Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون سیاسی، امنیتی و استانداری یزد گفت: ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان همچنان رو به کاهش است بنابر این اگر مردن پروتکل‌ها را رعایت نکنند شب عید امسال همچون دو سال گذشته با اعمال محدودیت‌ها خراب می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، علی اکبر عزیزی در ستاد استانی مقابله با کرونا ضمن قدردانی از فعالیت‌های دستگاه در مدت هفته گذشته در شناسایی بیماران جدید اظهار داشت: پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی به مورد استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی باید بیشتر شود، اگر مردم دستورالعمل‌ها را رعایت نکنند شب عید امسال مانند شب عید دو سال گذشته تلخ خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیزی گفت: با توجه به تأکیدها در سطح ملی و کشور ترم آینده کلاس‌های آموزشی در آموزش و پرورش و آموزش عالی باید به صورت حضوری انجام شود تا سطح آموزش‌ها و افت‌های تحصیلی جبران شود.

وی گفت: تهیه تهویه مناسب برای کلاس‌های درس از پروتکل‌های بهداشتی لازم است و سازمان بهسازی مدارس با کمک مجمع خیرین مدرسه‌ساز اقدام به خرید دستگاه‌های تهویه کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد با بیان اینکه تدبیری در جهت پوشش بیشتر واکسیناسیون دز دوم در دانش‌آموزان 12 تا 18 اتخاذ شود تصریح کرد: با گرفتن رضایت‌نامه از والدین تزریق واکسن در محیط مدارس آغاز شود و مراکز واکسیناسیون دو ناحیه یک و دو آموزش و پرورش هر چه زودتر راه‌اندازی شود.

عزیزی با تأکید بر رعایت فاصله‌ اجتماعی ادامه داد: مسابقات ورزشی با حداقل تماشاچی و با رعایت حداکثر پروتکل‌های بهداشتی امکان برگزاری دارند رعایت این ملزومات بر عهده وزارت ورزش و جوانان است.

وی افزود: متولیان نمایشگاه‌ها و دیگر فعالیت‌های تجمیعی بر عهده سازمان‌های متولی آن است و باید نظارت بر رعایت پروتکل‌ها انجام شود، در صورت عدم رعایت تذکر لازم ارائه شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد خاطرنشان کرد: تاکنون هشت شهرستان استان درگیری سویه جدید کرونا شده است اگر مردم و دستگاه‌ها رعایت نکنند استان و کشور درگیر این بیماری می‌شود، باز محدودیت‌ها اعمال می‌شود و شب عید امسال هم مانند دو سال گذشته خراب می‌شود بنابراین از الان نیاز به یک کار ویژه و جهادی برای کنترل بیماری است.

عزیزی بیان کرد: واکسیناسیون کارمندان دولت و معلمان جدی گرفته شود و برای پوشش کامل واکسن از نرم افزار واکسیناسیون در ادارات استفاده شود، در ضمن افرادی که واکسن نزدند اصل تست را باید به اداره تحویل دهند.

محسن میرزایی معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد در این نشست ضمن ارائه گزارش تحلیلی از موارد بستری‌ها، رعایت نکات بهداشتی در مراکز اظهار داشت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی همچنان رو به کاهش است.

وی گفت: در بازه زمانی 18 تا 24 دی ماه نزدیک به سه هزار بازدید از مجموعه‌های مختلف انجام شده است که منجر به صدور 909 اخطار و 24 پلمب شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: خوشبختانه پوشش واکسیناسیون زنان باردار از 50 درصد به 65 افزایش یافته است و پوشش واکسیناسیون نوبت سوم استان 19.3 درصد است.

هفته گذشته هیچ مورد فوتی ناشی از کرونا در استان ایلام ثبت نشده استمیزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا در بهارستان "ضعیف" استرئیسی: اطلاع‌رسانی درباره مسائل کرونا از طریق سخنگوی ستاد انجام شود/ تأکید بر لزوم رعایت پروتکل‌ها

وی ادامه داد: در بررسی از شاغلان تأمین اجتماعی استان مشخص شد تاکنون 17.8 درصد نوب اول واکسن، 69.7 درصد افراد دو نوبت واکسن و 1.3 درصد هر سه دوز را دریافت کردند و همچنان 12.5 درصد افراد شاغل واکسینه نشدند.

میرزایی افزود: استخرهای شنا، مراکز ورزشی و سینما‌ها بیشترین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در هفته گذشته را داشتند.

در این نشست فرمانداران به تأمین خودرو برای انتقال واکسن، ماشین‌های سیار و دیگر فعالیت‌هایی که در این امر علوم پزشکی نیاز دارد ملزم شدند، همچنین مقرر شد بسیج جامعه پزشکی با 909 فرهنگی استان که تاکنون تزریق واکسن نداشتند تماس گرفته و دلیل عدم تزریق واکسن را جویا شوند و اقناع‌سازی کنند.

انتهای پیام/781/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل ها شب عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۳۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به حجاج توصیه کرد تا به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند.

به گزارش میزان، شهنام عرشی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود؛ شیوع این بیماری از اوایل مهر ماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم که آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرونشیند اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم و به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند.

عرشی ضمن اشاره به اینکه توصیه می‌شود حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند، درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • افزایش ۳۵ درصدی خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی در چهارمحال و بختیاری
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • اهدای خون در فروردین‌ماه امسال ۱۱.۶ درصد افزایش یافته‌است
  • برنت ۸۷ دلار و ۲۴ سنت شد
  • قیمت دینار عراق امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت جهانی نفت چقدر افزایش یافت؟
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • وجود ۳۰۸ خانه بهداشت فعال در چهارمحال و بختیاری