Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: تحقق سلامت همگانی مهمترین اولویت در بین برنامه‌های دولت است و طرح واکسیناسیون همگانی علیه بیماری کرونا بارزترین اقدام در جهت تامین سلامت همگانی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، سیدمحمد پورحسینی، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در اجلاس روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور در مشهد اظهارداشت: تحقق سلامت همگانی مهمترین اولویت در بین برنامه‌های دولت است و از اجرای طرح واکسیناسیون همگانی علیه بیماری کرونا به عنوان بارزترین اقدام در جهت تامین سلامت همگانی می‌توان یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به برگزاری اجلاس روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های کشور در مشهد، این اقدام را فرصتی مغتنم در جهت تبادل نظر و تدوین برنامه‌ها و سیاست‌ها در بخش‌های ستاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور برشمرد و ابراز امیدواری کرد برآیند نشست‌ها و گفتگوهای این اجلاس بتواند در همفکری و انسجام هر چه بیشتر اقدامات و برنامه های وزارتخانه موثر باشد.

 پور حسینی با اشاره به بحث واکسیناسیون همگانی علیه بیماری کرونا در طول دو سال گذشته گفت: این حرکت که با همراهی خوب دولت، مردم و سایر نهادهای متولی و باوجود همه کمبودها و تحریم ها صورت گرفت مجاهدتی عظیم بود که با تقدیم شهدای سلامت در این مسیر، حرکتی ماندگار در تاریخ پزشکی کشور ثبت شد.

درخواست یک تشکل دانشجویی از عین‌اللهی درباره دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتیدرخواست از مجلس برای نظارت بر مجموعه های درآمدی دانشگاههای علوم پزشکی کشورچشم نگران بیماران به افزایش تعرفه‌های پزشکی/ ویزیت پزشکان در سال 1401 چه‌قدر زیاد می‌شود؟

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به ویژگی‌های اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد نیز گفت: با توجه به برگزاری مجازی دو اجلاس گذشته در دولت جدید، برگزاری حضوری این اجلاس که البته با تاکید بر رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در حال برگزاری است، فرصت مناسبی است تا رؤسا و مسوولانی که جدیدا به بدنه وزارتخانه ملحق شده اند، در کنار هم تعامل و همفکری بیشتری داشته باشند.

پورحسینی یاد آور شد: برنامه‌های وزارتخانه در دولت حاضر محدود به موضوع کرونا و مباحث مرتبط با آن نیست و قطعا در این اجلاس تلاش خواهیم کرد تا موضوعات مهم در بخش‌های مختلف بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مطرح و با تبادل و تجمیع نظرات در پایان اجلاس به بیانیه‌ای موثر و قابل اجرا در بدنه وزارت بهداشت برسیم.

انتهای پیام/281/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: درمان و آموزش پزشکی سلامت همگانی وزارت بهداشت علوم پزشکی مشاور وزیر پزشکی کشور برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۳۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور

 رحیمی در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی گفت: از آغاز دولت سیزدهم سه هزار پروژه بهداشتی به اتمام رسیده و وارد چرخه خدمت شده است.

وی با اشاره به تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران و جذب ۲۶ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت گفت: در این مدت تلاش کردیم تا دستگاه‌هایی با تکنولوژی سنگین را برای خدمت در بخش درمان به اقصی نقاط کشورمان برسانیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از استان آذربایجان شرقی به عنوان استان پیشتاز جهادسازندگی در عرصه نظام سلامت نام برد و گفت: در دانشگاه علوم پزشکی تبریز یک عقلانیت حاکم است و در منظر ما جهادسازندگی در این استان حاکم است و مردم متوجه خواهند شد که چه اقداماتی در این مدت انجام شده است.

استاندار آذربایجان شرقی هم در دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت با وی خواستار تامین اعتبار مورد نیاز برای تسریع در ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی تبریز و تجهیز بیمارستان سرطانی از سوی این وزارتخانه شد.

 رحمتی با اشاره به تحولات چشمگیر انجام شده در عرصه بهداشت و درمان گفت: انقلابی که در حوزه بهداشت و درمان پس از انقلاب اسلامی به وجود آمده است باید در جامعه به درستی تبیین شود.

وی با قدردانی از فعالان نظام سلامت خواستار توجه به تخصیص اعتبارات مورد نیاز برای پرداخت معوقات کادر بهداشت و درمان شد و افزود: مشکل عمومی در حوزه بهداشت و درمان بحث معوقات نیرو‌های پرستاری و کادر بهداشت و درمان است که انتظار می‌رود با تامین منابع مربوطه شاهد رفع این مشکل باشیم.

وی همچنین خواستار تخصیص اعتبار مورد نیاز برای ادامه ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی شد و اضافه کرد: آذربایجان شرقی در حوزه بهداشت و درمان به مردم شمال غرب کشورمان خدمات ارائه می‌کند و با ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی مشکلی در زمینه تخت‌های بیمارستانی در شهر تبریز نخواهیم داشت اما سرعت کار در این پروژه پایین است و باید بتوانیم ضمن سرعت بخشی نسبت به تکمیل این پروژه اقدام کنیم.

وی گفت: پیشرفت فیزیکی ساخت این بیمارستان قابل توجه است و در خصوص تامین تجهیزات مورد نیاز نیازمند حمایت جدی وزارت بهداشت هستیم.

رحمتی ساخت بیمارستانی در شهر جدید سهند را مطرح کرد و افزود: باتوجه به جمعیت شهر جدید سهند ساخت بیمارستان در این شهر مطالبه عمومی است و وزارت بهداشت در این عرصه ورود جدی داشته باشد.

استاندار آذربایجان شرقی ساخت بیمارستان در شهر مرند را نیز یادآور شد و گفت: با توجه به اینکه سرانه بستری در شهرستان مرند پایین‌تر از متوسط کشور است ساخت بیمارستان در این شهر باید به طور جدی پیگیری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم برای جاده معلمان و بیمارستان دامغان چه اعتباری درنظرگرفت؟
  • ۲ طرح بهداشت و درمان در شاهرود افتتاح و کلنگ زنی می‌شود
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان با حضور وزیر بهداشت
  • سرعت بخشی به پروژه بیمارستان هزارتختخوابی ازمطالبات اصلی مردم است
  • ضرورت سرعت‌بخشی به اجرای پروژه بیمارستان ۱۰۰۰ تخت‌خوابی تبریز
  • جذب بیش از ۲۵ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • ۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت
  • سوختگی؛ رتبه دوم سوانح در کشور