Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سالانه ۱۰ هزار تن گوجه، خیار و فلفل دلمه‌ای از گلخانه‌های استان برداشت می‌شود.

دکتر اسفندیار حسنی مقدم با اشاره به اینکه توسعه کشت محصولات گلخانه‌ای  یکی از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی است، بیان کرد: سطح زیر کشت گلخانه‌ای استان ۷۲ هکتار است که از این میزان ۴۹ هکتار به کشت صیفی و سبزیجات شامل گوجه، خیار و فلفل دلمه‌ای اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این سطح سالانه ده هزار تن محصول برداشت می‌شود که حداقل ده برابر تولید در فضای آزاد است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: ۲۲ هکتار نیز به کشت گل و گیاهان زینتی اختصاص پیدا کرده و سالانه حدود ده میلیون شاخه گل بریده برداشت می‌شود.

برداشت سالانه ۸۰ تن آلوئه‌ورا در لرستان

حسنی مقدم  با بیان اینکه ۱.۵ هکتار نیز به کشت گیاهان دارویی به ویژه آلوئه‌ورا  اختصاص دارد که سالانه ۸۰ تن برداشت می‌شود، بیان کرد: تولید حداقل ده برابری، کاهش مصرف آب، اشتغال و  توجیه اقتصادی از مزایای کشت گلخانه‌ای است.

وی با بیان اینکه ۱۲ شهرک گلخانه‌ای با مساحت ۴۳۰ هکتار هم آماده واگذاری به سرمایه‌گذار و هلدینگ‌های اقتصادی است، افزود: امیدوارم در سال‌های پیشرو شاهد جهش در تولیدات گلخانه‌ای استان باشیم.

سازمان جهاد کشاورزی آماده ارائه مجوز به متقاضیان کشت گلخانه‌ای است

حسنی مقدم با اشاره به اینکه سازمان جهاد کشاورزی آماده ارائه مجوز به متقاضیان کشت گلخانه‌ای است، گفت: پرداخت تسهیلات با نرخ کم و دوره باز پرداخت طولانی را هم داریم، البته اکنون با محدودیت منابع مالی مواجه هستیم اما رفع مشکل را در دستور خود قرار داده‌ایم.

وی در خصوص بازاریابی و صادرات محصولات گلخانه‌ای بیان کرد: با توجه به کیفیت و استانداردهای لازم بقایای سموم و کودشیمیایی محصولات گلخانه‌ای استان بازار هدف خارج از کشور است و در این خصوص مشکلی نداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شهرک گلخانه ای لرستان سازمان جهاد کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی کشت گلخانه ای برداشت می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۹۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، استان اصفهان را از ظرفیت تولید سالانه ۷۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی برخوردار دانست و گفت: اصفهان با تولید سالانه ۱۱ هزار تن گل محمدی در سه هزار و ۶۵۰ هکتار از مزارع، رتبه سوم و با تولید ۱۰ تن زعفران در هزار و ۶۰۰ هکتار از مزارع رتبه چهارم کشوری را در اختیار دارد.
احمدرضا رییس‌زاده، توسعه کشت گیاهان دارویی در استان اصفهان را در راستای تغییر و اصلاح الگوی کشت برشمرد وافزود: با توجه به کمبود منابع آبی در این خطه، گیاهان دارویی، صنعت مناسب و جایگزین خوبی برای دیگرصنایع کشاورزی به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: حدود ۲ هزار واحد سنتی و حدود ۳۰ واحد صنعتی در بخش فرآوری، بسته‌بندی و صادرات گیاهان دارویی و دارو‌های گیاهی در این استان فعالیت دارند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: هم اکنون مساحت مزارع مرتبط با کشت گیاهان دارویی در استان به هشت هزار و ۳۵۰ هکتار رسیده است.
تولید سالانه محصولات زراعی استان اصفهان در شرایط عادی حدود ۴.۶ میلیون تن و مجموع اراضی باغی استان نیز حدود ۸۵ هزار هکتار است.
مجموع تولید باغی و گلخانه‌ای در شرایط عادی حدود ۸۸۶ هزار تن برآورد می‌شود.

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند
  • پهن شدن فرش صورتی رنگ در باغ‌های خراسان جنوبی
  • پیچیدن عطر گل محمدی از گلستانهای خراسان جنوبی
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • کشت ۱۵۰ هکتار کلزا در جلگه رخ تربت حیدریه
  • بخش خصوصی ‌۱۲۲ هکتار گلخانه در استان البرز احداث کرد
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • افزایش سطح کشت کلزا و گندم نسبت به سال قبل
  • برداشت خوشه‌های طلایی گندم از یک هزار و ۱۲۵ هکتار گندم زارهای آبادان
  • استقبال کشاورزان فاروجی از کشت نشایی