Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-25@03:39:19 GMT

دستگیری مامور قلابی در کرمان

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۷۸۱۹۳

 معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمان با اشاره به یک مورد کلاهبرداری فردی با عنوان مامور قلابی پلیس و اخاذی پنج میلیارد ریالی از شهروندان در چند استان گفت: شهروندان نسبت به اینگونه موارد هوشیار باشند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، کوروش احمدیوسفی روز چهارشنبه توضیح داد: همواره ماموران، مسئولان و نمایندگانی از سازمان ها و نهادهای خدمات رسان در زمینه های مختلف از جمله تحقیقات و بازدیدهای محلی، امور ارزیابی و برآورد، سرکشی از سازه ها و عملیات ساختمانی، واگذاری امتیازات آب، برق، گاز، تلفن و دیگر موارد به شهروندان مراجعه می کنند و امور مربوط به حوزه کاری خود را انجام می دهند که در این میان برخی مجرمان و افراد فرصت طلب نیز هستند که ممکن است از این ظرفیت های خدمات رسان سوء استفاده و کلاهبرداری هایی انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مرتبط با اینگونه جرائم و کلاهبرداری ها، آخرین موردی که اخیرا از سوی پلیس آگاهی شهرستان انار در استان کرمان کشف شد مربوط به فردی بود که با معرفی خود به عنوان مامور پلیس و اعلام نیاز به پول برای درمان دروغین خود یا فرزندش از دهها شهروند در استان های کرمان، یزد، تهران، هرمزگان و سمنان پول به صورت انتقال کارت به کارت دریافت و به آنان وعده داده بود که بزودی عین مبالغ دریافتی را به صورت نقد به آدرس آنان ارسال می کند و به این شیوه بیش از پنج میلیارد ریال از ۷۲ نفر کلاهبرداری کرده بود.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس استان کرمان با اشاره به اینکه کارشناسان انتظامی با واکاوی اینگونه موارد و پرونده ها، موضوعات آموزشی و پیشگیرانه را طی جلساتی در مساجد، ادارات، دانشگاه ها، مدارس و اصناف به عموم مردم یادآور می شوند تصریح کرد: این متهم پس از شناسایی سوژه های خود در فرصت های مناسب با آنان ارتباط برقرار و با استفاده از عبارات و جملات ترحم برانگیز و حس دلسوزی، اعتماد آنان را جلب می کرد.

به گفته وی در این باره و دیگر شیوه های مشابهی که ممکن است افراد با مراجعه به شهروندان یا تماس تلفنی به دنبال اخاذی و کلاهبرداری باشند به شهروندان توصیه می شود نسبت به اینگونه موارد هوشیار باشند و در مراجعات حضوری و تماس های تلفنی یا ارتباطات فضای مجازی و مواجهه با افرادی که خود را مامور ادارات و نهادهای خدماتی معرفی می کنند حتما جوانب احتیاط را رعایت و از واریز هرگونه وجه به حساب این گونه افراد یا به طور کلی افراد ناشناس خودداری کنند.

احمدیوسفی افزود: شهروندان در مراجعات حضوری از این دسته افراد کارت و مدارک شناسایی بخواهند و در مواردی هم که افرادی از آنان انجام کارهای خاص و مشکوک از جمله حضور پای عابر بانک، انتقال وجه، تائید و ارسال یک شناسه و کد، برنده شدن در فلان قرعه کشی و سفر زیارتی و مواردی از این دست درخواست ها دارند دقت لازم را داشته باشند تا فریب نخورند و ناخواسته سرمایه های مادی و معنوی خود را از دست ندهند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۸۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری سایبری با ترفند وام فرزندآوری در اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس پلیس فتا استان اصفهان گفت: درپی اجرای طرح حمایتی دولت در پرداخت وام فرزند آوری، برخی از افراد سودجو و کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامک و تبلیغات مختلف در شبکه‌های اجتماعی، شهروندان را به سمت درگاه‌های جعلی پرداخت هدایت کرده و قصد کلاهبرداری از آنان را دارند.
سرهنگ سید مصطفی مرتضوی، یکی از این موارد سودجویی کلاهبرداران سایبری را ترفند استفاده از تسهیلات و وام‌های بانکی برای شهروندان برشمرد و افزود: مجرمان سایبری با ترفند‌های مختلف مانند ارسال لینک‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی با عناوینی همچون «برای ثبت‌نام وام فرزند‌آوری بر روی لینک زیر کلیک کنید» متقاضیان را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و اقدام به سرقت از حساب بانکی آنها می‌کنند. وی به شهروندان توصیه کرد توجه داشته باشند که تنها سایت ve.cbi.ir به عنوان سامانه رسمی تسهیلات قرض الحسنه فرزند بوده و از مراجعه به لینک‌های ارائه شده در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند.
سرهنگ مرتضوی گفت: پلیس فتا به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران می‌توانند در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir خش گزارش‌های مردمی و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با ما در میان بگذارند.

دیگر خبرها

  • دستگیری عامل کلاهبرداری ۲۰۰ میلیاردی در گرگان
  • جزییات دستگیری اعضای باند جعل مدرک تحصیلی در ٣ شهرستان کرمان
  • ضرورت آگاهی و اطلاع شهروندان از شگرد‌های جدید کلاهبرداری در فضای مجازی
  • دستگيري عامل کلاهبرداري 200 ميلياردي در گرگان
  • کلاهبرداری سایبری با ترفند وام فرزندآوری در اصفهان
  • دستگيري جاعلان مدراک در کرمان
  • دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در کرمانشاه
  • شناسایی و دستگیری مامور قلابی در رشت
  • مامور قلابی حین ارتکاب جرم در رشت دستگیر شد
  • مامور قلابی در رشت دستگیر شد