Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: ۵ کیلومتر از شبکه فاضلاب کنارک و ۱۱۰ عدد منهول، تخلیه، لایروبی و شست‌و‌شو شد و عملیات ادامه دارد. - اخبار استانها -

علیرضا قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کنارک اظهار داشت: در پی بارندگی بی‌سابقه اخیر در شهر کنارک و با توجه به فقدان سیستم کارآمد جمع‌آوری آب‌های سطحی و عدم امکان تخلیه ثقلی روان‌آب‌ها به دلیل توپوگرافی خاص شهر، به منظور کمک به مردم گرفتار در بحران سیل، دریچه‌های منهول شبکه فاضلاب باز و سیلاب از طریق شبکه و ایستگاه‌های پمپاژ فاضلاب تخلیه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان افزود: این تمهید اگر چه سبب رفع مشکل آب‌گرفتگی شهر شد اما به دلیل ورود مقادیر قابل توجهی از خاک، شن، سنگ و زباله منجر به انسداد منهول‌ها و شبکه جمع‌آوری فاضلاب شد.

رئیس بنیاد مسکن: رئیس جمهور شخصاً پیگیر بازسازی منازل سیل‌زده مردم کنارک شدگزارش تسنیم از مناطق سیل‌زده بلوچستان| استمرار امدارسانی درکنارک/ 95 درصد آبگرفتگی برطرف شدشرایط مناطق سیل‌زده کنارک ‌پایدار شد/ گروه‌های جهادی در حال تعمیر و تمیز کردن خانه‌های مردم هستند‌طرح فوری جمع‌آوری آب‌های سطحی کنارک تا بهار 1401 اجرا می‌شود

وی ادامه داد: به منظور حل این معضل و آمادگی این شرکت برای کمک به بحران‌ احتمالی پیش‌رو با توجه به هشدارهای دوباره هواشناسی، با بکارگیری واترجت‌های شهرستان چابهار و کنارک و تعداد پنج دستگاه واترجت و جنتکس اعزامی از ستاد بحران شرکت‌های آب و فاضلاب مشهد و اصفهان و شهرداری تهران، عملیات لایروبی و تخلیه منهول‌ها آغاز شد و تاکنون 5 کیلومتر از شبکه و 110 عدد منهول، تخلیه، لایروبی و شست‌و‌شو شده است.

قاسمی خاطرنشان کرد: عملیات مذکور به منظور تکمیل کار شست‌و‌شو و لایروبی با گذشت حدود یک هفته از آغاز این کار همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/392/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۲۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی از تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از خروجی تصفیه‌خانه‌های این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی، حشمت الله عباسی با بیان اینکه در حال حاضر میزان تولید پساب در استان مرکزی ۵۰ میلیون متر مکعب در سال است، اظهار کرد: این مقدار فرصتی ارزنده در زمینه بازچرخانی آب در صنایع استان به شمار می‌رود.

وی افزود: موضوع استفاده از پساب در سال‌های اخیر در کشور مورد توجه قرارگرفته و نقطه عطف آن موضوع بازچرخانی پساب در لایحه بودجه است که مورد تاکید قرار گرفته است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی ادامه داد: با پیگیری‌های دولت و وزارتخانه این مهم در دستور کار قرار گرفت و در ماه گذشته از دو قرارداد با موضوع سرمایه گذاری صنعت در این بخش رونمایی شد.

عباسی با اشاره به انعقاد قرار داد واگذاری پساب تصفیه خانه‌های فاضلاب شهرهای شازند و آستانه و مهاجران به صنایع استان اضافه کرد: این پروژه با سرمایه گذاری ۳۰ هزار میلیارد ریال شامل تکمیل تأسیسات فاضلاب دو شهر شازند و آستانه و انتقال و بازچرخانی پساب فاضلاب تصفیه خانه فاضلاب مهاجران است.

وی تصریح کرد: شرکت پتروشیمی شازند در پروژه بازچرخانی پساب، ٥٦کیلومتر اصلاح شبکه فاضلاب، ٤٦کیلومتر توسعه شبکه فاضلاب و اصلاح ۳۴۴۳ فقره انشعاب فاضلاب و ساخت تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت ٩٤٩٠متر مکعب در شبانه روز در شهر مهاجران و پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند نیز با اجرای ٤٨کیلومتر توسعه شبکه فاضلاب، برنامه‌ریزی و نصب ١٠هزار انشعاب فاضلاب و با همکاری مشترکین هر دو شهر و تکمیل تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت ٧٢٠٠متر مکعب در شبانه روز در شهرهای شازند و آستانه را در دستور کار خود دارند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی آزاد کردن آب شرب از صنایع بزرگ استان را یکی از مهم‌ترین مزایای این طرح عنوان کرد و ادامه داد: با انتقال آب شرب صنایع به شهرهای مجاور مشکل کم آبی کاهش پیدا خواهد کرد.

عباسی اضافه کرد: عملیات تصفیه فاضلاب شامل تصفیه فیزیکی، تصفیه بیولوژیکی و تصفیه شیمایی است که با فرآیندهای مختلف انجام می‌شود.

وی گفت: به منظور حصول اطمینان از رعایت حدود ابلاغی در استاندارها، پایش های دوره‌ای و مستمر کیفی پساب خروجی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با اشاره به کاهش بارندگی و تنش‌های آبی پیش روی استان در تابستان، افزود: با جابه‌جایی تخصیص آب مصرفی صنایع استان با پساب و استفاده از این آب در بخش شرب، پایداری شبکه آب شرب شهری استان تضمین می‌شود.

کد خبر 746981

دیگر خبرها

  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • افت فشار آب در شبکه شهری کنارک
  • ۱۰۰ کامیونت زباله دپو شده در یک منزل مسکونی در بجنورد بارگیری شد
  • شروع عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد
  • آغاز عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد
  • آغاز عملیات زون‌بندی شبکه آب در غرب و شرق شهرکرد
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی
  • آتش نشانان تهرانی در حال تخلیه آب از خانه سیل زدگان بلوچ | نجات یک بیمارستان مهم در کنارک
  • شبکه جمع‌آوری فاضلاب بیرجند در حال بهره‌برداری است
  • آب شرب مناطق سیل‌زده نیکشهر، زرآباد و کنارک وصل شد