Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، مهدی دوستی استاندار هرمزگان امشب در گفت‌وگوی ویژه خبری به بیان نکات و موضوعاتی در خصوص مصوبات سفر رییس جمهور و هیأت دولت به هرمزگان پرداخت.

برگزیده‌ای از این اظهارات در ادامه می‌آید:

** کار آماده سازی مصوبات از دو ماه پیش آغاز شده بود.

** بیش از 22 هزار میلیارد تومان در بخش اعتبارات و 14 هزار میلیارد تومان در بخش تسهیلات و یک میلیارد دلار در بخش ارزی مصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

** 145 مصوبه داشتیم که نشان از نگاه ویژه به هرمزگان است و حضور دو روزه ایشان در استان و حجم مصوبات نیز نشانگر این موضوع است.

** شیلات و کشاورزی، راه و زیرساخت‌ها، گازرسانی و خطوط انتقال، تأمین آب شهرها و روستاهای استان از عمده‌ترین مصوبات بود.

** بهبود شرایط مردم در مناطق زلزله زده دغدغه جدی ما است.

 

 

** برای از بین بردن فقر در استان، برنامه‌های رفاه و فقر زدایی و پیشرفت طراحی شده است. عوامل این فقر را در ارکان مختلفی قابل تعریف است. تا پیش از این بارش‌ها چند صد روستا را با تانکر آبرسانی می‌کردیم. برنامه‌های اشتغال در استان و بخصوص در صنایع، عمدتا بزرگ مقیاس دیده شده است و با چالش عمده بکارگیری نیروهای بومی نیز مواجهیم که با مصوبات سفر امیدواریم اتفاقات خوبی رقم بخورد.

** در صنعت فولاد در همان بخش‌های ابتدایی که شمش هست، متوقف شده‌ایم ولی این می‌تواند به ورق و لوله و ... تبدیل شود که می‌تواند هم اشتغال و هم ارزش افزوده رقم بزند.

** پل خلیج فارس قشم را ان شا الله با تهاتر با نفت تأمین اعتبار خواهیم کرد و این یک خواسته ملی است و آرزوی مردم شریف استان را باید محقق کنیم. الگویی که تعریف شده اگر مصوب شود می‌تواند اتفاقات خوبی را رقم بزند و 280 میلیون یورو برای آن دیده شده که 100 میلیون یوروی آن برای سال آینده دیده شده است.

** در حوزه جزایر و سواحل مکران برنامه‌های توسعه‌ای باید مبتنی بر صید و صیادی و تجارت استوار شود. اصلی ترین مصوبه این سفر این بود که اختیار ساماندهی این وضعیت به استان داده شود که با ایجاد سه مرکز جایگزینی ذخایر صید در استان بتوانیم بخش زیادی از شناورهای موجود را مجاز کنیم تا فرآیند صید رونق بهتری بگیرد و شاهد انضباط بخشی به وضعیت صید در استان نیز باشیم.

** با تاسیس این سه مرکز جایگزینی ذخایر بدون شک خواهیم توانست وضعیت صید را در استان بهبود بخشیم.

** با همدلی موجود در استان، امیدهای فراوانی به همگرایی حداکثری برای تحقق خواست مردم بوجود آمده است.

** حجم مصوبات و اعتباراتی که در این سفر نصیب هرمزگان شد، بسیار بیشتر از دیگر سفرهای رییس جمهور بود و ما به تنهایی نمی‌توانیم کاری انجام دهیم و باید برای رفع فقر از استان کنار هم قرار بگیریم و بایستی نیت‌هایمان را صاف کنیم تا برای هرمزگان روزهای خوبی رقم بخورد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۸۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت اعتبارات خاصی جهت ساخت و ساز مدارس در سیستان و بلوچستان اختصاص داده است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: دولت اعتبارات خاصی را در اختیار استان های کم برخوردار مشابه سیستان و بلوچستان برای ساخت و ساز مدارس قرار داده است و خیرین نیز با همراهی خود حضور پررنگی در این حوزه داشته اند.

میثم لک زایی در گفت وگو با ایسنا بیان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۵۰ هزار مترمربع به فضاهای آموزشی استان افزوده شده است و استان رتبه اول را در تعداد پروژه آموزشی و تحویل کلاس در کشور  از آن خود کرده است.

وی ادامه داد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون یک هزار و ۲۰۰ پروژه آموزشی با تعداد ۴ هزار و ۳۶۳ کلاس درس و زیربنایی بالغ بر ۳۷۸ هزار و ۶۱۸ مترمربع احداث و تکمیل شده است.

لک زایی گفت: ۴۵۵ پروژه آموزشی با تعداد یک هزار و ۲۳۳ کلاس درس به صورت مردمی و ۵۰۳ پروژه آموزشی با تعداد ۲ هزار و ۱۰۹ کلاس درس به صورت مشارکتی و مابقی به صورت دولتی احداث و تکمیل شده است.

وی بار دیگر با قدردانی از حضور پررنگ و اثربخش خیرین مدرسه ساز در استان، گفت: تعهد خیرین نیک اندیش در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴ هزار و ۴۵۷ میلیارد ریال بوده است که نسبت به سال ۱۴۰۱، رشد سه برابری داشته است.

لک زایی به اشاره به احداث و اجرای شبکه موتورخانه مرکزی در مدارس جهت استاندارد سازی سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی کلاس درس، اظهار کرد: علاوه بر آن، بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه اسپیلیت و کولر گازی جهت نصب و راه اندازی در کلیه نقاط استان از محل اعتبارات ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تاکنون تهیه و در کلاس درس نصب شده است.

لک زایی در خصوص توزیع تجهیزات آموزشی، کمک آموزشی در بین مدارس نیز گفت: ۵۹ هزار نفر دانش آموز تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تجهیزات در سال ۱۴۰۲ توزیع شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم ارزیابی مصوبات سفر رئیس جمهور به مازندران
  • تحقق ۱۰۰ درصدی مصوبات عمرانی سفر اول رئیسی به سمنان
  • ۱۳ هزار فقره تسهیلات بانکی به مردم استان سمنان پرداخت شد
  • دیدار رئیس‌جمهور با مردم استان سمنان/ مصوبات سفر اول اجرایی شد
  • دیدار رئیس جمهور با مردم استان سمنان/ مصوبات سفر اول اجرایی شد
  • تحقق ۴۲۰۰ میلیار از مصوبات سفر رئیس جمهور به خراسان شمالی
  • پیگیر اختصاص اعتبارات به پروژه‌های بخش شباب هستیم
  • دور دوم سفر رئیس جمهور به سمنان آخر هفته انجام می‌شود
  • اختصاص نیافتن اعتبار برای مبارزه با کرم برگ خوار پاییزه در خراسان شمالی
  • دولت اعتبارات خاصی جهت ساخت و ساز مدارس در سیستان و بلوچستان اختصاص داده است