Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیتروئن یکی از کمپانی های بزرگ جهانی است. اصالت شرکت سیتروئن فرانسوی می باشد. به تازگی سیتروئن از خودروی جدید خودش رونمایی کرده است.

تولید چهار مدل خودرو جدید پژوسیتروئن در ایران

کانسپت کارین که در نمایشگاه خودرو پاریس رونمایی شد یک ایده عجولانه بود. در واقع سیتروئن هیچ چیزی برای نمایش دادن در آن مراسم نداشت و از ترور فیوری درخواست کرد تا یک خودروی جذاب برای آن‌ها طراحی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارین در این مراسم مورد انتقاد بسیاری از حاضران قرار گرفت.

دلیل اصلی این انتقادها ظاهر هرمی شکل خودرو با پنل‌های شیشه‌ای عجیبش بود، حتی با وجود اینکه شکل ظاهری آن کاملاً جدید نبود. لانچیا سیبیلو طرح مشابهی را در سال ۱۹۷۸ به نمایش گذاشت، اما ظاهر کارین خیلی افراطی‌تر بود.

البته ممکن است سیتروئن در طراحی کارین از دو خودروی مفهومی که در اوایل دهه ۱۹۷۰ طراحی کرده بود، یعنی GS کوپه و GS کامارگو الهام گرفته باشد.

سیتروئن پرفروش‌ترین خودرو ایران را حذف می‌کند

کارین ترکیبی از ویژگی‌های ظاهری آشنا و طرح‌هایی آینده‌نگرانه بود. در حالی که بدنه آن خیلی عجیب‌تر از خودروهای مفهومی اواخر دهه ۱۹۷۰ بود، چراغ‌های جلوی کارین یادآور سیتروئن SM یک GT قدرتمند بود که این شرکت فرانسوی در اواخر دهه ۱۹۶۰ طی همکاری با مازراتی توسعه داد. چرخ‌های عقب نیمه‌پوشیده هم شبیه مدل‌های تولیدی CX و GS بودند.

اما حجم عظیم پنل‌های شیشه‌ای بود که کارین را به یک طراحی عجیب و غریب در آن دوران تبدیل کرد. پنل سقف با اندازه‌ای تقریباً برابر با یک کاغذ A3، کوچکترین سقف خودرو بود که تا آن زمان تولید شده بود.

کارین، مانند بسیاری از خودروهای مفهومی آن دوران، درهای پروانه‌ای داشت که با توجه به ارتفاع کم خودرو کاملاً ضروری بودند.

اوضاع در داخل کابین هم خیلی عجیب بود، جایی که سیتروئن یک پیکربندی سه صندلی با صندلی راننده مرکزی را انتخاب کرده بود. صندلی راننده کمی جلوتر از صندلی‌های کناری قرار داشت، چیدمانی که مک‌لارن در دهه ۱۹۹۰ با ابرخودرو F1 به محبوبیت رساند.

با این حال، کارین اولین خودرو با صندلی راننده مرکزی نبود. این ویژگی قبلاً در نمونه اولیه یک لندرور ۱۹۴۷، خودروی سینمایی FAB 1 در دهه ۱۹۶۰ و کانسپت 365P برلینتا اسپشیاله که فراری در سال ۱۹۶۶ ساخته ‌بود، مورد استفاده قرار گرفته است.

داشبورد سراسری پیشرفته به نظر می‌رسید، در حالی که فرمان یک ستون بلند و ضخیم داشت. این طراحی جایی برای قرار دادن یک صفحه نمایش احاطه شده توسط کنترل‌ها در داخل فرمان ایجاد کرده بود.

پایین فرمان یک بخش Vشکل داشت که کنترل‌های اضافی روی آن قرار گرفته بودند. سیتروئن ادعا می‌کرد که این طراحی باعث می‌شود راننده بدون اینکه دستش را از روی فرمان بردارد تمام امکانات خودرو را کنترل کند.

البته این شرکت فرانسوی جزئیاتی درباره پیشرانه کارین منتشر نکرد. شاید به این دلیل که این کانسپت را به عنوان یک خودروی قابل استفاده طراحی نکرده بود. اما کارین یک خودروی ساکن نبود و حداقل یکبار در حال رانندگی دیده شده بود.

با توجه تجمهات اعتراضی احتمال تغییر قیمت خودروی جدید سیتروئن C3 وجود دارد

برخی از گزارش‌ها به استفاده از موتور چهار سیلندر در کارین اشاره می‌کنند، اما بعید است که این کانسپت از یک پیشرانه خاص استفاده کرده باشد و احتمالاً از موتور یک مدل موجود در آن استفاده شده است.

در حالی که سیتروئن کارین را به عنوان خودرویی با فناوری‌های آینده به نمایش گذاشت، هیچ کدام از ویژگی‌های آن در خودروهای تولیدی بعدی این شرکت مورد استفاده قرار نگرفت. البته ممکن است که در طراحی تسلا سایبرتراک تا حدودی از آن الهام گرفته شده باشد.

کارین هم‌اکنون در موزه سیتروئن نگهداری می‌شود، جایی که این شرکت تقریباً ۳۰۰ مدل که طی ۱۰۰ سال گذشته ساخته را در آنجا نگهداری می‌کند.

همکاری سیتروئن با سایپا نهایی شد

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سیتروئن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۶۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۳ هزار خودروی وارداتی ثبت سفارش شد

عباس علی آبادی از بازبینی آیین‌نامه واردات خودرو‌های دست دوم خبر داد و گفت: تاکنون ۱۳۳ هزار خودروی وارداتی ثبت سفارش شده که از این تعداد ۵۰ هزار خودرو در گمرکات کشور است.

به گزارش ایسنا، وی در حاشیه جلسه پاسخگویی به نظرات و مشکلات شهروندان در مرکز ارتباط مردمی ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اولین تلاش ما در حوزه خودرو تولید کمی است و امسال رشد تولید بهتری خواهم داشت. سال گذشته تولید خودرو هشت درصد رشد داشت و امسال برنامه‌ریزی شده این رقم به بیش از ۱۵ درصد برسد.

وی افزود: برنامه وزارت صمت رونق واردات است. تاکنون ۱۳۳ هزار خودروی وارداتی ثبت سفارش شده که از این تعداد ۵۰ هزار خودرو در گمرکات کشور است. البته این روند‌ها تا حدودی کند است، اما به زودی این خودرو‌ها عرضه خواهد شد. تاکنون ۸۰۰۰ خودروی وارداتی به مردم تحویل داده شده است.

وزیر صمت با تاکید بر اینکه واردات خودرو ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: واردات خودرو‌های دست دوم امسال هم در قانون بودجه دیده شده و آیین نامه واردات هم تنظیم و برای دولت ارسال شده است. در حال حاضر این کار از مسیر مناطق ویژه در حال اقدام است و در سایر زمینه‌ها هم انجام خواهد شد. همچنین در حال بازبینی در آیین نامه واردات خودرو‌های دست دوم با کمک نمایندگان مجلس و همکاران وزارت صمت در بخش‌های تخصصی هستیم تا واردات این خودرو‌ها با کمترین عارضه و مشکل انجام شود.

دیگر خبرها

  • راننده پرخطر رنو کشنده به دام قانون افتاد
  • جنجالی ترین خودروی ۱۴۰۳؛ حواله پارس ۲۹۰ میلیون تومان!
  • هوش مصنوعی پشت فرمان صنعت خودرو می‌ نشیند!
  • توقیف محترمانه خودرو یک خانم راننده توسط پلیس + فیلم
  • خودروی پژو ۲۰۰۸ مدل ۲۰۲۴ با چه مشخصاتی عرضه می‌‎شود؟
  • واژگونی و حریق خودروی حامل سوخت قاچاق در خواف/ راننده جان باخت
  • ۴۲۰ کیلوگرم تریاک از خودروی لکسوس کشف شد
  • ۱۳۳ هزار خودروی وارداتی ثبت سفارش شد
  • ۱۳۳ هزار خودروی وارداتی ثبت سفارش شدند
  • خودروی تسلا مدل 3 – 2024 چه مشخصاتی دارد؟