Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه امتحانات نیمسال آینده تحصیلی در تمامی مقاطع حضوری خواهد بود، گفت: حداقل‌هایی که رؤسا و معاونان دانشگاه‌ها برای ازسرگیری آموزش حضوری دانشگاه‌ها در نیمسال آتی بر آن تاکید داشتند، ازسرگیری آموزش حضوری کامل برای دانشجویان مقطع دکتری، حداقل ۱۰ هفته آموزش حضوری برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و حداقل ۵ هفته آموزش حضوری برای دانشجویان کارشناسی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر سید محمد مقیمی در جلسه شورای مدیریت استانی آموزش عالی استان تهران پس از طرح پیشنهادات مسئولان دانشگاه‌ها در زمینه اجرای آموزش حضوری، با اشاره به دستور رئیس‌جمهوری برای حضوری شدن آموزش دانشگاه‌ها، گفت: آموزش حضوری، علاوه بر اینکه مدنظر مدیران ارشد کشور قرار دارد، مورد تاکید مدیران دانشگاهی نیز هست و بخش بزرگی از دانشجویان هم علاقمند هستند که آموزش حضوری از سر گرفته شود.

وی افزود: اجماعی درباره ضرورت بازگشایی آموزش حضوری ایجاد شده است اما باز هم با توجه به ملاحظاتی که از منظر ستاد مدیریت کرونا می‌تواند وجود داشته باشد، درباره پروتکل‌ها با ستاد ملی مقابله با کرونا مکاتبه خواهیم داشت.

مقیمی در اعلام جمع‌بندی اولیه رؤسا و معاونان دانشگاهی حاضر در جلسه شورای مدیریت استانی آموزش عالی استان تهران، اظهار کرد: امتحانات نیمسال آینده تحصیلی در تمامی مقاطع حضوری خواهد بود.

رئیس شورای مدیریت آموزش عالی استان تهران افزود: بر اساس تصمیمات رؤسا و معاونان دانشگاه‌های حاضر در نشست، در نیمسال آینده تحصیلی، اجرای دروس عملی به طور کامل حضوری و آموزش دانشجویان مقطع دکتری نیز به طور کامل حضوری خواهد بود.

رییس دانشگاه تهران تصریح کرد: همچنین نظر اکثریت این بود که دانشگاه‌ها برای ازسرگیری آموزش حضوری در مقاطع و ورودی‌های موردنظر بر اساس امکانات، زیرساخت‌ها و شرایط خود اقدام کنند.

وی افزود: حداقل‌هایی که رؤسا و معاونان دانشگاه‌ها برای ازسرگیری آموزش حضوری دانشگاه‌ها پس از تأمین اعتبارات لازم و مجوزهای قانونی ستاد ملی مقابله با کرونا در نیمسال آتی بر آن تاکید داشتند، ازسرگیری آموزش حضوری کامل برای دانشجویان مقطع دکتری، حداقل ۱۰ هفته آموزش حضوری برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و حداقل ۵ هفته آموزش حضوری برای دانشجویان کارشناسی بود.

رئیس دانشگاه تهران ابراز امیدواری کرد: در نشست‌های فشرده‌ای که طی روزهای آتی در سطح رؤسای دانشگاه‌ها و وزارت علوم برگزار می‌شود، مدل نهایی بازگشایی حضوری دانشگاه‌ها در نیمسال آتی تحصیلی نهایی شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر امیرعلی سیف‌الدین، رئیس امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه نیز در ارتباطی که در ضمن نشست شورای مدیریت استانی آموزش عالی استان تهران برقرار شد، با تاکید بر اینکه حداکثر تلاش را برای بازگشایی آموزش حضوری به کار خواهیم بست، گفت: جانشین ریاست سازمان برنامه و بودجه دستور دادند که بتوانیم از محل اعتبارات هدفمندی یارانه‌ها، مبلغ مناسبی را به منظور تعمیر و تجهیز خوابگاه‌ها به دانشگاه‌ها کمک کنیم.

دکتر محمدعلی شاه‌حسینی، دبیر دبیرخانه امور اجرایی دانشگاه معین استان تهران نیز با یادآوری تأثیرگذاری تصمیم‌های دانشگاه‌های استان تهران بر کل آموزش عالی کشور، ابراز امیدواری کرد که تصمیمی منطقی و بهینه برای ازسرگیری آموزش حضوری گرفته شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آموزش عالی استان تهران برای دانشجویان مقطع دانشگاه تهران شورای مدیریت دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۱۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

قاسم عمو عابدینی بعدازظهر چهارشنبه در کارگروه پیاده سازی آمایش آموزش عالی در استانداری مازندران هدف اصلی طرح تحول آموزش عالی را ایجاد دانشگاه دانایی محور بیان کرد و گفت: این طرح در راستای منویات مقام معظم رهبری طراحی شده است.

وی با تاکید بر اینکه رشته‌های دانشگاهی باید پیوست اشتغال داشته باشند ادامه داد: فارغ التحصیلی دانشجویان بیکار از جمله مسائل به شمار می‌رود.

عمو عابدینی با اظهار اینکه بر اساس طرح تحول آموزش عالی بورسیه شغلی استفاده صنایع و شرکت‌ها از کارورزان مورد توجه قرار گرفته است ادامه داد: تجمیع واحد‌ها دانشگاهی در کشور و کاهش تعدد مراکز دانشگاهی از دیگر اهداف طرح تحول به شمار می‌رود.

معاون وزیر علوم گفت: طبق برآورد‌های مجامع جهانی شمار دانشگاه‌های کشور باید به ۵۰۰ واحد کاهش شود در حالی که اکنون ۲۱۶۰ واحد آموزش عالی در کشور فعالیت می‌کند.

وی توسعه نیافتگی نظام فرهنگی، ضعف همکاری‌های علمی بین‌المللی و ناکارآمدی را از عمده مشکلات فراروی آموزش عالی در طرح تحول بیان کرد.

نرخ ۶۰ درصدی بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی

استاندار مازندران نیز با اشاره به بالا بودن نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی گفت میزان بیکاری این قشر در استان ۶۰ درصد است.

سید محمود حسینی‌پور با اشاره به طرح آمایش آموزش عالی آن را راهی برای خروج از مشکلات کنونی دانشگاه بیان کرد و گفت: در این طرح باید از خواسته‌های صنفی و بخشی پرهیز و به خواسته‌های ملی توجه شود.

وی تاکید کرد شته‌های دانشگاهی و مراکز دانشگاهی استان متناسب با نیاز‌های جامعه نبوده و آمار بالای بیکاران نشانگر آن است در حالی که باید رشته‌های توسعه محور و متناسب با اقتصاد دریا دامپروری کشاورزی و غیر در استان ایجاد شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند
  • اخذ هزینه از دانشجویان در سنین نامتعارف تحصیل
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش
  • خسروپناه: مجوز کسب و کارهای بازی محور به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار شد/ دانشگاه تهران مسئول برگزاری بزرگداشت سنت دانشگاهی و نظام آموزش عالی ایران
  • ایران جزء ۱۵ کشور برتر جهانی در جذب دانشجویان بین المللی
  • اخذ مجوز راه‌اندازی کارشناسی ارشد رشته اخلاق پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • تعطیلی مدارس این شهرها و استان ها فردا سه شنبه ۲۸ فروردین
  • اعلام صفر تا صد نقل و انتقال دانشجویان/ ۱۵ خرداد؛ آخرین مهلت نام نویسی 
  • تولید برای اثرگذاری در اقتصاد، باید دانش‌بنیان باشد