Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور امنیت ملی آمریکا به روسیه هشدار داد در صورتی که به اوکراین حمله کند، پیامدهای اقتصادی شدیدی در انتظار مسکو خواهد بود.

به گزارش مشرق، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا روز یکشنبه هشدار داد در صورتی که روسیه به اوکراین حمله کند با «پیامدهای اقتصادی شدیدی» از سوی آمریکا و متحدان غربی مواجه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که با سی‌بی‌اس مصاحبه می‌کرد، گفت: «اگر معلوم شود که روسیه با حملات سایبری، اوکراین را تحت فشار قرار داده و در صورتی که در دوره پیش رو، این اقدامات ادامه یابد، ما با متحدان درباره پاسخ مناسب کار خواهیم کرد».

سالیوان اضافه کرد: «اگر روسیه اقدام نظامی انجام دهد، آمریکا اقداماتی را انجام خواهد داد که به اقتصاد آنها و موقعیت راهبردی آنها در اروپا لطمه خواهد زد و این اقدام روسیه همبستگی ناتو را تقویت خواهد بخشید».

مشاور امنیت ملی آمریکا اضافه کرد: «ما برای هر دو مسیر آماده‌ایم. در صورتی که روسیه بخواهد در مسیر دیپلماسی به پیش رود، ما به همراه شرکا و متحدان قطعا آماده آن خواهیم بود. اگر روسیه بخواهد در مسیر حمله و تشدید تنش گام بردارد، ما برای آن هم آماده‌ایم که شامل پاسخی قوی بوده که به موقعیت راهبردی آنها آسیب خواهد زد».

وی ادامه داد: «از دیدگاه ما،‌ در حال پیگیری همزمان بازدارندگی و دیپلماسی هستیم و ما درباره آن شفاف و ثابت قدم بوده و با ناتو درباره آن کاملا متحد هستیم».

پیشتر نیز «ویکتوریا نولاند» معاون وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرده بود در صورتی که روسیه تصمیم به حمله به اوکراین بگیرد، آمریکا ۱۸ سناریو آماده کرده است.

او از توضیح دقیق درباره اینکه این سناریوها دقیقاً چه هستند خودداری کرد، اما گفت که واشنگتن و متحدانش آماده هستند در صورت اقدام تهاجمی روسیه، هزینه‌های زیادی را به مسکو تحمیل کنند.

سفارت روسیه در آمریکا نیز اخیرا اظهارات تند اخیر مقام‌های واشنگتن علیه مسکو و ادعای آنها درباره بهانه‌جویی روسیه برای حمله به اوکراین را «بی‌اساس» خواند.

این سفارتخانه اعلام کرد: «اتهام‌های آمریکا مبنی بر اینکه روسیه برای حمله به اوکراین بهانه‌ای آماده می‌کند، بی‌ پایه و اساس است و تأییدی بر ادامه فشار مستمر بر مسکو است».

پیش‌تر، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره تحریم‌های احتمالی جدید آمریکا گفت: البته ما پاسخ خواهیم داد. رئیس‌جمهور پوتین در آخرین تماس تلفنی با رئیس‌جمهور بایدن گفت که اگر این مسیر را پیش بگیرید روابط دوجانبه را نابود خواهید کرد.

پس از مذاکرات واشنگتن و مسکو، نشست ناتو و روسیه در ۱۲ ژانویه برگزار شد. در این دو روز مذاکرات، طرفین در مورد مسائل امنیتی اروپا از جمله تنش حول مسئله اوکراین بحث و تبادل‌نظر کردند.

قبل از این گفت‌وگوها، روسیه پیش‌نویس پیشنهادهای خود را ارائه کرد که شامل دو خواسته مرتبط با امنیت ملی این کشور بود–جلوگیری از گسترش بیشتر ناتو به سمت شرق اروپا و دورتر کردن تسلیحات این بلوک نظامی از مرز روسیه.

 دو مقام آمریکایی روز جمعه مدعی شدند در صورتی که روسیه تشدید بحران درباره اوکراین را انتخاب کند، آمریکا به شورای امنیت سازمان ملل مراجعه خواهد کرد. این دو مقام افزودند که واشنگتن همچنان راه حل دیپلماتیک را درباره اوکراین ترجیح می‌دهد.

طی هفته‌های اخیر، مقام‌های روسیه با رد ادعای تدارک این کشور برای حمله به اوکراین، بارها عضویت اوکراین در ناتو را خط قرمز خوانده و درباره تبعات جدی گسترش این ائتلاف نظامی غربی به سمت شرق و مرزهای روسیه هشدار داده‌اند.

با این حال، وزارت دفاع آمریکا شامگاه جمعه مدعی شد که اطلاعاتی در دست دارد که نشان می‌دهد روسیه به دنبال بهانه‌ای برای حمله احتمالی به اوکراین است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت مسکو واشنگتن حملات سایبری جیک سالیوان ناتو اوکراین وزارت دفاع آمریکا خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت صورتی که روسیه حمله به اوکراین امنیت ملی برای حمله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۸۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وتوی روسیه به نفع پیونگ یانگ؛ قدرت‌های بزرگ باید از خفه کردن کره شمالی دست بردارند

به گزارش خبرآنلاین به نقل از یورونیوز روسیه قطعنامه سالانه تمدید هیئت کارشناسان نظارت بر اجرای تحریم‌های بلندمدت سازمان ملل متحد را علیه کره شمالی به دلیل برنامه‌های تسلیحات هسته‌ای و موشک‌های بالستیک این کشور وتو کرد.

اقدام مسکو که ضربه‌ای به اجرای مجموعه تحریم‌های سازمان ملل متحد پس از انجام اولین آزمایش هسته‌ای پیونگ‌یانگ در سال ۲۰۰۶ است، نشان‌دهنده‌ منفعتی است که کیم جونگ اون با نزدیک شدن به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، در بحبوحه جنگ اوکراین به دست آورده است.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، گفت: «برای ما واضح است که شورای امنیت سازمان ملل متحد دیگر نمی‌تواند از الگوهای قدیمی در قبال مشکلات شبه جزیره کره استفاده کند.»

وی گفت که ایالات متحده در حال دامن زدن به تنش‌های نظامی است، تحریم‌های بین‌المللی وضعیت امنیتی را بهبود نبخشیده است و برای مردم کره شمالی پیامدهای شدید انسانی به همراه داشته است.

او گفت که ایالات متحده و متحدانش به روشنی نشان داده‌اند که علاقه آن‌ها فراتر از «خفه کردن» جمهوری دموکراتیک خلق کره با تمام ابزارهای موجود نیست و حل و فصل مسالمت آمیز اصلاً در دستور کار قرار ندارد.

وتوی روسیه به عنوان یک نقطه عطف در رژیم تحریم‌های بین‌المللی علیه کره شمالی که در سال ۱۹۴۸ با حمایت اتحاد جماهیر شوروی سابق و در زمانی که جمهوری کره از حمایت ایالات متحده برخوردار بود، تشکیل شد، دیده می‌شود.

بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، کره شمالی تنها کشوری است که در قرن بیست و یکم آزمایش‌های هسته‌ای انجام داده است. این آزمایش‌ها در سال‌های ۲۰۰۶، ۲۰۰۹، ۲۰۱۳، دوبار در ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ انجام شده‌اند.

روسیه می‌گوید کار این کارشناسان نه عینی و نه بی‌طرفانه بوده و به ابزاری برای غرب تبدیل شده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: «گروه کارشناسان کمیته ۱۷۱۸ شورای امنیت سازمان ملل متحد، تمام معیارهای عینیت و بی‌طرفی را که باید ویژگی‌های جدایی‌ناپذیر مأموریت آن‌ها باشد، از دست داده است.»

او گفت: «این کارشناسان به ابزاری فرمان‌بردار برای مخالفان ژئوپولیتیک جمهوری دموکراتیک خلق کره تبدیل شده‌اند. حفظ آن به این شکل فایده‌ای ندارد.»

این وتو نشان می‌دهد که جنگ اوکراین، که عمیق‌ترین بحران در روابط روسیه با غرب از زمان بحران موشکی کوبا در ۱۹۶۲ را رقم زد، چگونه همکاری قدرت‌های بزرگ را در سایر مسائل مهم جهانی تضعیف کرده است.

از زمانی که پوتین در سال ۲۰۲۲ دستور حمله تمام‌عیار به اوکراین را صادر کرد، مسکو تلاش کرده است تا تجدید حیات روابط خود – از جمله روابط نظامی – با پیونگ‌یانگ را به نمایش بگذارد.

واشنگتن می‌گوید کره شمالی موشک‌هایی را در اختیار روسیه قرار داده که علیه اوکراین استفاده می‌شود، ادعایی که از سوی کرملین و پیونگ‌یانگ رد شده است.

برای پوتین، که می‌گوید روسیه در نبردی حیاتی با غرب بر سر اوکراین گرفتار شده است، جلب نظر کیم به او اجازه می‌دهد تا واشنگتن و متحدان آسیایی‌اش را آزار دهد و در عین حال، تدارکات قابل توجهی از توپخانه برای جنگ اوکراین به دست آورد.

برای کیم، که تعهد کرده تولید سلاح‌های هسته‌ای را برای مقابله با آنچه تحریکات آمریکا می‌خواند، تسریع کند، روسیه متحدی قدرتمند با ذخایر عظیم از فناوری‌های پیشرفته موشکی، نظامی، فضایی و هسته‌ای است.

ماریا زاخارووا گفت روسیه به دنبال راه‌حلی میانه بود که بر اساس آن تحریم‌ها طی دوره‌های زمانی مشخص مورد بازنگری قرار می‌گرفت، هرچند این پیشنهاد با «خصومت» واشنگتن مواجه شده بود.

وی گفت: «ما از طرف‌های ذیربط می‌خواهیم از اقدامات تشدیدکننده خودداری کنند و برای یافتن راه‌های کاهش تنش و در نظر گرفتن اولویت‌های امنیتی شناخته‌شده، رویکرد خود را بازتعریف کنند.»

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1889289

دیگر خبرها

  • وتوی روسیه به نفع پیونگ یانگ؛ قدرت‌های بزرگ باید از خفه کردن کره شمالی دست بردارند
  • توماس باخ: روسیه و اوکراین المپیک را تحریم نمی‌کنند
  • ادعای زلنسکی درباره حمله پوتین به خاک ناتو
  • آمریکا: به روسیه هشدار داده بودیم !
  • نیویورک‌تایمز: آمریکا نخواست اطلاعات کامل تهدید تروریستی را به روسیه بدهد
  • پوتین تهدید کرد/ در هر کشوری باشد می‌زنیم
  • شروط روسیه برای مذاکره با آمریکا درباره اوکراین
  • حمله دوباره بایدن به پوتین
  • آمریکا در حمله تروریستی مسکو، خودش را گوشه رینگ گرفتار کرد!
  • آمریکا،انگلیس واوکراین در حمله تروریستی در نزدیکی مسکو دست داشتند