به پزشک مراجعه می‌کند. همچنین باید به بیماران در زمینه کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی آگاهی‌های لازم داده شود تا در صورت بروز این علائم برای انجام تراکم استخوان به پزشک روماتولوژیست، مراجعه نمایند.

دکتر میرفیضی همچنین با تأکید بر اینکه پیشگیری همواره بهتر از درمان است، افزود: خانم‌هایی که در معرض ابتلا به بیماری پوکی استخوان هستند، پس از انجام ارزیابی تراکم استخوان باید با توجه به سن و میزان پوکی استخوان، رژیم‌های غذایی حاوی کلسیم و ویتامین D را دریافت و مصرف شیر و یا درمان‌های دارویی را در برنامه زندگی خود قرار دهند.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، این فوق تخصص روماتولوژی ضمن تاکید بر نقش مؤثر رسانه‌ها در آگاه‌سازی مردم نسبت به بیماری فوق افزود: برخی بیماران مبتلا به پوکی استخوان، در مرحله شکستگی استخوان، ستون فقرات، گردن و استخوان ران قرار دارند که در این شرایط برای بیماران درمان‌های سنگین مورد نیاز است، پس بهتر است که اقدامات درمانی زودتر برای فرد آغاز شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مسمومیت تعدادی از مردم به دلیل مصرف قارچ‌های سمی در لرستان
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • موارد مطرح شده شهروندان در تماس با سامانه پاسخگو ستاد معاینه فنی تهران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟