Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

سردار سید تیمور حسینی اظهار کرد: در خوزستان معمولاً شاهد تصادفات سنگین هستیم؛ خوزستان جزو چهار استان پرتصادف کشور محسوب می‌شود ولی تصادفات ۲۵ روز اخیر با این حجم بی سابقه بوده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، وی افزود: با حضور در استان خوزستان به صورت میدانی از نزدیک نقاط و محورهایی که تصادف رخ داده بازدید و با بررسی‌های لازم تحلیل دقیق‌تری از وقوع تصادفات ارائه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه در سفر به خوزستان کمیسیون ایمنی راه هم به صورت ویژه و با حضور استاندار تشکیل شد، ادامه داد: بیش از دو دهه آن اتفاقی که باید در راستای توسعه و بروزرسانی انجام می‌شد، به تعویق افتاده و این تأخیر با زمان‌های نهایتاً ۶ ماهه متفاوت است.

سردار حسینی با اشاره به اینکه خوزستان استانی با کارکرد ملی و پررنگ‌تر از دیگر استان‌هاست، لذا دولت باید در زمینه اختصاص بودجه و اعتبارات نگاه ویژه‌ای به خوزستان داشته باشد، بیان کرد: متأسفانه خوزستان در زمینه حمل و نقل و ترافیک نه تنها ویژه دیده نشده بلکه دارای عقب ماندگی‌های خیلی زیاد هم هست؛ مثلاً استان خوزستان رتبه اول محورهای روستایی را دارد و نیازمند سرمایه‌گذاری سنگین در این زمینه است.

وی ادامه داد: محور ایذه - دهدز یک راه روستایی بوده که به مسیر ترانزیتی تبدیل شده و اگر ۴۰ سال قبل با کارکرد دسترسی تردد محلی ایجاد شده امروزه جوابگوی تردد ترانزیتی است؛ یک محور بسیار کوهستانی کم عرض که خودروها سپر به سپر همدیگر حرکت می‌کنند و اگر خدایی نکرده در این محور تصادفی رخ دهد، امدادرسانی خودش یک داستان و معمای پیچیده می‌شود.

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا بیان کرد: در تصادف زنجیره‌ای محور بهبهان به رامهرمز از هر طرف امکان امدادرسانی وجود داشته و هرچقدر هم تصادف سنگین باشد، باز امکان اعزام خودروهای امدادی هست ولی در آن محور کوهستانی کم عرض پرتردد اگر خدایی نکرده اتفاق مشابهی رخ دهد، تا چند ساعت امکان رسیدن خودروهای امدادی به محل سانحه میسر نیست.

دولت اعتبار اختصاص دهد

سردار حسینی عنوان کرد: نیاز داریم که دولت در راستای بهسازی، توسعه و ارتقای سطح راه‌های خوزستان مثلاً روستایی به فرعی، فرعی به اصلی و اصلی به بزرگراهی اعتبارات مورد نیاز را اختصاص دهد؛ البته در سیاست‌گذاری‌های استانی نیز باید مسئله حمل و نقل و ترافیک را به عنوان یک اولویت تلقی کند.

وی با اشاره به اینکه زمانی که کشور درگیر کرونا شد، همه کشور برای مقابله با این ویروس و شکست آن بسیج و در نهایت هم موفق شدیم، گفت: در ۹ ماهه امسال حدود ۵۰۲ نفر در تصادفات خوزستان جان خود را از دست دادند و به نظر نمی‌رسد که کرونا هم بیشتر از این آمار را به کام مرگ کشانده باشد؛ بنابراین اهمیت ترافیک اگر از کرونا بیشتر نباشد، کمتر هم نیست.

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا یادآور شد: کرونا دوره دارد و بالاخره تمام می‌شود ولی ترافیک هیچ دوره‌ای ندارد و هر روز شرایط آن سخت‌تر می‌شود؛ به غیر از سال ۹۹ که به خاطر شرایط کشور در مورد شیوع ویروس کرونا سال استثنایی بود از ۲۰ سال قبل هر سال شرایط تردد، تعداد خودروها، رانندگان دارای گواهینامه و مصرف بنزین افزایش داشته است.

سردار حسینی اضافه کرد: این افزایش‌ها نشان می‌دهد که شرایط ما هر روز سخت‌تر می‌شود؛ بنابراین موضوع ترافیک و حمل و نقل به عنوان یک اولویت جدی در سطح استان به عنوان سیاست استانی و در مرکز به عنوان سیاست ملی تلقی شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تین تصادف پلیس راهور بودجه حمل و نقل ترافیک ناجا بهبهان مرگ بنزین خوزستان تیمور حسینی جاده ایذه دهدز حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۵۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از محور ترانزیتی چابهار -نیکشهر

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کرمی در ساعات اولیه صبح امروز چهارشنبه با حضور میدانی در جاده ترانزیتی چابهار_نیکشهر، از نزدیک پیگیر حل مشکلات آبگرفتگی و ریزش کوه در این مسیر شد.

استاندار سیستان و بلوچستان که در این بازدید «منصور بیجار» معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری وی را همراهی کرد، در حاشیه این بازدید، اظهار کرد: این مسیر ترانزیتی باید با همکاری همه دستگاه‌های متولی هر چه سریع‌تر به صورت کامل پاکسازی شود.

وی که از بامداد امروز در مناطق سیل زده حضور دارد، گفت: با هماهنگی راهداری و فرمانداری، باید علاوه بر امکانات دولتی از ظرفیت بخش خصوصی از جمله همه پیمانکاران برای عملیات پاکسازی و بازگشایی استفاده شود.

شایان ذکر است، بارش شدید باران که از روز سه شنبه در استان آغاز شده، موجب بروز سیلاب، انسداد مسیرهای مواصلاتی و همچنین ریزش کوه در برخی مناطق شده است.

کد خبر 6080558

دیگر خبرها

  • پل انجیرلو در مسیر ترانزیتی گرمی ـ بیله‌ سوار آماده افتتاح شد
  • ببینید | طغیان کم‌ سابقه رودخانه سرباز و مسدود شدن محور ترانزیتی راسک - چابهار
  • هوشمندسازی ناوگان ترانزیت برای افزایش جذابیت ترانزیتی کشور
  • مسدود شدن محور ترانزیتی ایرانشهر سرباز راسک چابهار +فیلم
  • تصادف در محور ایذه یک کشته و ۴ مصدوم برجا گذاشت
  • بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از محور ترانزیتی چابهار -نیکشهر
  • انسداد ارتباط بیش از۴۵ محور روستایی و ۱۲ جاده فرعی جنوب سیستان وبلوچستان
  • پل انجیرلو در مسیر ترانزیتی گرمی ـ بیله‌سوار آماده افتتاح شد
  • تصادف مرگبار در محور ایذه به پیان
  • ارتباط بیش از ۴۵ محور روستایی و ۱۲ جاده فرعی مسدود شده است