Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در صفحه توئیتر خود نوشت: فروش نفت ایران و بازگشت پول آن به شرایط مناسب و غیرقابل بازگشتی رسیده است.
به گزارش سرویس سیاست خارجی خبرگزاری آریا، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در صفحه توئیتر خود نوشت: فروش نفت ایران و بازگشت پول آن به شرایط مناسب و غیرقابل بازگشتی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمی‌شود برای امتیازگیری، قول رفع تحریمی را داد که بی‌اثر شده است.
رئیس جمهور هم پنجشنبه هفته گذشته، از افزایش 40 درصدی حجم صادرات نفت در ماه‌های اخیر خبر داد.
در همین حال وزیر نفت هم در فضای مجازی اعلام کرد: در مجموع درآمد‌های نفتی کشور بیش از چند برابر شده که حاصل افزایش میزان فروش و افزایش قیمت است. آمار‌های اوپک هم تایید می‌کند صادرات نفت خام ایران در سال 2021 میلادی نسبت به سال قبل از آن حدود دو برابر شده است.
البته با توجه به اینکه قیمت نفت هم در ماه‌های اخیر افزایش چشمگیری داشته، تخمین زده می‌شود درآمد‌های نفتی کشور بیش از 2 برابر شده است.
اخیرا بلومبرگ هم خبر داد که چین واردات نفت از ایران و ونزوئلا را در سال 2021 دو برابر کرد که بیشترین میزان واردات در سه سال گذشته است. موضوعی که واکنش آمریکایی‌ها را درپی داشت. بلینکن وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری تلفنی وزارت خارجه آمریکا درپاسخ به این سئوال که چرا آمریکا علیه چین که در حدود نیم میلیون بشکه در روز از ایران نفت خریداری می‌کند، تحریم اعمال نمی‌کند؟ می‌گوید: «ما به خوبی از خرید‌هایی که شرکت‌های چینی بر خلاف تحریم‌های ما از نفت ایران انجام می‌دهند آگاه هستیم و از اقدامات تحریمی خود برای پاسخ به فرار از تحریم‌ها استفاده کرده‌ایم و در صورت لزوم به این کار ادامه خواهیم داد.»

مذاکرات نفتی ایران و روسیه
توسعه همکاری‌های ایران و روسیه در حوزه انرژی با حضور مقامات سیاسی و اقتصادی دو کشور بررسی شد.
وزیر نفت ایران و نیکلای شولگینوف وزیر انرژی روسیه با همراهی محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد انرژی روسیه راه‌های ارتقای سطح همکاری‌های دو کشور را در زمینه اقتصادی و نفتی بررسی کردند.
اوجی پس از نشست با بیان اینکه توافق‌های خوبی در حوزه همکاری‌های نفت و انرژی به‌دست آمده است، تصریح کرد: مذاکرات خوبی برای همگرایی اقتصادی، رفع موانع، سرمایه‌گذاری مشترک و توسعه همکاری‌های حوزه نفت و انرژی با طرف روسی بدست آمد.
وی با بیان اینکه همکاری‌های نفتی ایران و روسیه توسعه می‌یابد گفت: مذاکرات خوبی برای همگرایی اقتصادی، رفع موانع، سرمایه‌گذاری مشترک و توسعه همکاری‌های حوزه نفت و انرژی با طرف روسی به‌دست آمد.
وزیر نفت افزود: امروز مذاکرات متعددی با شرکت‌های بزرگ روسیه داشتیم که امیدواریم به‌زودی منجر به امضای قرارداد شود.
وی ادامه داد: خوشبختانه در موضوع انتقال فناوری و تجهیزات راهبردی مورد نیاز شرکت‌های مختلف روس پروژه‌های پرشماری در زمینه نیروگاهی تعریف کردند ودر زمینه تامین منابع مالی به توافق‌های خوبی دست یافتیم.
اوجی ادامه داد: نقشه جامع و کامل برای همکاری با روسیه تدوین شده که در اختیار این کشور قرار گرفته است و امیدواریم در چارچوب این نقشه به توافق برسیم.
وی گفت: دیدگاه‌های ایران و روسیه در اوپک پلاس بسیار به هم نزدیک است و در توافق‌های اخیری که اوپک پلاس داشته، هم‌نظر بودیم.
بگفته اوجی آمادگی برای تجارت و سوآپ گاز از روسیه به ایران و دیگر کشور‌های همسایه از دیگر محور‌های این کفتگو‌ها بود.
وزیر نفت دراین باره گفت: ایران با توجه به زیرساخت‌های موجود آمادگی خود را برای تجارت و سوآپ گاز از روسیه به ایران و دیگر کشور‌های همسایه اعلام کرده است و تصمیم‌های خوبی در زمینه تجارت گاز گرفته شده است که می‌تواند تحول خوبی در منطقه ایجاد کند.
بر اساس این گزارش، در دو روز گذشته با حضور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در روسیه نشست‌های متعدد با شرکت‌های نفتی روسیه با هدف توسعه همکاری‌های و انعقاد قرارداد‌های مشارکت برگزار شده است.

نفت ایران با وجود تحریم‌ها از کانال سوئز عبور می کند
این گزارش در حالی است که روز گذشته نیز رئیس اداره کانال سوئز با توضیح اینکه در مورد عبور پرچم کشتی‌های عبوری از کانال سوئز، هیچ تبعیضی وجود ندارد، گفت و نفت ایران با وجود تحریم ها از این کانال عبور می کند.
اسامه ربیع، رئیس اداره کانال سوئز (SCA) گفت: انتظار می‌رود، پروژه توسعه بخش‌هایی از کانال سوئز، پس از 2 سال در جولای 2023 تکمیل شود.
پس از اینکه کانال سوئز در سال گذشته به علت به گل نشستن کشتی کانتینری «اِور گیون» (Ever Given)، به مدت 6 روز مسدود شد، این اداره، طرح‌هایی برای برای توسعه کانال دوم و بزرگ تر کردن کانال موجود ارائه داد.
ربیع توضیح داد ،کشتی‌ها به صورت کاروان از این کانال عبور می‌کنند و توسعه دومین کانال، ظرفیت را به 6 کشتی افزایش خواهد داد.
قرار است، بر اساس طرح هایی که قبلا اعلام شده بود، 30 کیلومتر از انتهای این کانال، جایی که اور گیون به گل نشست، 40 متر به سمت شرق عریض تر شود و عمق آن از 66 فوت به 72 فوت افزایش یابد.
ربیع می گوید: «این اقدامات ناوبری را در این بخش دشوار کانال 28 درصد بهبود خواهد داد.»
وی در پاسخ به پرسشی در مورد عبور نفت و سوخت ایران از کانال سوئز با وجود تحریم آمریکا بر فروش نفت این کشور گفت: « هیچ تبعیضی در مورد پرچم یک کشور در کشتی‌ها وجود ندارد و نفت ایران از این کانال عبور می‌کند.»

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نفت ایران مذاکرات توسعه همکاری ایران و روسیه کانال سوئز نفت ایران فروش نفت وزیر نفت تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۷۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویترز: بایدن تحریم نفتی را از لیست گزینه‌های پاسخ به ایران خط زده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا با پرهیز از هرگونه تهدید نظامی، از هماهنگی با متحدان برای ارائه پاسخ دیپلماتیک واحد به اقدام نظامی ایران علیه رژیم صهیونیستی سخن گفت و به‌این‌ترتیب، همان‌طور که در جریان نشست مجازی سران گروه ۷ شاهد بودیم، بار دیگر ظرف تحریم تهران را روی میز مذاکره گذاشت.

درحالی‌که تحریم‌ها علیه ایران تحت عنوان برچسب‌های مختلف رنگ و بوی تکرار به خود گرفته و عملاً قدرت بازدارندگی خود را از دست داده است، «رویترز» به نقل از تحلیلگران می‌نویسد که «به دلیل نگرانی از افزایش قیمت‌ها و خشمگین کردن چین به‌عنوان بزرگ‌ترین خریدار نفت، بعید به نظر می‌رسد دولت بایدن بخواهد اقدام تحریمی ریسک‌آفرینی را علیه صادرات نفت ایران (که شریان اقتصاد کشور است) اعمال کند.

این درحالی‌که است که با تمرکز روی اتهام اهمال دولت بایدن در اجرای محدودیت‌های نفتی موجود که به ایران مجال عرضه طلای سیاه خود به بازار را می‌دهد، سران جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا این هفته لایحه‌هایی را ارائه می‌کنند که به‌زعم خودشان به تیز شدن تیغ تحریم‌ها علیه تهران منجر خواهد شد.

برآورد‌ها حاکی از آن است که بعد از عملیات «وعده صادق» ایران، جمهوری‌خواهان آمریکا با اعمال فشار سیاسی علیه دولت بایدن چالشی چندجانبه را بر وی تحمیل کرده‌اند که شامل ممانعت از حملات مشابه در خاورمیانه هم‌زمان با پرهیز از اتخاذ تصمیمی است که به افزایش بهای نفت و تحریک پکن منجر شود.

تحلیلگران بر این باورند که بایدن حتی اراده‌ای برای اجرای محدودیت‌های نفتی موجود ندارد چه برسد به اینکه تحریم‌های جدیدی را اعمال کند؛ برای همین حتی اگر لایحه جمهوری‌خواهان هم به نتیجه برسد، آن را نادیده خواهد گرفت و تلاشی واقعی برای متوقف کردن شریان صادرات نفت ایران به خرج نمی‌دهد.

آن‌گونه که رویترز نوشته، با دور زدن تحریم‌ها، ایران روزانه بین ۱.۶ تا ۱.۸ میلیون بشکه در روز نفت صادر می‌کند که تقریباً معادل همان ۲ میلیون بشکه‌ای است که قبل وضع تحریم‌ها می‌فروخت.

بیم از افزایش بهای گازوئیل یکی از دلایل بایدن برای اعمال مؤثر تحریم‌های نفتی ایران عنوان می‌شود.

چین اصلی‌ترین مشتری نفت ایران است و اعمال تحریم‌ها آن‌گونه که مدنظر جمهوری‌خواهان آمریکا است، رابطه کج‌دار و مریز واشینگتن- پکن را که بنا به مصلحت جامعه بین‌الملل متوازن نگه داشته شده است، متشنج می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصاویری جدید از آتش سوزی ساختمان بورس (فیلم)
  • استفاده از توان دانش بنیانی کشور بسترساز افزایش ظرفیت تولید و فروش نفت و گاز
  • رویترز: بایدن تحریم نفتی را از لیست گزینه‌های پاسخ به ایران خط زده است
  • پیام صریح حمله به اسرائیل توقف شیطنت‌ها علیه ایران بود
  • اخاذی علنی اوکراین از آمریکا با توسل به قیمت نفت!
  • پیام صریح حمله ایران به اسرائیل توقف شیطنت‌ها علیه کشور بود
  • پاسخ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به تاخیر در واریز سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی
  • افزایش ۲۲۴ میلیون دلاری صادرات غیرنفتی ایران به افغانستان
  • افزایش تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • رشد اقتصادی حاصل از گسترش تجارت نفتی ایران در شرایط تحریمی