Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@01:56:31 GMT

افزایش ۵۱ درصدی بودجه شهرداری تهران

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۶۴۲۳۵

افزایش ۵۱ درصدی بودجه شهرداری تهران

روز سه شنبه که برای ارائه لایحه بودجه سال آینده شهرداری تهران در چهل و یکمین جلسه شورای شهر تهران سخن می گفت، افزود: در این قرارداد به صورت فاینانس ۶۳۰ دستگاه واگن خریداری کردیم که ۱۵ درصد مبلغ کل این قرارداد باید به صورت نقدی پرداخت شود.

وی اضافه کرد: این امر از عهده شهرداری تهران خارج بود اما به همت دولت و در جلسه اخیر با معاون اول رییس جمهور این موضوع نهایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زاکانی افزود: همچنین ۴۲۰ دستگاه واگن دیگر نیز توسط شرکت های داخلی در حال نهایی شدن است و تلاش داریم برای سال آینده بخشی از نیازهای خود را برطرف کنیم.

شهردار تهران با بیان اینکه هم اکنون ناوگان مترو به سه هزار واگن نیاز دارد گفت: هم اکنون هفت خط مترو با بیش از یک هزار و ۱۰۰ رام قطار فعال است که هم اکنون دو سوم نزدیک به ۴۰۰ رام قطار که در ناوگان فعال است نیاز به نوسازی دارد.

وی با بیان اینکه توسعه حمل و نقل ریلی مورد تاکید مدیریت شهری تهران است تاکید کرد: هم اکنون ۱۴ کیلومتر با هفت ایستگاه در دست احداث داریم که تلاش داریم برای سال آینده این هفت ایستگاه را در ناوگان مترو افتتاح کنیم.

زاکانی با بیان اینکه ۷۵ درصد حمل و نقل پایتخت توسط خودروهای شخصی انجام می شود افزود: بخش زیادی از آلودگی هوای تهران به این امر مربوط است.

شهردار تهران اضافه کرد: باید با توسعه حمل و نقل عمومی از جمله مترو شاهد کاهش تردد خودروهای شخصی شویم همچنین تردد روزانه سه تا ۴.۵ میلیونی موتورسیکلت موجب آلودگی هوای تهران شده است.

رشد ۵۱ درصد بودجه شهردرای تهران نسبت به پارسال

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بودجه سال آتی ۲ بخشی بسته شده است، افزود: یک بخش از ویژگی‌های بودجه و بخش دیگر مبتنی بر تعهدهای ما به عنوان حداقل خواهد بود که بر اساس آن ۵۶ هزار و ۸۶۹ میلیارد تومان اعتبار دیده‌ایم که ۵۱ درصد نسبت به سال گذشته رشد بودجه‌ای داریم.

وی یادآوری کرد: بودجه سال قبل ۴۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بود که با اصلاحیه به ۳۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسید و ما مکلف شدیم در مسیر تحقق آن گام برداریم.

زاکانی اضافه کرد: افقی که از درآمد و تحقق آن داشتیم ۳۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تا پایان سال است بنابراین نیازمند کار جدی و تحولی هستیم.

شهردار تهران تاکید کرد: در بخشی از حوزه ها خلاها و کاستی هایی است که از گذشته برای ما به یادگار مانده است. 

۸۵ هزار میلیارد تومان سرجمع بدهی‌های شهرداری است

زاکانی اظهار داشت: حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان به بانک‌ها بدهکاریم و با احتساب بدهی به مجموعه پیمانکاران، ۸۵ هزار میلیارد تومان سرجمع بدهی ها است.

وی تاکید کرد: خلا و کاستی هایی داریم و برای مثال در اتوبوسرانی هفت هزار دستگاه اتوبوس به مدیریت قبل تحویل شد که چیزی که ما تحویل گرفتیم ۲ هزار و ۲۵۰ اتوبوس بود.

زاکانی اظهار داشت: در واقع با این عدد یک سوم نیاز شهر قابل تامین بود و این کاستی ها در کنار بدهی ها ویژگی های جدید را برای ما در شهر ایجاد کرد که براساس آن ضرورت دارد گام‌های بلندی را برای تحول برداریم.

شهردار پایتخت ادامه داد: آنچه امروز تقدیم اعضای شورای اسلامی شهر تهران می شود ویژگی های خاص خود را دارد و در راستای رویکردهای تحولی مجموعه مدیریت شهری است.

وی اضافه کرد: در این لایحه بودجه، یک پیوستگی بین پروژه های ۱۴۰۱ و سیاست هایی که در سند تقدیم شده، وجود دارد که از چهار راهبرد، ۱۲ سیاست و ۹۰ کلان پروژه تشکیل شده بود و از سیاست های هفت گانه که شورا ابلاغ کرده بود، برنامه سوم را هدف گذاری کردیم.

زاکانی تاکید کرد: بخش دوم بودجه سال آتی نیازمند مجوز از سوی شورای شهر و ناظر بر مشارکت‌ها است که ده‌ها هزار میلیارد تومان ارزش دارد اما امکان برآورده کردن آن از مسیر بودجه‌های سنواتی شهرداری وجود ندارد و می‌توانیم با مشارکت عمومی به آن دست پیدا کنیم. 

شهردار تهران گفت: در حال تلاش هستیم در ۴۴ هزار هکتار بافت پیرامونی تهران و در ۹ بخش، هشت طرح را در هشت مجموعه شهر بارگذاری کنیم که تنها  در یک نقطه یعنی در شیان انجام شده است.

وی ادامه داد: برای مثال این ۴۴ هزار هکتار را بررسی کردیم و به پنج نقطه رسیدیم که هتل های پنج ستاره ساخته شود زیرا کاستی هتل در تهران مشهود است.

شهردار پایتخت خاطرنشان کرد: این پنج پروژه توسط اعتبار درون بودجه انجام نمی شود و نیاز به مشارکت دارد و برای ما درآمد پایدار ایجاد می شود و بخش دیگری از مشارکت ها در حوزه  حمل و نقل و امور زیر ساختی است. 

زاکانی ادامه داد: برای مثال درباره ادامه بزرگراه یادگار امام خمینی(ره) و به پایان رساندن آن و خط موازی بزرگراه امام علی(ع) در غرب تهران باید ساماندهی از طریق مشارکت انجام شود.

وی گفت: بازدید ها و شرایط آن مهیا است و باید از طریق تملک این مسیر را طی کنیم یا ادامه بزرگراه صیاد تا آزادگان نیز از این جنس پروژه ها است و باید مجوز بگیریم و سرمایه گذار داخلی و خارجی جدب کنیم و با انجام این کارها درآمد پایدار و گشایش برای شهر ایجاد می شود.

زاکانی گفت: عمده رشد بودجه شهرداری پایتخت یعنی ۱۵ هزار میلیارد آن ناشی از عوارض عمومی و در بخش شهرسازی و تحول در آن است و با دست خودمان قفل بر ساخت وساز شهر زدیم و از سال ۹۱ حدود ۳۱ هزار پرونده در سال صادر می کردیم اما امروز چهار هزار و ۷۰۰ پرونده داریم و این عدد قابل مقایسه نیست.

بیشتر بخوانید: نگرانی از پست‌های «من درآوردی» در شهرداری تهران

۴۷۲۳۳

کد خبر 1593904

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: علیرضا زاکانی شهرداری تهران هزار میلیارد تومان شهرداری تهران شهردار تهران بودجه سال حمل و نقل هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۴۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش مناطق آزاد برای جذب گردشگر داخلی و غرب آسیا

محمد فرزاد میرزایی قلعه، در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سال ۱۴۰۲ در مجموع ۶۰ میلیون مسافر از مناطق آزاد بازدید داشته‌اند که در نوع خود یک رکورد محسوب می‌شود. این آمار از تردد خودروهایی با پلاک غیربومی وارد شده به مناطق به دست آمده است.

وی گفت: مناطق آزاد محصور هستند و پلاک خوان داریم به همین دلیل پلاک‌های غیربومی قابل شمارش هستند. ما ۳۰ میلیون خودروی غیر بومی را در میانگین آمار جهانی که ۳ هست ضرب کردیم به علاوه آماری که از فرودگاه‌ها و بنادر گرفته‌ایم و در نهایت آمار حدوداً ۶۰ میلیونی به دست آمد.

میرزایی قلعه افزود: با توجه به زیرساخت‌های صورت گرفته و حجم بالای سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه خدمات گردشگری در مناطق آزاد کشور، امیدواریم در سال ۱۴۰۳، حوزه گردشگری با رشد ۳۰ درصدی همراه باشد، از همین رو در مناسبات بودجه ریزی گردشگری مناطق، به طور میانگین برای اولین بار با رشد ۲۷ درصدی بودجه جاری و رشد ۴۳ درصدی بودجه عمرانی مواجه خواهیم شد.

وی به اراده دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد برای جذب گردشگران خارجی در قالب شب اقامت اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ کل مناطق آزاد میزبان ۲.۸۵۰.۰۰۰ مسافر خارجی در مقصد بوده‌اند. شاخص ما برای به دست آوردن این آمار، اقامت بوده است سال گذشته حدوداً ۲ میلیون و ۸۹۳ هزار گردشگر خارجی در مناطق اقامت کرده‌اند که امیدواریم این عدد را در انتهای اسفند ۱۴۰۳ به ۳.۵۰۰.۰۰۰ نفر برسانیم، البته برای انجام این مهم، همکاری تمام دستگاه‌ها به خصوص وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در اولویت خواهد بود.

وی افزود: برای رسیدن به این اهداف در نظر داریم از بلاگرها و اینفلوئنسرهای خارجی نیز برای معرفی مناطق آزاد ایران استفاده کنیم، ضمن اینکه با سلیمانیه عراق، عمان، افغانستان و سایر کشورها وارد مذاکره شده‌ایم تا شرکت‌های گردشگری آنها وارد ایران شوند. در این صورت آمار ما از ۳.۵ میلیون گردشگر بیشتر هم خواهد شد.

کد خبر 6084796 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۵ درصدی کرایه تاکسی در پارس آباد
  • خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران
  • خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه های ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران
  • سهم ۶۴ درصدی طرحهای عمرانی از بودجه ۱۴۰۳ شهرداری اشنویه
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون/ افزایش ۴۹ درصدی کشف موادمخدر
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • افزایش ۱۶ درصدی بارش‌ها در کشور
  • سهم ۶۴ درصدی عملیات‌های عمرانی از بودجه ۱۴۰۳ شهرداری اشنویه
  • تلاش مناطق آزاد برای جذب گردشگر داخلی و غرب آسیا