Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین کنفرانس بین‌المللی «طراحی و مدیریت ساخت پایدار» توسط دانشگاه صنعتی شریف، پردیس بین‌الملل کیش و با همکاری انجمن علمی عمران دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، انسان امروزی در حال استفاده از بیش از یک و نیم برابر ظرفیت زیستی کره‌ی زمین است وحل معضلاتی مانند تغییر اقلیم، نابودی محیط زیست، سیر رو به اتمام منابع، تغییرات جمعیتی و گسترش شهرنشینی از جمله چالش‌های اصلی وی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاثیرات صنعت ساخت و ساز در محیط زیست

در این میان صنعت ساخت و ساز با وجود تاثیرات وسیعی که در محیط زیست، اجتماع و اقتصاد جهان دارد، جایگاه مهمی در حل این معضلات دارد. صنعت ساخت و ساز می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای در کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای، انطباق شهرها و روستاها، محلات و ساختمان‌ها با تغییرات اقلیمی، کاهش استفاده از منابع، و تنظیم شرایط ساخته‌های بشری با تغییرات سریع شرایط محیط زیستی، اقتصادی و اجتماعی ایفا کند. گسترش روزافزون شهرنشینی و به تبع آن افزایش سریع مصرف بیش از حد منابع، نیاز فوری به مدیریت پایدار صنعت ساخت و ساز را ایجاب می‌کند.

از زمان مطرح شدن موضوع توسعه‌ پایدار در دهه‌ ۱۹۸۰ تا به امروز، آموزش‌هایی با رویکرد توسعه‌ پایدار در دانشگاه‌های پیشرو در اقصی نقاط جهان در دستور کار قرار گرفته است. ایران نیز نیازمند دنبال کردن این گرایش به سمت توسعه‌ پایدار است و در آینده‌ نه چندان دور، نیاز به متخصصان توسعه‌ پایدار در حوزه‌های مختلف افزایش خواهد یافت. از این رو ضروری است که آموزش و پژوهش در حوزه‌های مربوط به توسعه‌ پایدار در دستور کار دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی کشور قرار گیرد.

"مدل سازی اطلاعات(BIM)"، "استراتژی های پایدار قراردادی در پروژه های عمرانی"، "اقتصاد چرخشی" و "سیستم های ارزیابی ساختمان های سبز (بررسی قابلیت بکارگیری در ساختمان های ایران)" عناوین کارگاه هایی است که در این برنامه برگزار خواهد شد.

این برنامه با ارائه دکتر امین الوانچی، دکتر یلدا شوهانی زاد، دکتر رویا زرگریان و دکتر حمیدرضا هاشمی نسب، ۱۲ بهمن ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲، ۹ الی ۱۲ و ۱۳:۳۰ الی ۱۷:۳۰ برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به لینک (http://sdcm2022.kish.ac.ir/) مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ساخت پایدار ساختمان های سبز صنعت ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۲۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عرفان خسرویان، رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در افتتاحیه اولین کنفرانس ملی مهارتی ایران که امروز در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد گفت: هدف اصلی کنفرانس شکل‌دهی و سیاست‌گذاری به اکوسیستم حوزه مهارتی کشور است.

وی ادامه داد: در ابتدای برنامه هفتم توسعه کشور قرار داریم و این کنفرانس می‌تواند چراغ راهی برای مجریان و برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران برای تحقق اهداف مهارتی کشور باشد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای خاطرنشان کرد: یکی از اصلی‌ترین سوالاتی که مطرح می‌شود نوع، نحوه و کنش نهاد های دولتی و خصوصی در حوزه آموزش‌ها و توسعه برنامه‌های فنی‌حرفه‌ای است.

وی ادامه داد: دولت‌ها برای افزایش نرخ رشد و توسعه و پیشرفت برنامه‌ریزی‌ها می‌کنند یک دولتی اگر بتواند کم‌تر از دو دهم درصد جی دی پی را افزایش دهد می‌توان گفت دولت موفقی است و این شاخص‌ها شاخص‌هایی است که دائماً مقایسه می‌شوند و محاسبه می‌شوند.

خسرویان تاکید کرد: سیاست‌ها باید ارزیابی شوند سیاست‌های اقتصادی، صنعتی و برنامه‌های توسعه‌ای کشور یکی از این برنامه ها، برنامه حوزه کارآفرینی و مهارت است.

وی افزود: مدل‌های مختلفی در دنیا کار شده است که در طول کنفرانس مقالات ارزشمندی در این زمینه در پنل ها ارائه می‌شود معروف‌ترین مدل فنی و حرفه ای، مدل کشور آلمان است کشوری که اقتصاد قدرتمند و پایدار دارد و برنامه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای را دنبال می‌کند.

خسرویان افزود: در کشور چین یک چرخش راهبردی اتفاق افتاده است بازی و برنامه‌های آموزشی نخبه پرورانی به برنامه‌های آموزشی انبوه تغییر یافته است که محور آن کالج‌های فنی و حرفه‌ای هستند. کشور چین برنامه‌های جدی در حوزه فنی و حرفه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌است و چند ده میلیارد به این حوزه اختصاص داده است.

وی ادامه داد: کشور هند نیز به‌عنوان یک اقتصاد نوظهور، برنامه‌های مفصلی را در حوزه آموزش مهارتی و توسعه برنامه مهارتی طراحی کرده در حقیقت هند خود را پایتخت مهارت جهان معرفی کرده‌است می‌بینیم که همه کشورها برنامه‌های گوناگون دارند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای افزود: ما در ابتدای برنامه هفتم توسعه هستیم مقام معظم رهبری شعار امسال را بحث تولید با مشارکت مردم قرار داده‌اند اگر جهش تولید بخواهیم یکی از محورهای آن جهش حوزه مهارت در کشور است و باید با همکاری بین دستگاهی و سیاست‌گذاری های دقیق در بالادست بتوانیم برنامه‌های حوزه مهارتی و فنی‌حرفه‌ای را در کشور طراحی کنیم.

وی افزود: امیدواریم در این دو روز به این اتفاقات پرداخته شود افتخار ما این است که از ابتدای دولت سیزدهم در دوره جدید وزارت علوم با توجه وزیر علوم دانشگاه فنی‌حرفه‌ای ارتقای خوبی یافته است و دانشگاه فنی‌حرفه‌ای در نظام آموزش عالی کشور در شاخص‌های مختلف رشد خوبی داشته است.

کد خبر 6085306

دیگر خبرها

  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار می‌شود
  • نخستین کنفرانس دوسالانه بین‌المللی هوش مصنوعی در بوشهر برگزار شد
  • زنجان؛ میزبان بزرگترین رویداد صنعت برق کشور
  • نخستین رویداد بین‌المللی همتایابی دراقتصاد دریامحور برگزار می‌شود
  • تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور
  • جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود
  • دستاورد‌های کنفرانس بین‌المللی تاب‌آوری انرژی / دبیرخانه دائمی کنفرانس در دانشگاه شریف ایجاد می‌شود
  • هشتمین کنفرانس و پنجمین دوره جایزه ملی انرژی‌های تجدیدپذیر ایران برگزار می‌شود
  • سرپرست جدید پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار منصوب شد
  • شیراز میزبان نخستین کنفرانس ملی مهارت ایران