Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدتقی صفری روز چهارشنبه در جلسه هماهنگی ستاد دهه فجر این شهرستان  افزود:  رخدادهای دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی توسط نویسندگان و  ناشران  اندیشمندان برای مردم بویژه نسل‌های آینده تبیین شود.

وی بیان کرد: دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی یادآور قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، پیروزی حق بر باطل و مستضعفان عالم بر مستکبران و برافراشته شدن پرچم اسلام در بلندترین قله‌های خاورمیانه است و باید هرچه باشکوهتر گرامی داشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار گناوه گفت: کشور  در عرصه‌های مختلف با تکیه بر قدرت جوانان شجاع و متدین و انقلابی پیشرفت‌ها و دستاوردهای چشمگیری داشته است و باید به نحو شایسته برای مردم بازگو شود.

وی افزود: تشکیل کمیته‌ها و تعیین مسئولان آنها به معنای سلب مسئولیت اعضا کمیته‌ها نیست و ادارات و تمام دستگاه‌های زیرمجموعه موظف و ملزم به همکاری در برنامه‌ها هستند.

صفری بیان کرد: در اتاق مدیران دستگاه‌های اداری در ایام دهه فجر روی مردم باز باشد و دیدار مردمی بیشتر و آسان‌تر از ایام دیگر انجام شود.

وی گفت: تشکیل میز خدمت توسط ادارات در دهه فجر در دستور کار قرار گیرد و بر اساس برنامه زمان‌بندی شده در این ایام پاسخگوی هر چه بیشتر مردم باشند.

فرماندار گناوه اظهارداشت:  شورا و شهرداری موظف هستند، شهر را به طور شایسته در دهه مبارک فجر آذین بندی و همه ادارات  به نصب پرچم و شعارنوشته فرامین رهبرمعظم انقلاب و سخنان  شهدا متناسب با ایام دهه فجر اقدام کنند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گناوه گفت: انقلاب اسلامی با ویژگی‌های منحصر به فرد، پدیده‌ای نوظهور در قرن بیستم و انقلابی آرمان گرا، اسلامی و بی نظیر است که تحت رهبری مدبرانه امامین انقلاب تحولی چشمگیر در جهان ایجاد کرده است.

ضرغام مردانی افزود: برخورداری از پشتوانه عظیم فلسفه، فقه و معارف شیعه، مردمی بودن، تحول بنیادین و همه جانبه اجتماعی و استواری در سایه فرهنگ و شهادت، رویکرد ارزشی انقلاب اسلامی است.

وی گفت: به منظور هرچه باشکوه‌تر برگزار کردن برنامه‌های دهه فجر امسال، ۲۳ کمیته ستاد دهه فجر در شهرستان گناوه تشکیل و وظایف آنها مشخص شده است.

مردانی بیان کرد: فعالیت‌های ستاد، توسط کمیته ارزیابی استان بوشهر رصد می‌شود و در سطح شهرستان نیز کمیته ارزیابی ستاد دهه فجر در این زمینه اقدام خواهد کرد.

مدیر آموزش و پرورش گناوه گفت:  این مجموعه، آمادگی لازم برای همکاری در برنامه‌های ایام الله دهه مبارک فجر را دارد.

اسکندر احمدی افزود: نواختن زنگ گلبانگ انقلاب در دبیرستان نمونه کوثر، نمایشگاه خط، آثار هنرهای دستی، جشنواره مسابقات فرهنگی هنری، قرآن، عترت و نماز، تجلیل از دانش آموزان برتر فرهنگی هنری و قرآنی، پیاده روی فرهنگیان بازنشسته، غبارروبی گلزار مطهر شهدا، یادواره شهدای فرهنگی و دانش آموز، مراسم شهادت امام هادی (ع)،دیدار و سرکشی از خانواده معظم شهدای فرهنگی و دانش آموز و جشن تکلیف دانش آموزان از مهم‌ترین برنامه‌های آموزش و پرورش در دهه مبارک فجر امسال است.

برچسب‌ها بوشهر انقلاب اسلامی ایران گناوه دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر انقلاب اسلامی ایران گناوه بوشهر انقلاب اسلامی ایران گناوه دهه فجر انقلاب اسلامی دهه مبارک فجر برنامه ها دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۱۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر اقتصاد: نگاه دولت سیزدهم بازگرداندن اداره کشور به مردم است

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه بر اساس اصل ۴۳ قانون اساسی مردم باید در اداره امور کشور مشارکت داشته باشند، گفت: نگاه دولت سیزدهم بازگرداندن اداره کشور به مردم است و زمینه را برای فراهم کردن نقش‌آفرینی مردم فراهم خواهد کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از ایرنا، سید احسان خاندوزی سه‌شنبه شب (هفتم فروردین ماه) در نشست مشترک با محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه برگزاری سی و یکمین نمایشگاه قرآن کریم، اظهار داشت: نمایشگاه قرآن امسال به جهات مختلف با سال‌های گذشته تفاوت دارد.

وی افزود: به نظر می‌رسد یک غفلت یا شاید یک انتخاب راهبردی پنهان در دهه‌های گذشته صورت گرفته که اساساً منحصر کردن حوزه اداره امور به طبقه خاصی از دیوان سالاران کشور است که این نگاه به شکل کاملاً روشن و آشکار مغایر ایده بنیان‌گذاران جمهوری اسلامی است.

وزیر اقتصاد بیان کرد: اصل ۴۳ قانون اساسی ناظر به این است که اداره امور باید به گونه‌ای باشد که عموم مردم در اداره کشور مشارکت داشته باشند.

خاندوزی با بیان اینکه میراث‌دار یک انحراف بزرگ در اداره امور کشور هستیم، گفت: نگاه مذکور، نه‌تنها مشارکت مردم را به رسمیت نمی‌شناسد، بلکه آن را مزاحم می‌داند، تا جایی که در نهادسازی‌های مختلف، نسبت به عامه مردم نه‌تنها بی‌تفاوت بودند، بلکه مردم را در موضع دفع قرار دادند.

وی ادامه داد: ثمره این نگاه این شده که طی سال‌های اخیر با نسل نسبتاً وسیعی از جامعه مواجه هستیم که به عنوان کسانی که پیام این نوع نهادسازی را دریافت کردند، اساساً تمایلی برای مشارکت در اداره کشور ندارند. این نوع نهادسازی‌ها موجب شده که با فراگیر شدن غایبین زمانه مواجه هستیم.

وزیر اقتصاد اضافه کرد: میلیون‌ها نفر از ظرفیت‌های فکری که می‌توانست در اداره کشور سهیم باشد، کنار زده شدند.

خاندوزی با تاکید بر اینکه نگاه دولت سیزدهم این است که مردم را به اداره کشور بازگرداند، گفت: در عرصه اقتصاد نمود این نگاه این است که بسیاری از مواردی که مردم از آن مطلع نبودند و امکان ارائه اظهارنظر، پیشنهاد و حل مشکل وجود نداشت، اما در دولت سیزدهم شفاف شد.

وی توضیح داد: امروز مردم می‌دانند؛ مثلاً ابر بدهکاران بانکی چه کسانی هستند و یا اطلاعات شرکت‌های دولتی شفاف شد و بسیاری دیگر از شفاف سازی‌ها در حوزه اقتصاد رخ داد تا مردم در جریان باشند که این اتفاق اول بود.

عضو کابینه دولت سیزدهم گام دوم برای افزایش مشارکت مردم را فراهم کردن زمینه برای نقش‌آفرینی مردم عنوان کرد و افزود: سال‌ها رویه اداره کشور این بود که برای مردم امکان‌پذیر نبود که به راحتی بتوانند وارد فعالیت اقتصادی شوند تا جایی که حتی ناچار به دادن رشوه برای کسب مجوزهای کسب و کار می‌شدند. دولت سیزدهم اما رویه صدور مجوز را شفاف و تسهیل کرد.

خاندوزی ادامه داد: گام سوم این است که اطلاعات وجود داشت و امکان ورود به فعالیت اقتصادی هم بود، اما امکان مدیریت نبود، به عنوان نمونه سهام عدالت همه در مالکیت حدود ۵۰ میلیون نفر بود، اما ظرفیتی برای مدیریت مردم وجود نداشت. دولت سیزدهم زمینه را فراهم کرد تا شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت هر استان، نمایندگانی از مردم انتخاب کنند و آنها مدیریت سهام عدالت را بر عهده بگیرند.

وی محور دوم را تلاش برای اصلاح فرهنگ اقتصادی جامعه دانست و بیان داشت: در این میان ابتدا اصلاح فرهنگ دیوان‌سالارانه اداری مقدم بر اصلاح فرهنگی عامه بود، زیرا نوع مناسبات و ارزش‌هایی که باعث ارتقا و جابه‌جایی مدیران می‌شد، باید تغییر می‌کرد.

وزیر اقتصاد ادامه داد: در گام بعدی لایه فرهنگ اقتصادی عامه مطرح است که با شرایط دشواری مواجه بوده و هستیم، زیرا در خلاف جریان فرهنگ فردگرایی جهان امروز است؛ متاسفانه از بسیاری از ابزارهایی هم که می‌شد، استفاده نکردیم.

خاندوزی با اشاره به اینکه باید علاوه بر ابزارسازی فرهنگی و اقتصادی، نهادسازی سیاسی را اصلاح کنیم، گفت: باید بتوانیم فرهنگ اقتصادی مبتنی بر مصرف ملی را ترویج کنیم. کشوری را سراغ نداریم که در مسیر توسعه یافتگی، این مسیر را طی نکرده باشند.

وی موضوع اتقان و رعایت کیفیت در تولیدات را از دیگر الزامات در این حوزه عنوان کرد و بیان داشت: طی سال‌های اخیر بارها شاهد بودیم شایعات به التهاب بازارها دامن زده که نشانگر فقر کشور در حوزه مذکور است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: توافق خوبی با آموزش و پرورش داشتیم که ۴ هزار معلم آموزش ببینند تا بتوانیم سواد اقتصادی نوجوانان را ارتقا دهیم.

وی تصریح کرد: همچنین تلاش کردیم دانشجویان دانشگاه‌های مختلف را با مسائل اجرایی و اقتصادی و رویکردهای مختلف در حل مسائل آشنا کنیم به طوری که در مدرسه تابستانه که وزارت اقتصاد برگزار کرد، برای دانشجویان در موضوعات مختلف مالیاتی، بودجه و... کلاس آموزشی برگزار کردیم و در نهایت پیشنهادهای برگزیده آنها را خریداری می‌کنیم.

وزیر اقتصاد گفت: باید اعتراف کنیم که در این حوزه هزار راه نرفته وجود دارد و اگر با اقداماتی که در دو سال گذشته شروع شده بتوانیم این را بهانه‌ای برای اصلاح تربیت اقتصادی جامعه قرار دهیم، می‌توان از تهدید تحریم و تلاطمات ارزی فرصتی برای رشد جامعه استفاده کرد. این نیازمندی، فرصتی است که امیدوارم برای ما یک پیامد متفاوتی رقم بزند تا با استحکام بیشتری تصمیمات اقتصادی را اتخاذ کنیم.

دیگر خبرها

  • «زیاد النَخاله» و هیأت همراه با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند
  • دیدار دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و هیئت همراه با رهبر انقلاب
  • تحقق شعار سال نیازمند استفاده از تجارب مردمی‌سازی است
  • به زودی، تحقق دستور رهبر انقلاب در دولت سیزدهم
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • تیم اقتصادی دولت سیزدهم نباید اشتباهات دولت قبلی را تکرار کند
  • سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان باید اهداف دولت سیزدهم را محقق کند  
  • وزیر اقتصاد: نگاه دولت سیزدهم بازگرداندن اداره کشور به مردم است
  • دستاوردهای تعامل سازنده دولت سیزدهم با مجلس
  • امیدآفرینی به نسل جوان از رسالت‌های ائمه جماعات است