Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمدحسین ملایی زمانی چهارشنبه در نطق پیش از دستور بیست و نهمین نشست رسمی شورا در صحن علنی این شورا افزود: مجموعه ای از عوامل موجب شده تا مشارکت مردمی در این کلانشهر در تمام سطوح پایین باشد که برای بازآفرینی اعتماد عمومی نیاز به کار موثر در سطح شهر است.

وی با اشاره به تاثیر باورها در رشد هر جامعه گفت: هر مقدار فرد و جامعه نسبت به ظرفیت ها، استعدادها، توانایی ها و مشکلات خود آگاهی بیشتری داشته باشد، رشد آن فرد و جامعه نیز سرعت بیشتری می گیرد و اگر چنین شناخت و باوری وجود نداشته باشد، امکان ارتقا و توسعه نیز ممکن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مشارکت مردم در تحول وضعیت کنونی را ضروری دانست و ادامه داد: همه باید به این باور برسیم که با برداشتن یک گام مثبت امکان تحول در شهر وجود دارد که تحقق این امر نیاز به همراهی همه مردم دارد.

عضو شورای اسلامی شهر اهواز با انتقاد از وجود نگاه منفی به سرمایه گذاری در مناطق محروم افزود: سرمایه گذاری در مناطق محروم نه تنها هدر رفت سرمایه نیست بلکه ذخیره سرمایه است که اثر سرمایه گذاری در این مناطق را می توان در ۱۰ سال آینده دید.

ملایی زمانی کار فرهنگی را نیاز اساسی اهواز دانست و ادامه داد: برای تحقق مشارکت مردمی، سرمایه گذاری در مناطق محروم همچنین ارتقای خودباوری نیاز به توجه جدی به موضوع فرهنگی در اهواز دارد.

وی گفت: استدعای ما از سازمان فرهنگی شهرداری و متولیان امر فرهنگ در کلاشهر اهواز این است که در راستای نشاط اجتماعی، ایجاد روحیه خودباوری و ارتقای مشارکت مردم در تمام سطوح با اطلاع رسانی به مردم در دستور کار قرار گیرد.

ملایی زمانی افزود: واقعیت این است که مردم به شهرداری و سیستم اداری به شدت بدبین هستند و تا زمانی که این موضوع حل نشود، امکان انتظار مشارکت از مردم را نباید داشت.

وی با تاکید بر انجام کار اثربخش برای گره گشایی از مشکل مردم افزود: متاسفانه کار اثربخشی که مردم نتیجه مثبت آن را در شهر ببینند تا کنون انجام نشده است در صورتیکه با انجام کار اثرگذار می توان امکان بازآفرینی اعتماد مردمی را فراهم کرد.

در این نشست که با حضور شهردار اهواز برگزار شد، لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ پیشنهادی این شهرداری بالغ بر ۷۵ هزار میلیارد ریال به شورا تقدیم شد.

برچسب‌ها لایحه بودجه کمیسیون فرهنگی اجتماعی امور ورزش و جوانان شورای شهر اهواز شورای اسلامی شهر اهواز اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لایحه بودجه شورای اسلامی شهر اهواز لایحه بودجه شورای اسلامی شهر اهواز اهواز سرمایه گذاری مشارکت مردم شهر اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۷۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: تلاش برای تحقق شعار سال وظیفه همه اقشار به ویژه دانشگاهیان است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم در نشست شورای سیاستگذاری مردمی‌سازی وزارت علوم که با حضور معاونان و مشاوران وزیر علوم، رؤسای دانشگاه‌های منتخب و سایر اعضای این شورا برگزار شد، اظهار کرد: انتظار من از این شورا تدوین برنامه‌ها و سیاست‌هایی است که نقش مردم به معنی خاص آن که جامعه دانشگاهی است و مردم به معنی عام که عموم افراد جامعه است را در هر یک از حوزه‌های کاری وزارت علوم مشخص کند.

وی تاکید کرد: باید مشخص کنیم که در حوزه پژوهش، آموزش، فرهنگ و سایر حوزه‌ها چگونه می‌توانیم مشارکت مردم را بیشتر کنیم و نقش مردم را در تولید و استفاده از خدمات مرتبط با وزارت علوم بیشتر و پر رنگ‌تر کنیم.

زلفی گل گفت: در بحث ساخت خوابگاه و فضای آموزشی باید شرایطی فراهم شود که افراد با کمترین هزینه بتوانند مشارکت کنند برای مثال در احداث یک خوابگاه ۲۰۰ تخت خوابی، افراد بتوانند هزینه یک یا چند تخت را بپردازند.

وی تدوین آیین‌نامه پژوهشگران مستقل را که در شورای عالی عتف تصویب شد نمونه‌ای از مردمی‌سازی دانست که باعث مشارکت محققان غیر هیئت علمی و فاقد رابطه استخدامی در حوزه پژوهش می‌شود و زمینه حضور گسترده‌تر نخبگان را در پژوهش فراهم می‌کند.

وی افزود: استفاده از ظرفیت مشارکت دانش آموختگان از دیگر موارد مردمی‌سازی است که از آن غفلت شده است و انتظار می‌رود روسای دانشگاه‌ها با تشکیل کانون‌ها یا انجمن‌های دانش آموختگان از ظرفیت آنها برای توسعه دانشگاه استفاده کنند؛ بدیهی است تعدادی از دانش‌آموختگان از نظر مادی و غیرمادی می‌توانند به دانشگاه کمک کنند، چون بسیاری از آنها یا در جایگاه‌های اداری بالا یا از صاحبان صنایع هستند.

وزیر علوم استفاده از توان بخش خصوصی در بحث کارآموزی و مهارت محوری دانشجویان را از دیگر مصادیق مردمی‌سازی وزارت علوم دانست که کمتر به آن پرداخته شده است.

برنامه‌ریزی برای استفاده از کمک‌های مشورتی و فکری والدین دانشجویان برای پیشبرد اهداف وزارت و دانشگاه‌ها و افزایش نقش نهاد‌های مردمی برای نظارت و ارزیابی امور بخش دیگری از توصیه‌های وزیر علوم برای مردمی‌سازی وزارت علوم بود.

زلفی‌گل همچنین اظهار کرد: هر چقدر که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان افزایش یابد به جهش تولید کمک می‌شود و مشارکت مردم در اقتصاد بیشتر می‌شود لذا این هدف از محور‌های اصلی وزارت علوم در مردمی‌سازی است که در راستای تحقق شعار سال نیز است.

در ابتدای این نشست نیز، شهاب جنابی دستیار وزیر در امر مردمی‌سازی و دبیر این شورا گزارشی در خصوص اقدامات صورت گرفته و نقشه راه مردمی‌سازی در این وزارتخانه در سال ۱۴۰۳ ارائه کرد. سپس اعضای شورا به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پیرامون موضوع و راهکار‌های پیشنهادی در خصوص نحوه ایفای نقش وازرت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» پرداختند.

مهمترین محور‌های مطرح شده توسط اعضای شورا

پیگیری تحول دانشگاه‌ها از نوع سنتی به دانشگاه‌های با مسولیت اجتماعی

افزایش مشارکت بخش خصوصی در نظام نوآوری و تجاری سازی محصولات دانش پایه

افزایش نقش انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی در برنامه ریزی دانشگاه‌ها

ارتباط انجمن‌های علمی دانشجویی با شرکت‌های دانش بنیان

استفاده از نظرات نخبگان در تدوین سرفصل‌های آموزشی کتب درسی

افزایش حضور اعضای هیئت علمی در صنعت با اعطای امتیاز فناوری

ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان بر اساس آمایش سرزمینی

ایجاد سامانه‌های دولت الکترونیک برای نظرخواهی مستمر از مردم

بر اساس این گزارش؛ مقرر شد معاونان، مشاوران و روسای مراکز ستادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، راهکار‌های اجرایی پیشنهادی را برای مردمی‌سازی در حیطه وظایف و ماموریت‌های خود را ذیل محور‌های تعیین شده تدوین و در اسرع وقت برای دبیرخانه این شورا ارسال کنند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های شهری برای مهار تورم و جهش تولید باید تقویت شود
  • لزوم تقویت زیرساخت‌های شهری برای مهار تورم و جهش تولید
  • مدیریت شهری اصفهان از مشارکت شهروندان در پروژه‌ها استقبال می‌کند
  • استفاده از کمکهای مشورتی والدین دانشجویان برای پیشبرد اهداف وزارت
  • اهتمام مدیریت شهری اهواز بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام
  • برنامه‌ریزی شهرداری برای جذب ۳۰۰ همت سرمایه‌/ برنامه تحولی تهران را با مشارکت بخش خصوصی دنبال می‌کنیم
  • وزیر علوم: تلاش برای تحقق شعار سال وظیفه همه اقشار به ویژه دانشگاهیان است
  • مدیریت شهری از ظرفیت‌ها در تحقق شعار سال بهره بگیرد
  • مدیریت شهری همدان از ظرفیت‌ها در تحقق شعار سال بهره بگیرد
  • مشارکت مردم رکن اساسی تکمیل پروژه‌های شهری است