Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام علی‌اشرف عبدی ظهر چهارشنبه در نشست صمیمی اصحاب رسانه با آیت‌الله سید محمد سعیدی که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، اظهار کرد: وقتی که بنده در دهه ۸۰ به‌عنوان خادم افتخار خدمت در حرم را پیدا کردم تنوع خدمات به تعداد انگشتان یک دست بود و نوع خدمات حرم مطهر به ۶ مورد هم نمی‌رسید اما در سال ۹۳ با توجه ویژه تولیت آستان مقدس این خدمات به حداقل ۱۵ نوع خدمت افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از آذرماه سال ۹۸ و تا به امروز ۳۲ نوع خدمت در حرم مطهر ارائه می‌شود، عنوان کرد: مجموعه مدیریت حرم مطهر چهار اداره مختلف دارد که هر کدام از این ادارات خدمات متنوعی را ارائه می‌دهند.

مدیر حرم مطهر کریمه اهل‌بیت (س) با اشاره به ارائه هشت نوع خدمت در اداره انتظامات حرم عنوان کرد: اداره خدمات زائر در سال ۹۳ آغاز به کار کرد که ۱۳ نوع خدمت را ارائه می‌دهد که نشان از توسعه کمی و کیفی است در این بخش است.

وی ادامه داد: واحد خدمات سالمندان که از سال ۹۳ کار خود را دنبال کرده آن سال یک دستگاه ماشین زائربر هم نداشت اما اکنون ۱۵ ماشین زائربر در سه محور فعال هستند؛ صندلی چرخ‌داری که برای زائران درنظر گرفته شده در هر شیفت حداقل ۵۰ صندلی است و صندلی امانی در دوره‌ای معنا نداشت اما اکنون سه دفتر امانی در درب‌های ۱۷، ۲۴ و یک به صورت مستمر باز است.

عبدی ادامه داد: شیوع کرونا مشکل حضور خادمان را داشتیم چراکه برخی به علت محدودیت‌های تردد نتوانستند حضور یابند، برخی دچار بیماری شدند و برخی هم با توجه به مریضی پیش زمینه‌ای در گروه پرخطر قرار داشتند و حضور آن‌ها در حرم منطقی نبود به همین علت برخی از دفاتر برای دقایقی بسته بود اما این بسته بودن‌های موقت به معنای تعطیلی آن خدمت نبوده است.

وی تصریح کرد: در حوزه خدمات اماکن رواق خواهران تا اوایل دهه ۹۰ هیچ خدماتی به زائر به صورت مستقل ارائه نمی‌شد اما اکنون در این بخش هفت نوع خدمت به زائران ارائه می‌شود.

عبدی با بیان اینکه برای ارتقای اخلاق خادمان دوره‌های مختلف آموزشی و اخلاقی را برگزار می‌کنیم، اظهار کرد: هفته‌ای چهار جلسه برای خدام اخلاق خادمی و مباحث مرتبط ارائه می‌شود.

مدیر حرم مطهر کریمه اهل‌بیت (س) خاطرنشان کرد: ما به دنبال وحدت رویه و انسجام در ورودی‌ها هستیم و نسبت به موضوعات امنیتی به صورت ویژه حساسیت به خرج می‌دهیم هر چند در این رابطه حفظ شأنیت زائر اهمیت بسیاری دارد.

وی از اصحاب رسانه به‌عنوان چشم تیزبین آستان مقدس و زبان گویای فعالیت‌ها و عملکردهای خادمان حرم نام برد و گفت: ۱۰ هزار نفر خادم داریم اما ۶ هزار نفر با توجه به وضعیت کرونایی در حرم حضور می‌یابند که این افراد در نگاه، رفتار و انگیزه تفاوت دارند اما ما به دنبال منسجم‌سازی این خدام هستیم.

عبدی با بیان اینکه جذب خادم افتخاری در حرم مطهر مراحلی دارد، گفت: باید از نهادهای امنیتی استعلامی انجام شود و امکان دارد برخی از روندها کمی طول می‌کشد به همین علت افرادی که منتظر خدمت افتخاری هستند باید کمی صبر کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۷۰۰ نفر دارای مدرک دکتری و فوق لیسانس و ده‌ها مدیر استانی و کشوری در حرم به صورت افتخاری خدمت می‌کنند که از ظرفیت این افراد به صورت ویژه بهره‌مند هستیم.

عبدی عنوان کرد: حرم مطهر در ۱۹ دی امسال برای نخستین بار میزان دیدار غیرحضوری مردم قم با رهبر معظم انقلاب اسلامی بود که با امکانات موجود، آستان مقدس فضای مناسبی را ایجاد کرد و این دستاورد با همکاری اصحاب رسانه و مردم رقم خورد که در این دیدار جلوه زیبایی از قم و حرم به جهان منعکس شد.

وی از خدمات مرحوم مولایی به‌عنوان اولین تولیت آستان مقدس یاد کرد و گفت: وقتی این شخصیت تولیت بودند خدمات ارزشمندی ارائه کردند، مجموعه آستان ساختار سازمانی نداشت بلکه فقط سرکشیک و خدمت‌گزار داشت اما حسابداری و نذورات و خیلی از اتفاقات را مرحوم مولایی رقم زد؛ در زمان آیت‌الله مسعودی خمینی نیز اقدامات قابل توجه به ویژه در حوزه موقوفات حرم رقم زده شد که جا دارد در این افراد از این افراد یاد کنیم.

عبدی با بیان اینکه آستان مقدس در مباحث مدیریتی مسجد اعظم ورودی ندارد، گفت: تنظیف و خدمت به زائران توسط خادمان حرم دنبال می‌شود اما مباحث مدیریتی این مسجد بر عهده تولیت آن است.

کد خبر 5404155

منبع: مهر

کلیدواژه: حرم حضرت معصومه س حرم حضرت معصومه استانداری قم بارش برف بوشهر برف و کولاک ویروس کرونا کرمانشاه تعطیلی مدارس برف روبی سیل هرمزگان سیلاب بارش باران سیل کرمان امداد رسانی ایلام آستان مقدس حرم مطهر نوع خدمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۶۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه های آندوسکوپی و کولونوسکوپی پاسخگوی هزینه‌ها نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، کامران باقری لنکرانی، در نامه‌ای به سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت، عنوان داشت: ضمن تشکر از مساعی جنابعالی در ارتقای خدمات سلامت کشور از جمله اصلاح دستورالعمل ارائه خدمات مختلف نظیر کولونوسکوپی، همانگونه که مستحضرید تعرفه‌های پروسیجرها همچون آندوسکوپی و کولونوسکوپی حتی با لحاظ کردن هر دو بخش فنی و حرفه‌ای، در حال حاضر کفاف هزینه‌های نگهداشت و استهلاک این دستگاه‌ها را نمی‌دهد.

در این شرایط، تحمیل هزینه‌های اضافه‌تر به واحدهای ارائه خدمت چه در بخش دولتی و چه خصوصی، برای خدماتی که برای حفظ کیفیت درمان و ایمنی بیماران ضروری هستند و در تعرفه‌های مزبور نه در جز فنی و نه در حرفه‌ای لحاظ نمی‌شوند، باعث فشار مضاعف مالی هم به ارائه کنندگان خدمت و هم بیماران گردیده است.

از جمله خدمات ضروری که در کنار پروسیجرها ارائه می‌شود می‌توان به مواردی همچون پالس اکسی متری، رگ گیری، تزریق سرم و دارو، بررسی وضعیت بیمار، مشاوره قبل و بعد از پروسیجر و…، اشاره نمود.

از طرف دیگر برخی از تجهیزات مصرفی آندوسکوپی و کولونوسکوپی که غیر سرمایه‌ای و یکبار مصرف هستند و بعضاً تهیه آنها برای بیماران امکان پذیر نیست و لزوماً توسط مراکز درمانی، بیمارستان، کلینیک و یا توسط پزشکان در مطب شخصی تهیه می‌شوند که از مهم‌ترین این موارد می‌توان به لوازم مصرفی همچون پنس بیوپسی، سوزن اسکلروتراپی، هموکلیپس، اسنیر، تهیه وسایل ضد عفونی، دهانی، کیت اپرئاز لباس بیمار، داروهای لازم سدیشن و…، نام برد که در حال حاضر با چالش تقبل هزینه توسط بیمه‌ها در برخی از استان‌ها روبرو شده است. حتی برخی از خدمات که دارای تعرفه هستند بعضاً توسط سازمان‌های بیمه گر در صورتحساب‌های ارسالی مورد پذیرش قرار نمی‌گیرند و باعث تضییع حقوق بیماران و ارائه کنندگان خدمت می‌شود که به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

۱- ویزیت بیمار قبل و بعد از پروسیجر و مشاوره پزشکی

۲- کد ۹۶۰۱۸۰ اکسیژن تراپی با نازال یا ماسک

۳- کد ۹۶۰۰۱۰ پایش و ارزیابی مثل فشار گرفتن. کنترل علائم حیاتی و پالس اکسی متری

۴- کد ۹۶۰۱۵۵ برای رگ گرفتن

۵- کد ۹۶۰۱۷۰ برای تزریق هر داروی وریدی

۶- لیست وسایل مصرفی یکبار مصرف ویژه هر بیمار

با توجه به موارد فوق، از جنابعالی درخواست می‌شود ضمن اعلام این موارد به معاونین درمان دانشگاه علوم پزشکی، بیمه‌های پایه و تکمیلی، تاکید گردد که موارد اعلامی مازاد بر تعرفه اندوسکوپی و کلونوسکوپی بوده و در صورت ارائه خدمت و تهیه وسایل مزبور با درج در صورتحساب بیماران، قابل پرداخت از طرف بیمه‌ها هستند.

امید است با تاکید و پیگیری جنابعالی، وضعیت ناهماهنگ فعلی که در برخی از استان‌ها باعث برخورد بین بیماران، بیمه‌ها و ارائه کنندگان خدمت گردیده است و بر کیفیت خدمات و ایمنی آنها تأثیر گذار بوده، به سرعت حل شود.

کد خبر 6082366 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • عدم پاسخگویی تعرفه‌های آندوسکوپی و کولونوسکوپی به هزینه‌ها
  • تعرفه های آندوسکوپی و کولونوسکوپی پاسخگوی هزینه‌ها نیست
  • ارائه پنج هزار و ۸۰۰ خدمت بسیجیان جامعه پزشکی در چهارمحال و بختیاری
  • آئین شکرانه خدمت زائران نوروزی حضرت رضا (ع) 
  • خدمات رسانی قرارگاه خدمات به زائر در حوزه‌های اقامت و مباحث رفاهی
  • برگزاری مراسم شکرانه خدمت قرارگاه عملیاتی زائران نوروزی مشهد
  • ارائه بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ خدمت رایگان از سوی بسیجیان جامعه پزشکی
  • جهاد دندانپزشکی در رودان/خدمات قرارگاه مردم به ۲۲۰ هزار خدمت رسید
  • افتخار خدمت رسانی ۱۶۰ هزار خادم یار به زائران امام رضا (ع)
  • جذب خادم رسمی از طریق یگان حفاظت و امنیت حرم مطهر رضوی صحت ندارد