Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای از حیاتی بودن آموزش‌های عملی در این دانشگاه سخن گفت و از آسیب‌های آموزش مجازی برای دانشجویان این رشته گفت. سید حیدر میر فخرالدینی در گفت‌وگو با میزان گفت:حقیقا دانشگاه فنی و حرفه‌ای یکی از جمله دانشگاه‌هایی است که بیشترین آسیب را از آموزش مجازی دیده است دانشجویان این دانشگاه که عمدتا دانش آموزان هنرستانی هستند به جهت دروس عملی که تعدا آن هم زیاد است باید در محیط دانشگاه، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها حضور پیدا می‌کردند از این رو با توجه به شرایط کرونایی کشور و اولویت سلامتی این عزیزان آموزش حضوری این دروس به حداقل رسید که معضلات زیادی نیز در این زمینه ایجاد کرده است که به نسبت سایر دانشگاه ها این آسیب بیشتر است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مزیت نسبی دانشگاه فنی و حرفه ای دروس عملی آن است  وی گفت:آموزش حضوری برای دروس عملی این دانشگاه حیاتی و مورد نیاز است و برگ برنده و مزیت نسبی این دانشگاه نیز بر اساس ۳۴۰۰ کارگاه و آزمایشگاه نیز همین است، اما با توجه به شرایط پیش آمده و دستورات ستاد کرونا مبنی بر آموزش حضوری امکان برگزاری کلاس‌های عملی تا حدی کاهش یافته است اگر چه که طی سال جاری به سمت حضوری کردن برخی از کلاس‌های عملی حضوری پیش رفته ایم.   برنامه دانشگاه برای جبران تعطیلی آموزش های حضوری وی در مورد برنامه‌ای برای جبران تعطیلی اموزش‌های حضوری گفت:با توجه به حیاتی بودن آموزش‌های عملی در بیشتر رشته‌های این دانشگاه  می‌توان گفت یکی از برنامه‌های ما در ترم گذشته برای دانشجویانی که در شرف فارغ التحصیلی بوده اند، با تخصیص بودجه‌ای از طرف هیئت امنا ۱۰۰ ساعت آموزش عملی فشرده  و اجباری برای دانشجویان بوده است.   میر فخرالدینی گفت:توجه داشته باشید که اگر در این دانشگاه کلاس‌های عملی را  حذف کنیم چیزی از آموزش باقی نمی‌ماند چرا که ما در این جا نسبت به سایر دانشگاه‌ها در بدو ورود مباحث تئوریک و نظری کمتری داریم و عمده آموزش‌ها عملی و عملیاتی است از این رو نیز ما فارغ التحصیلانی تحویل می‌دهیم که عمدتا مشکل اشتغال ندارند و این هم ناشی از کلاس‌های عملی و آچار به دست بودن آن‌ها است.     کلاس های حضوری با رویت کارت واکسیناسیون برگزار می شود وی در پایان در مورد واکسیناسیون دانشجویان این دانشگاه نیز گفت:در حال حاضر اکثریت دانشجویان این دانشگاه واکسینه شده اند و آن بخشی زا دانشجویان نیز که برای کلاس‌های حضوری در ترم گشته  وارد دانشگاه شده بودند نیز  با توجه به اعلام وزرات علوم مبنی بر تزریق دو دز واکسن، کارت واکسیناسیون آن‌ها چک شده بود و در ترم جدید نیز همین مبنا را خواهیم داشت.   بیشتر بخوانید: آموزش مجازی موجب افت مضاعف تحصیلی شده است   انتهای پیام/   برچسب ها: فنی و حرفه ای دانشگاه آموزش حضوری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فنی و حرفه ای دانشگاه آموزش حضوری کلاس های عملی فنی و حرفه ای آموزش مجازی آموزش حضوری آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۹۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی بیش از ۷ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: در طرح ۱۵ روزه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران که در ۱۲۴ ناحیه مناطق ۲۲ گانه اجرا شد، درمجموع ۷۲۹۸ نفر ساماندهی شدند.

احمد احمدی صدر افزود: از این بین حدود ۶۵۱ متکدی،  ۲ هزار و ۹۳۳ معتاد متجاهر و ۴۸۲ کودک کار و خیابان بودند و ۳ هزار و  ۲۳۲ نفر را نیز افراد بی خانمان و کارتن خواب تشکیل می‌دادند که همگی ساماندهی شدند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران درباره پراکندگی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت گفت: متکدیان بیشتر در مناطق یک، چهار، پنج، هفده، بیست و بیست و یک بودند و معتادان متجاهر نیز بیشتر در مناطق چهار، یازده، دوازده، پانزده و شانزده پراکنده بودند، کودکان کار و خیابان نیز در مناطق چهار، پنج، هشت، یازده، پانزده و بیست پراکندگی بیشتری داشتند.

احمدی صدر همچنین گفت: اگر ریشه‌های ایجاد آسیب‌های اجتماعی مانند مسائل اقتصادی، حاشیه نشینی، ورود اتباع غیر مجاز، مباحث فرهنگی و فرهنگ سازی عمومی حل و فصل نشود آسیب‌های اجتماعی دوباره تکرار خواهند شد و لازم است مسئولان، نهاد‌ها و متولیان امر به موضوعات اقتصادی، فرهنگی و فرهنگسازی عمومی بیشتر بپردازند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • لایحه پیشنهادی دولت برای وصول مطالبات دانشگاه‌ها از بنیاد شهید
  • تردد در دانشگاه شریف محدود می‌شود
  • طرح پویش دانشگاه آزاد، تلاقی آموزش مهارتی و اشتغال دانش‌بنیانِ نسل جوان
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود
  • ساماندهی بیش از ۷ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در تهران
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای