Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «محمدرضا صمیمی» روز دوشنبه در مراسم معارفه شهردار کرمانشاه در تالار انتظار این شهر با بیان اینکه شهرداری‌ها به دلیل تنوع فعالیت‌های که دارند می‌توانند باعث ارتقای رضایت و یا عدم رضایت بسیار زیاد مردم شوند، افزود: تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم و شهر همواره باید در اولویت کاری شهرداران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در بودجه سال ۱۴۰۱ به کلانشهرها و شهرداران توجه جدی شده است، گفت: یکی از مهمترین موضوعاتی که شهرداران باید مورد توجه قرار دهند، مدیریت مصرف آب به خاطر بحران آب کشور و مدیریت فضای سبز با پس آب‌ها است که مورد تاکید وزارت کشور و متولیان حوزه آب می باشد.

وی اهمیت ساماندهی نیروی انسانی را یکی دیگر از موضوعات مهم شهرداران کشور دانست و تصریح کرد: ما در شهرداری ها سه برابر ظرفیت نیروی کار داریم اما باز با کمبود نیرو مواجه هستیم و باید نحوه مدیریت و به کارگیری این نیروها در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل دفتر امور شوراهای اسلامی شهر و روستا در وزارت کشور در ادامه گفت: شهرداری ها می توانند به لحاظ اقتصادی در سطح شهرها و استان ها بسیار تاثیر گذار باشند و باید شهرداران به این موضوع درآمد پایدار توجه کنند.

صمیمی اضافه کرد: یکی از موضوعات دیگر که در شهرداری ها با آن مواجه هستیم فساد است هرچند با حجم و گسترده و تنوع فعالیت این دستگاه بسیارناچیز است اما باید این امر ناچیز نیز رفع شود.

او همچنین بر همکاری شهرداری ها با دستگاه های اجرایی در موضوع تامین معیشت و مسکن با توجه به فرهنگ شهری ایرانی اسلامی تاکید کرد و گفت: کرمانشاه با سابقه دیرینه، فرهنگی، تاریخی  شهری بزرگ و با قدمت است و
انتصاب همزمان استاندار و شهردار کرمانشاه را برای خدمت رسانی باید به فال نیک گرفت.

مدیرکل دفتر امور شوراهای اسلامی شهر و روستا در وزارت کشور در ادامه سخنانش با اعلام اینکه هزار و ۴۱۰ شهر کشور، شهردار دارند افزود: از این تعداد، ۵۴ شهر بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارند.

صمیمی اضافه کرد: طبق ماده ۹۰ قانون شوراها بر فعالیت های شهرداران توسط هیات تطبیق متشکل از فرماندار و رئیس دادگستری شهرستان و یکی از اعضای شورا نظارت می شود و هیات حل اختلافی نیز در سطح شهرستان و مرکز کشور نیز بر اختلافات رسیدگی می کنند.

او اظهار کرد: طبق ماده ۸۰ قانون شوراها ۴۰۰ نوع خدمت در قالب ۳۴ شرح وظیفه برای شهرداری ها تعریف شده که نشان از اهمیت و جایگاه مهم  توجه به شهرداران است.

او با تاکید بر اینکه شهرداران باید سه وجه شایستگی فردی، سازمانی و راهبردی برای موفقیت داشته باشند، گفت: اول شایستگی فردی، که از دانش تجربه و ویژگی های شخصی فرد ناشی می شود، دوم ویژگی شایستگی سازمانی، یعنی اینکه شهردار بتواند از منابع و ظرفیت ها ، مهارت های نیروی انسانی به طور احسنت استفاده کنند و سوم از اینکه شهردار ها بتوانند راهبرد و استراتژی برای فعالیت ها داشته باشند و اهداف و استراتژی مشخص داشته باشند تا دستاوردی ملموس داشته باشند.

به گزارش ایرنا؛ در پایان این مراسم شهردار کلانشهر کرمانشاه که ۲۲ دی ماه امسال از سوی وزیر کشور منصوب شد معرفی شد.

در بیست و ششمین جلسه شورای شهر کرمانشاه که عصر یکشنبه ۲۱ آذر امسال در سرسرای شورای شهر برگزار شد، «نادر نوروزی» با کسب ۱۱ رای موافق اعضا، سکان شهرداری کرمانشاه را برعهده گرفت.

مشاور عالی استانداری استان مرکزی، معاون بازرسی کل ناجا و مدیرکل حقوقی شهرداری تهران، معاون اجرایی و اطلاع رسانی کرسی و مرکز حقوق بشر صلح و دموکراسی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس ارشد کمیسیون حقوقی مجمع تشخیص مصلحت نظام از جمله سوابق اجرایی نوروزی است.

حدود ۳۰ نفر برای تصدی پست شهردار کرمانشاه اعلام آمادگی کرده بودند که پس از ۲ هفته ارزیابی‌ها و مصاحبه‌های متعدد ۶ نفر به مرحله نهایی رسیدند که شورای شهر کرمانشاه از میان آنها نوروزی را به عنوان شهردار کرمانشاه برگزید.

«سعید طلوعی» شهردار قبلی کرمانشاه ۱۲ مرداد امسال پس از ۳۰ ماه مسوولیت شهرداری کرمانشاه از این سمت خداحافظی کرد.

کلانشهر کرمانشاه یک میلیون نفر از جمعیت ۲ میلیونی استان را در خود جای داده و شهرداری در قالب هشت منطقه شهری به شهروندان خدمات ارایه می‌دهد.

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی شورای شهر وزارت کشور شهرداری کرمانشاه مراسم معارفه حاشیه نشینی بزهکاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی شورای شهر وزارت کشور آسیب های اجتماعی شورای شهر وزارت کشور شهرداری کرمانشاه مراسم معارفه حاشیه نشینی بزهکاری شهردار کرمانشاه شهر کرمانشاه داشته باشند شهرداری ها وزارت کشور شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۲۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد تحولی در عملکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی امروز شنبه در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر ضمن قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات همه دست‌اندرکاران این ستاد، مبارزه با مواد مخدر را یکی از مهمترین مسائل کشور عنوان کرد و افزود: مقابله تمام عیار با مواد مخدر از ورود تا توزیع و همچنین معضل اعتیاد، با توجه به آسیب‌های جدی اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی آن، به هیچ‌وجه نباید دچار آفت روزمرگی شده و به امری عادی تبدیل شود.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ستاد مبارزه با مواد مخدر باید با تکیه بر تجربیات حاصل از ۴ دهه مبارزه همه‌جانبه با این آسیب اجتماعی، با نگاه عملیاتی و با هدف مبارزه جدی، اساسی و اصولی با این معضل، تحولی جدی در رویکردها، مسئولیت‌ها و عملکرد خود ایجاد کند، اظهار داشت: اگر چه همه آمار‌ها حکایت از توفیقات پیشرفت در مبارزه با قاچاق و مصرف مواد مخدر دارد، اما به هیچ وجه نباید به این موفقیت‌ها بسنده کرد.

رئیسی مصوباتی که در این جلسه به تصویب رسید و اصلاحاتی که در طول سالیان گذشته در روند و رویه عمل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایجاد شده را در اثربخشی به اقدامات این ستاد و دستگاه‌های مسئول، خوب، اما ناکافی دانست و بر اهمیت و ضرورت بازنگری در عملکرد گذشته و برخورداری از نگاه فرابخشی از سوی این ستاد تاکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به بخشی از آسیب‌های ناشی از قاچاق مواد مخدر، از جمله تقدیم شهدای گرانقدر متعدد در میدان مبارزه با قاچاق و ترانزیت مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی از جمله از هم پاشیدن خانواده‌ها و امثال آن، توزیع و مصرف مواد مخدر را علاوه بر یک معضل، بستری برای معضلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بی‌شمار دانست که ضرورت مبارزه قاطع با آن را بیش از پیش افزایش می‌دهد.

رئیسی همچنین با اشاره به تعدد دستگاه‌های مسئول که در امر مبارزه با مواد مخدر درگیر و دخیل هستند و هزینه‌های مادی و معنوی عظیمی که این معضل به کشور تحمیل می‌کند، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا پرچم مبارزه جدی با قاچاق و ترانزیت مواد مخدر را برافراشته نگاه داشته است، اما کشور‌های دیگر به ویژه کشور‌های غربی به هیچ‌وجه به مسئولیت‌های خود در این رابطه به شکل شایسته عمل نکرده‌اند و لازم است ضمن مسئول‌سازی این کشورها، این موضوع برای آن‌ها تبیین شود که اگر مبارزه بی‌امان ایران نبود، مواد مخدر کل اروپا را فرا می‌گرفت.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت تبیین موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران در امر مبارزه با ترانزیت و قاچاق مواد مخدر با وجود تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، مسئولان ستاد مبارزه با قاچاق مواد مخدر را مکلف کرد، تمرکز اصلی خود را بر مقابله با مبادی تولید و توزیع عمده مواد مخدر قرار دهند و علاوه بر هماهنگی با دستگاه دیپلماسی کشور در مقابله با تولید مواد مخدر در برخی کشور‌های همسایه، با همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی ضمن شناسایی منابع مالی شبکه‌های بزرگ، با قاچاق و ترانزیت مواد مخدر نیز برخورد قاطع داشته باشند.

رئیسی در ادامه از شهرداری تهران و دیگر دستگاه‌های همکار برای جمع‌آوری معتادین متجاهر از سطح شهر قدردانی کرد و گفت: متاسفانه معتادین متجاهر پس از ابتلا به اعتیاد تبدیل به یکی از شبکه‌های خرد، اما گسترده توزیع مواد مخدر شده و علاوه بر آن منشا آسیب‌های اجتماعی متعددی از جمله سرقت می‌شوند.

رئیس جمهور بر اهمیت کار رسانه‌ای برای ارتقای آگاهی جامعه و ایجاد تنفر از مواد مخدر به خصوص نزد جوانان تاکید کرد و از رسانه ملی و رسانه‌های مکتوب و مجازی و افراد صاحب جایگاه و تریبون خواست تا برای ایجاد حساسیت و تنفر اجتماعی و عمومی نسبت به مصرف مواد مخدر در جامعه تلاش کنند.

رئیسی همچنین بر اهمیت مشارکت مردم و نهاد‌های مردمی به خصوص مساجد و تشکل‌های فرهنگی و اجتماعی مردم نهاد در امر مبارزه با مواد مخدر و ایجاد تنفر عمومی نسبت به مصرف آن تاکید کرد و با بیان اینکه در هر حوزه‌ای که توانسته‌ایم مشارکت مردم را به کار بگیریم، در آن عرصه موفق بوده‌ایم، از همه دستگاه‌های کشور خواست میزان، کیفیت و نحوه جذب حداکثری مشارکت مردم در حوزه خود را به شکل دقیق مورد بازنگری قرار دهند.

رئیس جمهور با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در این جلسه درباره آسیب‌های مختلفی که در کمین خانواده معتادین بازداشت شده است، بر حمایت بیش از پیش از خانواده زندانیان به ویژه معتادان زندانی تاکید کرد.

رئیسی در پایان سخنان خود با بیان اینکه آنچه بیان شد به معنای نادیده انگاشتن تلاش‌ها، زحمات و فداکاری‌های صورت گرفته در عرصه مبارزه با مواد مخدر نیست، تاکید کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر باید بدون ورود به عرصه اجرا، در جایگاه قوه عاقله و مسئول رصد و پایش فرایند مبارزه با ترانزیت، قاچاق و مصرف مواد مخدر با یک نگاه عملیاتی مسئولیت‌های خود و عملکرد دستگاه‌های مسئول را به طور دقیق پیگیری کند.

در جلسه امروز ۵ مصوبه در راستای تقویت و اثربخشی بیشتر اقدامات ستاد در امر مبارزه با قاچاق و مصرف مواد مخدر به تصویب اعضا رسید.

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • عدم تعیین تکلیف لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه
  • انحراف در بودجه شهرداری کرمانشاه
  • عصرانه خبری شهرهای ایران در سوم اردیبهشت‌
  • کارکنان سازمان فرهنگی سربازان مقابله با هجمه فرهنگی هستند
  • دیدار شهردار و مدیران شهرداری کرمانشاه با فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص)+گزارش تصویری
  • مشاوره به جای مجادله، گام مهم انتظامی استان کرمانشاه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • اخراج پاکبانان شهرداری یاسوج صحت ندارد / درحال تسویه معوقات هستیم
  • آغاز طرح جهادی خدمات رسانی در مناطق هشت گانه شهرداری
  • ضرورت ایجاد تحولی در عملکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر