Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: پیگیر وضعیت استخدامی ایثارگران مجموعه وزارت بهداشت هستیم و تا پایان امسال تبدیل وضعیت این افراد انجام خواهد شد.

با بیان این مطلب افزود: با توجه به قانون بودجه ۱۴۰۰ بند "د" تبصره ۲۰ درخصوص  تبدیل وضعیت ایثارگران که البته همیشه مورد توجه وزارت بهداشت بوده است، متاسفانه این امر با توجه به نامه ارسالی  سازمان مدیریت برنامه و بودجه در مورد عدم استخدام و تبدیل وضعیت‌ها در استان‌ها و تفسیر به رای این سازمان،  کمی به چالش خورده بود که خوشبختانه این موضوع رفع شد و در حال پیگیری تغییر وضعیت استخدامی ایثارگران مجموعه وزارت بهداشت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی همچنین گفت: از مدت‌ها قبل مذاکرات بسیاری برای لغو و اصلاح این نامه با سازمان برنامه بودجه و فراکسیون ایثارگران در مجلس داشتیم هرچند که ما کارمان را متوقف نکرده بودیم و دانشگاه‌های علوم پزشکی  درحال تبدیل وضعیت کارکنان ایثارگر خود هستند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان این که جمعیتی بیش از۵۰ هزار نفر از مجموعه وزارت بهداشت شامل این بخشنامه (تبدیل وضعیت ایثارگران) می‌شدند، افزود: در تلاش هستیم که ان‌شاءالله تا پایان سال افرادی که مشمول این بخشنامه می‌شوند تبدیل وضعیت شوند.

رحیمی همچنین گفت: لازم به ذکر است که تبدیل وضعیت این عزیزان در دانشگاه‌های علوم پزشکی سرعت بسیار زیادی گرفته است و گزینش نیز در انجام و تسریع کار این عزیزان بسیار تلاش می‌کند و همچنین مجموعه مدیریت منابع انسانی ستاد وزارت بهداشت و دانشگاه‌ها نیز در قالب کارگروه‌های تخصصی به سرعت در حال انجام این امر هستند.

وی در پایان افزود: ان‌شاءالله تا پایان امسال تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران مجموعه وزارت بهداشت انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تبدیل وضعیت ایثارگران بهروز رحیمی معاون توسعه وزارت بهداشت وضعیت استخدامی ایثارگران مجموعه وزارت بهداشت تبدیل وضعیت تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۲۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند

حسین فرشیدی درخصوص تزریق واکسن «گارداسیل»، وضعیت شیوع بیماری HPV درکشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.  

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، اظهار کرد: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در خصوص ضرورت استفاده از این واکسن گفت: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مشاور وزیر:مالکان درمورد مدیریت استقلال و پرسپولیس تصمیم می‌گیرند
  • پیگیری تبدیل وضعیت نیرو‌های ایثارگر در شرکت آبفای استان یزد
  • سبد غذایی مناسب ایرانیان تا پایان هفته اعلام می‌شود
  • طرح رصد باید تبدیل به گفتمان نیرو‌های انقلاب در مدیریت شهری شود/ انجام یک پروژه کوچک به خواست مردم به اندازه یک کلان پروژه تاثیر گذار است
  • شفاف سازی در خریدهای شهرداری تهران | فروزنده: ۳۵۰۰ میلیارد خریدهای ما از طریق بورس کالا انجام می‌شود