Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- به همت تلاشگران ذوب آهن اصفهان ، پروژه های بهینه سازی  الکتروفیلتر 110 آگلومراسیون و نصب بگ فیلتر واگن توزین کوره بلند به بهره برداری رسید .
به گزارش آریا، الف: بهینه سای الکتروفیلتر 110 آگلومراسیون:
وظیفه بخش آگلومراسیون تولید آگلومره با شرایط فنی مناسب جهت مصرف در بخش کوره بلند می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فرآیند تولید آگلومره، از مخلوط کردن چندین نوع ماده ریزدانه مختلف با خواص فیزیکی و شیمیایی متفاوت که در پروسه های دیگر تولید می شوند، پس از مرطوب کردن، همگن کردن و عبور دادن آن ها از کوره پخت، ماده ای جدید با ترکیب شیمیایی یکنواخت به وجود می آید که به آن آگلومره (کلوخه) می گویند. در طی فرآیند های پخت آگلومره در ماشین های پخت، تولید ذرات غبار به عنوان یک جنبه زیست محیطی منفی مطرح است. طی سنوات گذشته به منظور حذف و کاهش پیامدهای نامطلوب ناشی از ماشین های پخت آگلومره پروژه 5 گانه زیست محیطی تعریف و اجرا گردید. این پروژه بر اساس استفاده از فن‌آوری‌های پیشرفته تصفیه غبار و شامل مهندسی، ساخت و نصب 6 عدد الکتروفیلتر بر روی خروجی ماشین‌های پخت شماره‌های 1و2و3  واحد آگلومراسیون و مسیرهای انتقال مواد مربوطه بود. هر شش الکتروفیلتر این پروژه از سال 94 به بهره برداری رسیده و میزان غبار را تا سطح استاندارد درجه2 ذرات سازمان حفاظت محیط‌زیست برای کارخانجات و کارگاه‌های صنعتی در خروجی دودکش‌ها کاهش داده است. در ادامه پروژه مذکور و به منظور ارتقاء شاخص های زیست محیطی و کمینه سازی میزان غبار خروجی از دودکش الکتروفیلتر 110 و ارتقاء شاخص های بهداشت حرفه ای( کنترل گرد و غبار داخل کارگاهی در محدوده استاندارد های مرتبط) پروژه بهینه سازی الکتروفیلتر 110 آگلومراسیون تعریف و فاز اجرائی آن در توقف آگلوماشین شماره  یک آگلومراسیون از تاریخ 19/6/1400 آغاز و طی مدت 12 شبانه روز و با صرف هزینه ای بالغ بر  80 میلیارد ریال انجام گردید.
این اقدامات به عنوان گام اول اصلاحات و بهینه‌سازی بر روی الکتروفیلتر 110 صورت گرفته و در روند تکمیل این پروژه  فعالیت هایی برنامه ریزی و در حال اقدام می باشد. بنابراین از آنجائیکه اهداف این پروژه مطابق اندازه گیری های انجام گرفته توسط آزمایشگاه معتمد محیط زیست محقق شده است، در گام بعدی برای حفظ و تثبیت این شرایط اقدام خواهد شد و در ادامه نیز ، برنامه‌ریزی‌های لازم جهت اجرای عملیات گام اول برای دو الکتروفیلتر 120 و 130 با توجه به تجربیات کسب شده اقدام خواهد شد.
در پایان لازم است از کلیه همکاران محترم حوزه‌ها و مدیریت‌های مختلف کارخانه و پیمانکار پروژه که با تلاش مجدانه خویش نتایج مثبت یاد شده را رقم زدند و از مساعدت مدیر عامل محترم شرکت که همواره ضمن تاکید بر بهبود شرایط زیست‌محیطی کارکنان و مردم شریف منطقه، با حمایت‌های بی‌دریغ خویش اجرای پروژ‌های زیست‌محیطی در شرکت را ممکن و هموار ساخته‌اند سپاسگزاری نماییم.
ب: پروژه بگ فیلتر واگن توزین کوره بلند شماره یک
در امتداد پروژه های بهبود زیست محیطی شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان، در کارگاه واگن توزین کوره بلند شماره یک بعلت عدم وجود سیستم تهویه برای جمع آوری گرد وغبار حاصل از  تعیین میزان تناژ مواد مختلف شارژی به کوره بلند( شامل کک متالوژی، سنگ آهن، آگلومره و مواد کمک ذوب) به کوره بلند پروژه نصب بگ فیلتر  واگن توزین کوره بلند شماره یک با هدف کاهش گرد و غبار کارگاهی به زیر 5 میلیگرم بر مترمکعب تعریف گردید. یکی دیگر از اهداف اصلی پروژه جلوگیری از انتشار آلاینده های  واحد مذکور به محیط زیست  و کنترل خروجی مربوطه به زیر 30 میلی گرم بر نرمال متر مکعب بوده است.
این پروژه با استفاده از توان شرکت های داخلی از مورخه 1/8/97 و با هزینه بالغ بر 49.3 میلیارد ریال و116614 یوروآغاز و طی یک برنامه زمان بندی سه ساله  در آبان ماه 1400 به بهره برداری رسید. در طول این پروژه میزان 150 متر مکعب خاکبرداری، 200 متر مکعب بتن ریزی، 132 تن اسکلت فلزی به شرح{ونتیلاتور8 تن، بگ فیلتر45 تن، نوار نقاله 1 تن، داکتینگ( شامل دودکش، کانال، هود و دمپر) 66 تن، الاواتور3 تن، بونکر ذخیره غبار5 تن}، تعداد640 بگ پلی استر سوزنی و سیستم جت پالس استفاده گردید.
 در حال حاضر عملیات نصب تجهیزات  و تست سرد و گرم به صورت 100 درصد انجام گرفته است  و در مرحله رفع پانچ لیست ها قرار دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: حفاظت محیط زیست ذوب آهن اصفهان زیست محیطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۵۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط‌زیستی

علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم بر لزوم نهادینه شدن این شعار در حوزه محیط زیست تاکید کرد و با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای در این زمینه، اظهار داشت: لازم است پیوست رسانه‌ای در کارکرد‌ها و فعالیت‌های محیط زیست در اولویت قرار گیرد و همه ظرفیت‌های مردمی سازی محیط زیست به کار گرفته شود تا سال جهش تولید با مشارکت مردم یک الگو در حوزه محیط زیست باشد.

سلاجقه در جمع مدیران کل ستادی و استانی محیط زیست با بیان اینکه رسانه نقش مهمی در ارتقا آگاهی و دانش مردم نسبت به اهمیت محیط زیست و ضرورت حفظ آن دارد، اضافه کرد: اطلاع رسانی دقیق از حوزه تخصصی و علمی محیط زیست در تغییر نگرش افراد به این مجموعه و تلاش برای حفظ محیط زیست مؤثر است از این رو همه کارکرد‌ها و فعالیت‌های محیط زیست می‌بایست پیوست رسانه‌ای داشته باشد.

وی با بیان اهمیت و جایگاه محیط زیست، ادامه داد: توجه به رسانه می‌تواند زمینه‌ای برای مشارکت مردم به خصوص سازمان‌های مردم نهاد در حراست از محیط زیست شود؛ و قطعاً اطلاع رسانی از اهمیت و جایگاه محیط زیست در زندگی بشر، تأثیر بسزایی در الگوسازی نحوه رفتار با محیط زیست دارد.

معاون رئیس جمهور در ادامه از فعال شدن خانه‌های محیط زیست نام برد و آن را اقدامی برای جلب مشارکت مردم در نگهداری و حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست دانست و افزود: خانه‌های محیط زیست بستری برای مردمی‌سازی محیط زیست محسوب می‌شود و سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در دولت سیزدهم مردمی شدن و مشارکت و همراهی مردم در فعالیت‌های محیط زیستی است که راه اندازی خانه‌های محیط زیست یکی از همین راهکار‌ها برای جلب مشارکت مردمی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست یادآور شد: محیط زیست سالم بستر توسعه و حیات پایدار است و هدف سازمان حفاظت محیط زیست در تشکیل این خانه‌ها، نهادینه کردن و فعال شدن شهروندان در حفظ محیط زیست است تا حساسیت نگهداشت در میان مردم افزایش یابد و به جامعه و شهر‌های سالم‌تری دسترسی داشته باشیم.

سلاجقه افزود: واقعیت این است که سیاستگذاری دولت در مورد محیط زیست در عین حال که شرط لازم است ولی کافی نیست و ضرورت دارد که جامعه نیز در این کار مشارکت داشته باشد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور عنوان داشت: موضوع مهم مشارکت همه مردم برای حفظ محیط زیست در اصل پنجاهم قانون اساسی مورد تاکید قرار گرفته است. محیط زیست میراث آتیه ما و بین نسلی است و همه مردم مکلف به ایفای نقش در حفظ آن هستند و به عباراتی در این حوزه باید از ظرفیت‌های مردم بهره گرفت و راه اندازی خانه‌های محیط زیست همان بستر برای مشارکت مردم در همکاری با دولت در حفاظت از محیط زیست است.

وی اضافه کرد: این سازمان تلاش دارد کار‌های بنیادین انجام دهد، تا سازمان محیط زیست کشور از این موضوع بهره‌مند شود و در آئین نامه و دستورالعمل‌های اجرایی نیز، نحوه تولید محتوا، مدیریت، فعالیت‌ها و بحث‌های نظارتی تدوین شده است.

وی با بیان اینکه هدف سازمان محیط زیست در سطح کشور نهادینه کردن فرهنگ حفاظت از محیط زیست با استفاده از ظرفیت خود مردم است، ادامه داد: با این اقدام هم شرایط حفاظت از حوزه محیط زیست فراهم شده و هم حساسیت‌های عمومی در میان مردم برای حفاظت از این حوزه بیشتر می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین با بیان اینکه حساسیت مردم نسبت به موضوعات محیط زیستی ستودنی است، تاکید کرد: محیط زیست جز حقوق عامه است و با جاه‌طلبان در این حوزه مقابله می‌کنیم.

معاون رئیس جمهور بیان کرد: مشکلات محیط زیستی کشور باید به صورت علمی حل شود و در این زمینه نیازمند ارتقای دانش شهروندان و فرهنگ سازی هستیم.

سلاجقه از برنامه این سازمان برای تدوین کتاب‌هایی برای آشنایی دانش‌آموزان با بنیان‌های محیط زیست خبر داد و گفت: این کتاب‌ها با هدف آموزش و صیانت از محیط زیست برای مناطق جغرافیایی تدوین می‌شود.

وی با اشاره به دغدغه شهروندان در اجرای طرح‌های عمرانی و صنعتی برای حفظ محیط زیست گفت: اگر پروژه‌ای در کشور پیوست محیط زیستی نداشته باشد، قطعاً با آن برخورد خواهیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • معرفی ۳۶۷ متخلف زیست محیطی به مراجع قضایی آذربایجان غربی
  • استفاده از پهپاد برای پایش‌تالاب‌ها
  • تجهیز محیط بانان با به‌روزترین فناوری‌های دنیا
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • فرهنگ زیست محیطی در جامعه ترویج شود / هیچ اقدامی بدون پیوست زیست محیطی معنا ندارد
  • طرح‌های صنعتی باید پیوست زیست محیطی داشته باشد
  • زمین پاک فرصتی برای افزایش آگاهی درباره مسائل زیست‌محیطی
  • روز زمین پاک، نمادی برای حفاظت از محیط زیست
  • لزوم ورود مدیریت شهری به مسائل زیست‌محیطی برای جلوگیری از ایجاد بحران‌ها
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط‌زیستی