Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این کشتی مسافتی ۲۴۰ کیلومتری را در امتداد دریای آیوندای ژاپن طی کرد و حتی مراحل لنگر انداختن را به طور مستقل و بدون دخالت نیروی انسانی انجام داد.

کشتی یادشده که Soleil نام دارد با همکاری دو شرکت میتسوبیشی و شین نیهونکای فری ساخته شده است. این کشتی اولین بار در تاریخ اول جولای با حضور خدمه انسانی به کار گرفته شد و چندین بار مسیر هفت ساعته سفر دریایی بین شینموجی و ایونادا را پیمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس به تدریج سیستم‌های ناوبری خودران بر روی کشتی مذکور نصب شد و در نهایت کشتی یادشده توانست با سرعت ۴۸ کیلومتر در ساعت و بدون دخالت انسان مسیر یادشده را طی کند.

کشتی مذکور به طور گسترده از ابزار مبتنی بر جی پی اس و دوربین‌های مادون قرمز برای مسیریابی و جلوگیری از برخورد با موانع استفاده می‌کند.

یک سیستم نظارت بر موتور برای اطمینان از عملکرد مطلوب آن و یک سیستم پهلوگیری در اسکله و باز کردن خودکار لنگر هم برای این کشتی در نظر گرفته شده است. سیستم پهلوگیری کشتی را می‌چرخاند و آن را به عقب بر می‌گرداند و به کشتی اجازه می‌دهد تا در بندر پهلو بگیرد و محموله آن تخلیه شود.

کد خبر 5403571

منبع: مهر

کلیدواژه: خودروی خودران کشتی ژاپن شرکت میتسوبیشی حاکمیت سایبری فناوری نانو ایالات متحده امریکا گوگل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری فیس بوک تحقیقات علمی همراه اول امنیت سایبری خودروی برقی روسیه اینترنت هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۱۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان پاسخگوی قطعی سامانه معاینه فنی خودرو‌های سنگین نیستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، عباس مجیدی نژاد با بیان اینکه حمل و نقل یکی از بزرگترین تراکنش‌های مالی را در کشور دارد، گفت: اگر خودرو‌های سنگین معاینه فنی نداشته باشند، نمی‌توانند به کارشان ادامه دهند و درواقع برای این خودرو‌ها بارنامه حمل کالا صادر نمی‌شود و حتی نمی‌توانند مسافر هم جابجا کنند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه سایت نامکو و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در صدور کارت هوشمند مشکلی ندارند، افزود: صدور کارت هوشمند با صدور برگ معاینه فنی ارتباط مستقیمی دارد و قطع بودن سامانه سیمفا باعث شده است برگ معاینه فنی صادر نشود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

رئیس انجمن صنفی مراکز معاینه فنی خودرو گفت: در بند سه آیین نامه مطرح شده است که مسئولیت سامانه سیمفا با وزارت کشور است و وزارت کشور و اتحادیه حمل و نقل همگانی که به اصطلاح پیمانکار این سیستم هستند، تاکنون پاسخگوی قطعی این سیستم نبودند.

مجیدی نژاد افزود: مراکز معاینه فنی سبک هم با مشکل کندی سیستم، قطعی سیستم و معضلات دیگر مواجه هستند، اما تاکنون اقدامی برای رفع این مشکل نشده است.

­

دیگر خبرها

  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • جزئیاتی تکان دهنده از قتل یک جوان توسط ۴ برادر
  • این خودرو با چشم‌هایش شما را می‌بیند!/ عکس
  • EXEED در راس هرم نوآوری چری
  • العین -یوکوهاما، آماده برای جنگ بر سر جام نقره‌ای
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • خودروی هیبریدی پرسرعت مرسدس رونمایی شد
  • فوتسال ژاپن؛ کشتی‌ای که غرق شد!
  • ژاپن برق خورشیدی را از فضا تامین می‌کند
  • مسئولان پاسخگوی قطعی سامانه معاینه فنی خودرو‌های سنگین نیستند