Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: سطح محرومیت در عرصه‌های مختلف در استان پهناور خراسان جنوبی بالاست و باید در برنامه‌های چندساله شاخص‌های توسعه‌ای را با مشارکت و ورود نهادهای انقلابی افزایش دهیم.

علیرضا عباس‌زاده، سه‌شنبه شب 28 دی در نشست شکرانه گروه‌های جهادی همکار ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در خراسان جنوبی که با حضور معاون اجتماعی ستاد اجرایی کشور در محل استانداری برگزار شد، افزود: خراسان جنوبی علیرغم ظرفیت‌های بالایی که در بخش‌های مختلف دارد اما از استان‌های کم‌برخوردار کشور محسوب می‌شود و مردم منطقه از یک محرومیت مزمن رنج می‌برند که در شان آنان نیست و باید بیش از این به مردم این خطه توجه و رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی در شاخص‌‎های مختلف توسعه‌ای در رتبه‌های آخر کشور قرار دارد گفت: این استان از نظر سطح درآمد، میزان نیازمندی اساسی و معیشتی،  شاخص‌های عمومی، اقتصادی و توسعه عمرانی و زیرساخت‌ها با وجود همه ظرفیت‌های غنی در رتبه‌های آخر کشور قرار دارد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: اگر در بیانیه گام دوم انقلاب به این نتیجه رسیدیم که باید جبران بعضی نارسایی‌ها و کاستی‌ها را داشته باشیم، خراسان جنوبی از جمله استان‌هایی است که نیازمند توجه ویژه است و باید یکی از اولویت‌های اصلی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در زمینه محرومیت زدایی، خراسان جنوبی باشد.

وی افزود: بی‌توجهی به خراسان جنوبی طی زمان‌های گذشته باید جبران شود چرا که سال‌های گذشته منابع به خوبی در سطح استان توزیع نشده و امکان دسترسی مردم به امکانات بسیار پایین است.

عباس‌زاده اظهار کرد: در خراسان جنوبی ظرفیت‌های بالایی در عرصه کشاورزی، صنعتی و معدنی داریم ولی سرمایه‌گذاران با توجه به شرایط اقلیمی، دوری از مرکز و مناسب نبودن زیرساخت‌ها، رغبتی به سرمایه‌گذاری در این استان ندارند.

وی گفت: اگر شرکت‌های زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، شستا و سایر شرکت‌های دولتی برای سرمایه‌گذاری در استان ورود پیدا کنند و چند طرح بزرگ سرمایه‌گذاری را شروع کنند، سایر سرمایه‌گذاران هم رغبت بیشتری برای حضور در استان خواهند داشت.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری از خراسان جنوبی به عنوان بهشت معادن نام برد و افزود: باید زیرساخت‌ها برای حضور سرمایه‌گذاران آماده شود و اگر بتوانیم از ظرفیت‌های شرکت‌های زیرمجموعه ستاد اجرایی برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف استفاده کنیم، می‌توانیم استان را در ابعاد مختلف توسعه‌ای جلو ببریم.

وی بیان کرد: درخواست ما این است که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در زمینه معادن خراسان جنوبی سرمایه‌گذاری کند و این دستور صریح مقام معظم رهبری است که معادن منطقه جنوب خراسان را احیا کنید.

عباس‌زاده گفت: لازم است نهادهای انقلابی از جمله ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بنیاد برکت و آستان قدس رضوی در راستای افزایش تولید ملی و اشتغالزایی به موضوع فرآوری محصولات ورود کنند تا ضمن کاهش وابستگی کشور به منابع نفتی، زمینه اشتغال و توسعه خراسان جنوبی و در نهایت ماندگاری جمعیت در روستاهای استان افزایش یابد.

وی افزود: ستاد اجرایی و نهادهای انقلابی دیگر از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره) و بنیاد مستضعفان، مجموعه‌های ارزشی و درخشان هستند که اسم‌شان مزین به نام بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی است و انتساب این حوزه به دفتر مقام معظم رهبری افتخار بسیار بزرگی برای کارکنان این مجموعه‌ها به حساب می‌آید، از طرفی وظایف دوستانی که در این نهادهای انقلابی در حال خدمتگزاری هستند را افزایش می‌دهد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی اظهار داشت: همه ما الان به این نتیجه رسیدیم که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در یک گام ویژه و رو به جلو رسالت اجتماعی خود را در چند سال اخیر علنی کرده و بعد از سیل ویرانگر استان‌های مازندان و گلستان بود که این مجموعه ارزشی به‌صورت ویژه وارد عرصه فعالیت‌های اجتماعی شد و  با مدل جدید کار جهادی و انقلابی را با حضور نیروهای مومن و انقلابی شروع کرد.

وی در این نشست پیشنهاد کرد که کارگروه ویژه‌ برای تعیین نوع و مصادیق ورود ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به سرمایه‌گذاری در بخش‌های کشاورزی و معدنی به‌منظور دستیابی به اهداف توسعه‌ای استان تشکیل شود.

معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) شامگاه سه‌شنبه وارد بیرجند شد و حضور در جمع فعالان گروه‌های جهادی، بازدید از پروژه‌های مربوط به زنجیره طرح هاب شتر، افتتاح رسمی طرح هاب شتر و انعقاد چند تفاهم‌نامه با استانداری از برنامه‌های "علی عسکری" در سفر به خراسان جنوبی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی پروژه عمراني نهادهای انقلابی سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام نهادهای انقلابی سرمایه گذاری خراسان جنوبی توسعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۰۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان جنوبی در کاهش تصادفات جرحی رتبه اول را کسب کرد

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی از رتبه اول استان در کاهش تصادفات جرحی در نوروز 1403 خبر داد.

جواد قناعت، امروز پنجشنبه ۹ فروردین  در هشتمین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان با تبریک میلاد کریم اهل بیت(ع) و سال جدید بیان کرد: از آغاز طرح نوروزی تاکنون، بیش از سه میلیون و 700 هزار تردد، 322 هزار نفر اسکان در اقامتگاه های رسمی و غیررسمی و حدود 750 هزار بازدید ار جاذبه های گردشگری خراسان جنوبی به ثبت رسیده است.

وی با اشاره به اینکه نصب 39 سیاه چادر از جمله اقدامات کلیدی و اساسی است که سبب ایجاد فضای مثبت و مفرحی در نقاط مختلف استان شده، افزود: این کار با هدف کاهش تصادفات در محورهای مواصلاتی خراسان جنوبی انجام شد که آمارهای ارائه شده توسط مدیران دستگاه‌های عضو این ستاد نشانگر آن است که استقرار سیاه چادرها در شهرستان های استان در کاهش تصادفات جاده ای تأثیر گذار بوده است.

قناعت گفت: براساس آمار، تاکنون در کاهش تصادفات جرحی رتبه اول و در کاهش آمار فوتی ها رتبه سوم کشور را داریم که نتیجه اقدامات انجام شده توسط دستگاه های مربوط در این حوزه است .

استاندار اظهار کرد: در موج بعدی سفر هم که از 13 فروردین شروع می شود، مانند روزهای گذشته همه دستگاه ها باید پای کار باشند تا بتوانیم  رتبه های کسب شده در کشور را حفط کنیم.

وی با بیان اینکه همه مواردی که در این جلسه عنوان شد در حکم مصوبات ستاد است که ابلاغ خواهد شد، بیان کرد: نظارت مستقیم بر تأمین سوخت و آرد سیاه چادرها، انجام هماهنگی و نظارت در محورهای روستایی توسط فرمانداران برای لیالی قدر و موج بعدی سفر ، ثبت بموقع آمار در سامانه "جانا" به جهت کامل بودن اطلاعات در ارزیابی استان و ... از جمله مواردی است که باید به آنها توجه جدی شود.

قناعت تصریح‌کرد: حضور و ارتباط تلفنی فرمانداران و رؤسای کمیته های 12 گانه ذیل این ستاد برای ارائه گزارش در صدا و سیمای استان، نظافت کمپ های استقرار مسافران ، انجام اقدامات فرهنگی در شهرستان ها برای رعایت شئونات ماه مبارک رمضان، برگزاری منظم جلسه های ستاد در شهرستان ها توسط فرمانداران و جلسه های کمیته های ستاد مورد تأکید است.

استاندار گفت: فرمانداران باید از  اکیپ های مستقر در محورهای مواصلاتی بازدید های بیشتری انجام دهند و بر نظافت مکان های عرضه محصولات و اسکان مسافران نظارت شود.

وی با اشاره به موارد مطرح شده در جلسه، حضور پزشک طب اورژانس در بیمارستان ها و در ایام نوروز را ضروری خواند و تأکید کرد: برای حل مشکلات موجود در مسجد بین راهی چهارده معصوم، جلسه ای با حضور دستگاه های مربوطه برگزار شود.

قناعت با تأکید بر اینکه تولید روزانه مرغ در استان 150 تا 160 تن و نیاز روزانه 50 تن است و بقیه آن به استان های دیگر ارسال می شود، لذا کمبودی در خصوص توزیع مرغ در استان نداریم، اظهار داشت: ارزان بودن مرغ تنظیم بازار در مواردی سبب ایجاد صف شده که باید با برنامه ریزی مناسب اقدام لازم در این زمینه انجام شود.

استاندار بیان کرد: امیدواریم با انجام اقدامات مورد نظر توسط اعضای این ستاد بتوانیم میزبانان خوبی برای مسافران و گردشگران نوروزی و شاهد کاهش تصادفات و تلفات جاده ای در استان باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۳ میلیون تردد در جاده‌های خراسان جنوبی
  • ورود بانوان تراکتوری به ورزشگاه از دیدار با ذوب آهن
  • خراسان جنوبی در کاهش تصادفات جرحی رتبه اول را کسب کرد
  • توزیع ۳هزار بسته معیشتی در آذربایجان غربی
  • ورود ۲۱ هزار مسافر به خراسان جنوبی با حمل و نقل عمومی
  • نمایندگی‌های فرهنگی جمهوری اسلامی در خارج از کشور گسترش می‌یابد
  • برای حل بسیاری از چالش‌های اقتصادی باید تولید در کشور افزایش یابد
  • تصمیمات نهادهای حاکمیتی به اطلاع مردم برسد
  • ساخت ۷۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی آغاز شد
  • افزایش چند برابری جریمه‌ها برای تخلفات نهادهای مالی