Web Analytics Made Easy - Statcounter

 باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - محمدرضا نجفی‌زاده گفت:  بیماری‌های خاص  هزینه‌های سنگین اقتصادی، روانی و اجتماعی بر خانواده‌ها، بیماران و نظام سلامت تحمیل می‌کنند که خوشبختانه از طریق بسته‌های حمایتی وزارت بهداشت و نیز پوشش بیمه‌ای، تا حد زیادی از سنگینی بار آن‌ها کاسته می‌شود.

او می گوید: این بسته حمایتی شامل مواردی، چون بستری، خدمات تشخیصی، تصویربرداری، آزمایش، توانبخشی، دارو، مشاوره و دندانپزشکی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته رییس اداره درمان بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان   پیش از این بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی، ام اس، سرطان و پیوند اعضا تنها به عنوان بیماران خاص و صعب العلاج به شمار می‌رفتند که در سال‌های اخیر بیماری‌های دیگری شامل روانی، اوتیسم، بیماری‌های متابولیک، CF و EB (پروانه‌ای) نیز به این گروه افزوده شده‌اند.

اوبا اشاره به اخرین آمار و ارقام مبتلایان به بیماری‌های خاص در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: هم‌اینک یک‌هزارو ۵۳۴ بیمار تالاسمی، ۹۴۹ بیمار هموفیلی، ۶۱۸ بیمار ام اس، ۴۸۹ بیمار دیالیز خونی، ۲۴ بیمار بال پروانه‌ای (eb) ۵۸ بیمار cf با و ۱۵متابولیک در این دانشگاه در حال دریافت خدمات هستند.

نجفی‌زاده گفت: خدمات مذکور در هر نوع از بیماری‌ها مطابق با دستورالعمل‌های ابلاغی معاونت درمان وزارت بهداشت است و تمامی بیماران مبتلا به بیماری‌های خاص، صعب‌العلاج ایرانی و همچنین اتباع بیگانه (که از اقامت مجاز و قانونی برخوردار است) که تحت پوشش سازمان‌های بیمه‌گر هستند را شامل شده و از حمایت‌های این بسته برخوردار است.

رییس اداره درمان بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می گوید: یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین مراحل برای جلوگیری و مبتلا نشدن به بیماری‌های خاص همچون تالاسمی و هموفیلی، انجام مشاوره قبل از ازدواج و آزمایشات غربالگری قبل و حین بارداری است که این موضوع در خانواده‌هایی که سابقه بیماری‌های خاص و اصطلاحا ژنتیکی دارند موکدا توصیه می‌شود.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بیماری خاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۴۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: دکتر میثم معزی در این خصوص افزود: در کمتر از پنج روز موفق به انجام ۱۰ عمل پیوند شدیم که به جرأت یک جهش بی سابقه بوده و از همه عزیزان تشکر می کنیم چرا که قطعا این حرکت و همبستگی در ادامه منجر به نجات بسیاری از بیماران خواهد شد.

وی ادامه داد: طی این هفته ده عمل پیوند اعضا داشتیم که ۴ مورد آن به پیوند کبد و ۶ مورد آن به پیوند کلیه اختصاص یافت.

دکتر معزی در خاتمه اظهار داشت: تشکر ویژه و صمیمانه دارم از رضایت خانواده های بیماران اهدا کننده و کلیه اعضای گروه پیوند، اعم از گروه های جراحی پیوند ، جراحی عروق، ارولوژی ، بیهوشی و کلیه پرستاران و کادر پشتیبانی، که با اقدامات لازم و فوری زمینه ساز این حرکت شایسته شدند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899579

دیگر خبرها

  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • ۴۶ بیمار هموفیلی در استان وجود دارد
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • 10 نکته مهم برای انتخاب بهترین کلینیک دندانپزشکی
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • چتر حمایتی پزشکان یزدی برای درمان بیماران صعب العلاج