Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد پاکمهر روز چهارشنبه در جلسه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی در خراسان شمالی اظهار داشت: این استان ظرفیت های خوبی در بخش های کشاورزی، صنعت و گردشگری دارد که با جمع بندی درخواست ها و اعلام آن ها می توان گام به گام به سمت ایجاد کانالی برای ارتقا و افزایش مبادلات بین این استان و ترکمنستان ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گذر مرزی در بحث تولید، نقل و انتقال کالاها وحمل و نقل نقش بسزایی دارد، تصریح کرد: به رغم تمامی تلاش های انجام شده از سوی مسئولان استانی و ملی اما خراسان شمالی فاقد گذر مرزی است که این یک نقص بزرگ برای استان محسوب می شود.
خراسان شمالی با ترکمنستان ۳۰۱ کیلومتر مرز مشترک بدون معبر باز دارد و از سال ۸۳ تلاش برای گشایش معبر مرزی پرسه شو در حال انجام است اما تاکنون به نتیجه نرسیده است. جمعیت مرزنشینان استان خراسان شمالی ۱۰۰ هزار نفر تخمین زده شده است.
میزان مبادلات تجاری این استان با ترکمنستان چهار درصد از مجموع مبادلات اقتصادی استان را تشکیل می دهد.
نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از ضعف های تولید کشور مدیریت اقتصاد توسط بخش دولتی است و حل بسیاری از مشکلات اقتصادی با توسعه سرمایه گذاری بخش خصوصی قابل حل است و باید این موضوع با جدیت پیگیری شود
وی ادامه داد: بخش دولتی نباید به بخش خصوصی به عنوان رقیب نگاه کند و باید بروکراسی های اداری را به حداقل رسانده و حداکثر حمایت را از سرمایه گذاران بخش خصوصی داشته باشیم.
پاکمهر افزود: خراسان شمالی دارای استعدادهای فراوان برای سرمایه گذاری است و باید با بهره مندی درست از این ظرفیت ها سطح درآمد استان را بالا ببریم.

خراسان شمالی با ۸۶۳ هزار نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع شده و هم مرز با جمهوری ترکمنستان است.

برچسب‌ها ترکمنستان اشتغال زایی خراسان شمالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ترکمنستان اشتغال زایی خراسان شمالی ترکمنستان اشتغال زایی خراسان شمالی خراسان شمالی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۷۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است

به گزارش خبرنگار مهر، سید مجید هدایت عصر روز چهارشنبه در نشست بررسی وضعیت بازارچه‌های مرزی چیلات و چنگوله و هلاله شمالی که در سالن شهید رجایی استانداری ایلام برگزار شد با تاکید بر حمایت دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌ها، گفت: فعال شدن بازارچه‌ها به ویژه بازارچه‌های مرزی در رونق و توسعه اقتصادی هر منطقه بسیار اثرگذار است.

وی مشوق‌های اقتصادی را از مهم‌ترین دلایل رغبت هر کشور برای فعال شدن بازارچه ذکر کرد و گفت: زیرساخت‌ها بازارچه چیلات از طرف کشور ایران آماده است.

هدایت بیان داشت: فعال شدن بازارچه فراهم کننده رشد اقتصادی و توسعه‌ای است و برای فعال شدن یک بازارچه مرزی عزم دو طرف بسیار مهم است.

وی گفت: هر بازارچه مشترک یک فرصت بسیار خوب برای هر استان و منطقه است و می‌تواند علاوه بر ارتقا معیشت مرزنشینان بسترساز رشد اقتصادی باشد.

وی اضافه کرد: یکی از وظایف اصلی وزارت کشور اشتغال مرزنشینان است که در راستا مجموعه وزارت کشور همه تلاش خود را به کار گرفته است.

کد خبر 6088137

دیگر خبرها

  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند
  • دولت سیزدهم مصمم به تکمیل زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی است
  • زیرساخت‌های لازم در ۳ بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شد
  • دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است
  • اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام
  • مراسم نکوداشت امام جمعه فقید بجنورد برگزار می‌شود
  • راه اندازی بازارچه محصولات اتباع در سمنان
  • نیاز خراسان شمالی به استقرار سایت پرتودهی هسته‌ای محصولات کشاورزی
  • بازدید نماینده عالی دولت در خراسان رضوی از پروژه کنترل آب‌های مازاد مرزی
  • مدیران مصوبات سفر رئیس‌جمهور را پیگیری کنند