Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر اسبق کشورمان در روسیه با انتقاد شدید از رویکرد شبکه بی‌بی‌سی فارسی معتقد است که این رسانه همانند دولت انگلیس همواره به دنبال فتنه‌گری در روابط میان ایران و روسیه بوده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، محمود رضا سجادی، سفیر اسبق ایران در روسیه اخیرا مصاحبه‌ای درخصوص امکان همکاری میان ایران و روسیه انجام داد که شبکه بی بی سی فارسی با رویکردی خاص اقدام به تحریف صحبت‌های این دیپلمات ایرانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سجادی در مصاحبه با تسنیم و در واکنش به این گزارش بی بی سی فارسی گفت:اخیرا پس از مصاحبه اینجانب در برنامهجهان آرا، بی بی سی فارسی برای تخریب حرف‌های اینجانب در مورد منافع همکاری با روسیه ، مبادرت به عملیات روانی کرده است. گرچه آنها دشمن هستند ولی من توان آنها را در جنگ روانی و تحریف حقایق تحسین می‌کنم.

وی در ادامه با انتقاد از رویکرد این رسانه گفت: گر چه این رسانه (بی بی سی) در سطح بین المللی آنقدر مفتضح است که مطالبش نیاز به پاسخگویی نداشته باشد اما برای روشن کردن ذهن برخی مخاطبان، چند جمله ای عرض می کنم: اولا در انجام تعهد مالی، من نگفتم ایران، گفتم بانک مرکزی  ایران، که سیاست‌های ضد ملیِ آمریکایی و انگلیسی در آن رسوخ دارد و تاکنون در تخریب روابط دو کشور ، نقش موثری داشته است.ثانیا مگر داشتن بدهی اتهام زشتی است؟ آمریکا هم 15000 میلیارد دلار بدهی دارد و در اینترنت، لحظه به لحظه افزایش آن را گزارش می دهد ! سوم اینکه اگر ما بگوییم بدهی نداریم مشکل برطرف می‌شود؟

سجادی در دفاع از صحبت‌های خود در برنامه جهان آرا گفت: روزنامه‌های روسی،  مقالاتی از بدعهدی پولی ما نخواهند نوشت؟ با گفتن این که بانک مرکزی ما خوب است و ادعاهای واهی  کردن و اینکه همه تقصیر را گردن دیگران بندازیم ، مسائل حل می شود؟ آیا مسئولین خارجی حقایق را به مردم خود نمی گویند؟

وی همچنین با اشاره به تلاش تاریخی انگلیس برای رقابت با روسیه گفت: نکته چهارم این که از کی تاحالا انگلیس نگران آبروی ما است؟ و از منِ سرباز  نظام، بیشتر برای آبروی ما دلسوزی می‌کند‌؟

وی ادامه داد: ایرانیان به نیکی می‌دانند که از زمان کمپانی هند شرقی و تاراج هندوستان توسط انگلیسی‌ها ، انگلیسی‌ها همواره دنبال فتنه گری بین ایران و همسایه شمالی ما بوده اند تا مبادا اتحادی بین ایران و روسیه علیه منافع انگلیس در هند شکل بگیرد.

سفیر اسبق کشورمان در پایان با تاکید بر رویکرد تاریخی انگلیس در قبال ایران گفت: از طرف دیگر ، انگلیس  40 سال است سعی می‌کند در دنیا برای ما آبرویی نگذارد! وملت شریف ما را تروریست خطاب می‌کند. حال برای آبروی ما نگرانند!

سجاد در پایان گفت: ما به حکم تربیت اسلامی، دوستدار و خیرخواه همه بشریت هستیم ، به جز مستکبرین سیاه روی غربی که صفحات تاریخ از جنایت های آنها پر است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار روسیه سفیر ایران BBC بی بی سی اخبار روسیه سفیر ایران BBC بی بی سی بی بی سی فارسی سفیر اسبق آبروی ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۵۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال سرویس کارت‌های اعتباری ایران و روسیه/ مسکو از تجربه دهه‌ها مقاومت ایران در برابر تحریم بهره می گیرد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی نوشت: روزنامه ایزوستیا به نقل از سفارت تهران در مسکو گفت که ایران می‌تواند ظرف چند ماه آینده کارت‌های اعتباری و نقدی میر روسیه را بپذیرد.

به گفته محسن رحیمی، هم اکنون کار برای آماده سازی زیرساخت‌های فنی لازم در حال انجام است، البته اجرای این سامانه زمان بر است. رحیمی تاکید کرد که این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که روسیه و ایران به ایجاد روابط اقتصادی قوی‌تر ادامه می‌دهند.

مسکو و تهران روابط خود را در مواجهه با تحریم‌های غرب تقویت کرده اند. به گفته میخائیل خاچاتوریان، دانشیار دانشگاه مالی در مسکو، گردش تجاری بین دو کشور در سال گذشته بالغ بر ۴ میلیارد دلار بوده است و پتانسیل رشد بیشتر، به ویژه در بخش تولید، مهندسی مکانیک و حمل و نقل را دارد.

به گفته وی، آزمایش سیستم میر، جایگزین روسی ویزا و مسترکارت، ممکن است از اواخر تابستان یا اوایل پاییز سال جاری در ایران آغاز شود. مسکو در سال ۲۰۲۲ در واکنش به عملیات نظامی خود در اوکراین، از جمله قطع دسترسی بسیاری از بانک‌های روسی از سوئیفت، ویزا و مسترکارت، تحت تاثیر موجی از تحریم‌ها قرار گرفت. در پاسخ، دولت روسیه شروع به ترویج سیستم میر داخلی به عنوان یک جایگزین قابل اعتماد کرد.

کارشناسان خاطرنشان کردند که اقتصاد ایران علیرغم اینکه دهه‌ها تحت تحریم‌های گسترده بین‌المللی قرار داشت، سازگار شده است و روسیه می‌تواند از تجربه تهران در مقاومت در برابر فشار خارجی استفاده کند.

تاتیانا موناگان، دبیرکل اتاق بازرگانی بین‌المللی (ICC) گفت: اقدام برای راه‌اندازی میر در ایران گامی منطقی به جلو در توسعه همکاری‌های دوجانبه پس از پیوستن تهران به گروه اقتصادی بریکس در سال جاری است.

به گفته کارشناسان، تصمیم برای استفاده از میر در ایران از زمانی که تعدادی از کشور‌های به اصطلاح «دوست» از جمله ارمنستان، قرقیزستان و قزاقستان به دلیل ترس از هدف قرار گرفتن توسط تحریم‌های ثانویه، محدودیت‌هایی را بر این سیستم اعمال کردند، اهمیت بیشتری پیدا کرد.

کارت‌های میر در حال حاضر به صورت آزاد در آبخازیا، اوستیا و بلاروس پذیرفته می‌شوند و با محدودیت‌های خاصی در ارمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، کوبا، ونزوئلا و ویتنام قابل استفاده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ژنرال انگلیسی: برای کی‌یف سخت است جلوی حمله مسکو را بگیرد
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا
  • ائتلاف تهران مسکو، محوری در نظم جدید جهانی
  • واکنش سفیر روسیه در آمریکا به کمک‌های جدید به اوکراین
  • سفر کم سابقه هیات کره شمالی به تهران پس از 5 سال / معمار رابطه تجاری مسکو و پیونگ یانگ در تهران به دنبال چیست؟
  • واکنش دیدنی آقای بازیگر وقتی اسم همسرش را می‌شنود |‌ ویدئو
  • اتصال سرویس کارت‌های اعتباری ایران و روسیه/ مسکو از تجربه دهه‌ها مقاومت ایران در برابر تحریم بهره می گیرد
  • «میر» روسیه در ایران فعال می‌شود | جزئیات پیوستن ایران به شبکه کارت‌های اعتباری روسیه