Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح امروز طرح‌های زیرساختی بنیاد مستضعفان در حوزه صنعت فولاد کشور با سرمایه‌گذاری ۳۴۰۰ میلیارد تومانی، با حضور استاندار هرمزگان و رئیس بنیاد افتتاح شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صبح امروز با حضور سید پرویز فتاح و استاندار هرمزگان، طرح‌های زیرساختی فولاد کاوه جنوب کیش شامل افتتاح فاز ۳ طرح تامین و توزیع آب صنعتی، افتتاح فاز ۲ واحد جدا سازی هوا و افتتاح تاسیسات جانبی صنعتی (پست‌ها و خطوط انتقال برق، تصفیه خانه، ایستگاه و خطوط انتقال گاز، ساختمان و جاده سازی) افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



افتتاح این طرح‌ها با سرمایه‌گذاری ۳ هزار و ۴۲۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان صورت گرفت و با راه‌اندازی این طرح به طور مستقیم و غیر مستقیم برای ۷۱۰ نفر از جوانان هرمزگانی اشتغال ایجاد شد.

همچنین با افتتاح فاز ۲ واحد جداسازی هوا، ظرفیت تولید ۱۱ هزار نرمال متر مکعب اکسیژن در ساعت، ظرفیت تولید ۳ هزار نرمال مترمکعب نیتروژن در ساعت و ظرفیت تولید ۳۸۰ نرمال مترمکعب آرگون در ساعت ایجاد شد و بنیاد مستضعفان برای راه‌اندازی این پروژه بالغ بر ۶۵۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کرد.

علاوه بر این در فاز ۳ طرح تامین و توزیع آب صنعتی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش ظرفیت تولید ۳۰ هزار مترمکعب آب صنعتی در شبانه روز فراهم شد و این پروژه با سرمایه گذاری ۱۱۵۰ میلیارد تومانی فراهم شد.

در بخش تاسیسات جانبی و صنعتی این شرکت نیز امروز پست‌ها و خطوط انتقال برق، تصفیه خانه فاضلاب، ایستگاه و خطوط انتقال کار، ساختمان و جاده سازی این واحد با سرمایه‌گذاری بالغ بر یک هزار و ۶۲۰ میلیارد تومان افتتاح شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بنیاد مستضعفین استاندار هرمزگان فولاد کاوه سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان خطوط انتقال ظرفیت تولید افتتاح شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۰۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان اردبیل جزو ۱۰ استان برتر در بهبود فضای کسب و کار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، سید حامد عاملی روز پنجشنبه در جلسه گفت و گوی دولت و بخش خصوصی اردبیل اظهار کرد: وضعیت فضای کسب و کار استان به لحاظ اشتغال زایی و سرمایه گذاری مطلوب است و در نظر داریم این استان با ایجاد رونق سرمایه گذاری و جهش تولید به ۱۰ استان برتر کشور در فضای کسب و کار ارتقا یابد.
وی افزود: جلسات شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در گره‌گشایی مشکلات اقتصادی و سرمایه گذرای بسیار موثر واقع شده و ضروری است اتاق بازرگانی کاری کند تا این استان در رسیدگی به مشکلات واحد‌های تولید و صنعتی هم جزو ۱۰ استان برتر کشور شود.
استاندار اردبیل اصلاح فرایند‌ها در امور اقتصادی و سرمایه گذرای در استان را ضروری دانست و گفت: دستگاه‌های اجرایی که گرفتاری‌های بیشتری در فرایند‌ها دارند ایرادات و نواقص موجود در فرایند‌ها را اعلام کنند تا این مشکلات در جلسات شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، کمیته حمایت قضایی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مورد بررسی قرار بگیرد.
عاملی همچنین از احصای ظرفیت‌های سرمایه گذاری در استان خبر داد و گفت: ظرفیت‌های سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف اقتصادی، صنعتی، کشاورزی و گردشگری و همچنین ظرفیت تامین مالی طرح‌های خوبی در استان احصا و شناسایی خواهد شد.
وی گفت: استفاده واحد‌های تولیدی و صنعتی استان از تامین مالی سازمان بورس مورد توجه جدی است همچنانکه از ظرفیت‌های مالی بانک‌ها هم در رونق واحد‌های تولیدی و صنعتی استان استفاده خواهد شد.
استاندار اردبیل با بیان اینکه طرح‌های پیشران اقتصادی در این استان تسریع شده و نسبت به تکمیل و اجرای آن اعتبارات لازم تامین می‌شود افزود: در کنار طرح‌های پیشران اقتصادی طرح‌های مربوط به بخش کشاورزی، صنعت و گردشگری هم مورد پیگیری جدی قرار خواهد گرفت.
عاملی با بیان اینکه موانع سرمایه‌گذاری در استان برطرف می‌شود، افزود: برای افزایش بهبود فضای کسب و کار و رونق تولید و اشتغال در استان موانع سرمایه گذاری از سوی دستگاه‌های اجرایی برطرف می‌شود.
وی با بیان اینکه راهبرد اصلی توسعه در استان تکمیل زنجیره‌های توسعه است، گفت: باید از ظرفیت‌های مولدسازی برای تامین منابع مورد نیاز زیرساخت‌های عمرانی استان استفاده شود.
استاندار اردبیل رونق تولید در واحد‌های تولیدی و صنعتی و هم چنین تامین زیرساخت‌های مربوط به بخش راه، آب و کشاورزی را راهبرد دیگر توسعه استان برشمرد و گفت: احداث بزرگراه‌ها، تکمیل راه آهن اردبیل- میانه، راه اندازی منطقه آزاد تجاری و صنعتی، تسریع در منطقه ویژه اقتصادی نمین و تکمیل طرح‌های آبیاری و زهکشی جزو طرح‌های اولویت‌دار استان است.

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری در دادگستری قزوین
  • استان اردبیل جزو ۱۰ استان برتر در بهبود فضای کسب و کار می‌شود
  • افتتاح دو واحد تولیدی در گرمسار
  • افتتاح دو واحدتولیدی در گرمسار
  • محموله‌های بسته غذایی بنیاد مستضعفان به مناطق سیل‌زده کرمان اعزام شد
  • جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی اولویت مدیران عمرانی کشور باشد
  • افتتاح دفتر حمایت از تولید و سرمایه گذاری در دادگستری قزوین
  • افتتاح دفتر حمایت از تولید و سرمایه گذاری در دادگستری
  • مسئولان به جای صندلی «مداخله‌جویی» روی صندلی «حکمرانی» بنشینند
  • ساخت ربات‌های صنعتی هوشمند برای خطوط تولیدی