Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، صادق ستاری فرد روز سه‌شنبه در مراسم افتتاحیه بیست و یکمین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه که در مجتمع آموزشی نابینایان شهید محبی برگزار شد، افزود: در اصل سوم قانون اساسی، تربیت بدنی برای همه تأکید شده است و یکی از جلوه های عینی آن باید دانش آموزان باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ساحت اسناد تحولی و سیاست های بالادستی، برقراری عدالت یکی ازکلیدواژه هایی است که به کرات مورد تأکید قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: یکی از جلوه های برقراری عدالت، عدالت در نیروی انسانی و برخورداری از فضا و تجهیزات آموزشی و ورزشی است. از سوی دیگر یکی از جلوه های مهم عدالت، توجه به دانش آموزان و اقشاری است که به روش‌های مختلف نیازمند حمایت بیشتر هستند.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه برقراری عدالت برای دانش آموزان با نیازهای ویژه نسبت به دانش آموزان عادی از اهمیت بیشتری برخوردار است، گفت: این امر هم به جهت آثار ورزش در جمع پذیری و هم تأثیر آن در تأمین سلامت جسمی و روحی دانش آموزان و افزایش اعتماد به نفش و خودباوری به ویژه برای دانش آموزان با نیازهای ویژه اهمیت زیادی دارد.

به گزارش وزارت آموزش و پرورش،‌ ستاری فرد تاکید کرد: هدف ما ارتقای زندگی این دانش آموزان است. تعلیم و تربیت تمام ساحتی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه اهمیت خاصی دارد. تربیت زیستی و بدنی یکی از ابعاد تربیت تمام ساحتی است و برگزاری مسابقات ورزشی می‌تواند به برقراری نظام عدالت کمک کند. هم آمادگی داریم و هم خود را مکلف می‌دانیم که در تأمین نیازهای دانش آموزان با نیازهای ویژه در خدمت این دانش آموزان باشیم.

وی همچنین به پیگیری هایی برای تسهیل استخدام افراد دارای معلولیت از طریق مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: به زودی دستورالعمل استفاده رایگان از فضاهای ورزشی برای دانش آموزان استثنایی و خانواده های آنها ابلاغ می‌شود.

بیست و یکمین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در ۱۸رشته، گروه و جنسیت به میزبانی ادارات آموزش و پرورش استثنایی استان‌های خراسان رضوی، فارس، اصفهان، شهر تهران و البرز به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

این مسابقات در رشته‌های خرده مهارت‌های تنیس روی میز(تیمی)، آمادگی جسمانی(انفرادی) و خرده مهارت‌های فوتسال(تیمی) برای دانش‌آموزان با آسیب شنوایی، شطرنج(انفرادی)، خرده مهارت‌های گلبال(تیمی) برای دانش‌آموزان با آسیب بینایی، آمادگی جسمانی(تیمی) (سندروم دان)، طناب‌زنی(انفرادی)، خرده مهارت‌های تنیس روی میز(تیمی) و خرده مهارت‌های فوتسال(تیمی) برای دانش‌آموزان آسیب‌دیده و کم‌توانی ذهنی، شطرنج(انفرادی) و خرده مهارت‌های بوچیا(تیمی) برای دانش‌آموزان با آسیب جسمی - حرکتی برگزار می‌شود.

برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش مدارس استثنایی دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش مدارس استثنایی دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش مدارس استثنایی دانش آموزان دانش آموزان با نیازهای ویژه برای دانش آموزان آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۵۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛رضامرادصحرایی افزود: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغییر داشته باشد،

وي گفت: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آیین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد. این آیین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیات دولت رسید. بر این اساس تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می شود و تعداد دانش آموزان در رشته های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد.بنابراین تا پایان برنامه هفتم ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد معادل ۲ درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت در اختیار شرکت‌ها و صنایعی قرار خواهد گرفت که اقدام به تاسیس هنرستان جوار آن شرکت می‌کنند. 

وزیر آموزش و پرورش افزود: ۲۰ درصد ظرفیت آموزش متمرکز فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌ها به آموزش مهارت به دانش‌آموزان غیر از رشته فنی و حرفه‌ای اختصاص پیدا خواهد کرد. 

صحرايي درخصوص برنامه آموزشی استان‌ها برای سال تحصیلی جدید، گفت: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغیبر داشته باشد. امکان‌سنجی این موضوع در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفته و امیدواریم این موضوع نیز به زودی به ثمر برسد. یکی از کارهای آیین‌نامه اخیر این است که ۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت آموزی باید تغییر پیدا کند.  

وی بیان کرد: موضوع تغییر تقویم آموزشی در قالب یک طرح اعلام شده است. کمیسیون آموزش مجلس آن را تصویب کرده و در نوبت صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.

صحرایی در پاسخ به سوالی درباره دریافت شهریه برای مهارت آموزی نیز گفت: اگر قانونی در مجلس است که اعلام کرده گرفتن هزینه مهارت آموزی غیرقانونی است، آن قانون مبناست. ما قانونی نداریم که اعلام کرده باشد گرفتن هزینه مهارت‌آموزی غیرقانونی است. اینکه سال گذشته گرفته نشده به این معنا نیست اخذ هزینه مهارت‌آموزی امسال غیرقانونی است.

دیگر خبرها

  • طرح شنابرای۴۰۰۰دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی اجرا می شود
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • بسته خبر‌های ورزشی ۵ اردیبهشت فارس
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • اجرای طرح تابستانه ویژه مهارت آموزی دانش آموزان سنین 7 تا 18 سال
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند